Wednesday, April 18, 2012

SHE'S STUNNING & GORGEOUS ~ nur fazura

salam semua

lambat nyee akk online mlm nie .. aduhh keletihan nyaaa tuhan sahaja yg tahu ... gtg royong seharian di pejabat membuatkan badan akk bisa2 .. tapi still ok lahh .. selepas maqrib layan tidur sekejap .. huhuhu skrg dah terang biji mata .. nak2 tgk pic2 manis , jelita , gorgeous dan stunning pelakon FAZURA nie .. kan kan kan ... siapalah yg bertuah menjadi raja dihati dia .. 

serius dia sgt2 cantik lately nie .. ( sejak di khabarkan bercinta dengan anak kerabat diraja .. ) .. well of course dia kena jaga penampilan dan tertib dia .. hurmmm bagus lah kalau macam tuu .. dia juga adalah salah seorang artis yg sgt2 sopan dimalam ABPH baru2 nie ... sukeee tgk !  




 macam artis Hollywood kan ! ..


" Cantik tidak salah, tetapi salah menggunakan kecantikan itulah yang salah. Kata orang, wanita yang cantik jarang berakhlak. Umpama bunga yang cantik, jarang yang wangi. Tetapi kalau cantik dan berakhlak pula, inilah yang hebat. Umpama cantiknya wanita solehah pada zaman nabi seperti Siti Aishah r.a, Atikah binti Zaid dan lain-lain." Rasulullah s.a.w


35 comments:

  1. sy minat kat fazura ni kak..dia mmg cantik ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah akk pun minat ..
      dulu x berapa ..
      skrg lagi minat sbb dia nampak sgt2 sopan ( as artis lahh )

      Delete
  2. akak minat fazura, apa yang dia pakai nampak cantik je. cam puteri raja : )

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes kak
      lately nie , sejak dia ada hubungan dgn kerabat nie
      dia sgt2 menjaga keterampilan
      x terlalu seksi .. thats make dia perfect
      & ada looks alike royal highness kan ! ..
      seyesss she's beauty !!!

      Delete
  3. Yang afdalnya, biarlah cantikluaran dan dalaman kan...

    ReplyDelete
  4. cantik betul fazura ni...semoga dia dah takde kontroversi lagi lepas ni

    ReplyDelete
  5. minat gak dia ni...lakonan dia best :-) dia mmg cntik..agree

    ReplyDelete
  6. ieda..emang cantik fazura ni..acik pun suka tengok

    ReplyDelete
  7. ena pun minta dier.. suka tgk dier.. cantik!

    tp bak ayat yg terakhir tu.. cantik bkn utk ditayang dengan dedah sana sini.. tp agak sopan kalo nak dibandingkan dengan yg lain..

    mata fazura sangat cantik..

    ReplyDelete
  8. dia mmg sgt2 cantik,
    wanie suka tgk wajah dia,

    yelah kan kak,
    bercinta ngn anak sultan johor,
    kalau ada jodoh mereka,
    akn bakal menjadi sultanahlah kan
    :)

    ReplyDelete
  9. Faz nampak sedikit berisi,kan...macam fasha mlm tu...

    ReplyDelete
  10. muka sgt cantik. x bosan tgk...

    ReplyDelete
  11. memang cantik fazura ni kan... bila tgk gambar ni.. setanding kecantikannya dengan dato' CT...

    ReplyDelete
  12. mmg minat kt dia dr dulu...walaupun dulu agak byk gak kontrobesi...tp minat lakonan dan wajahnya je...yg buruk2 tu takyah tgk lah..

    ReplyDelete
  13. dia memang cantik..
    n terkasima dgn kate2 akk yg last.. i like ;)

    ReplyDelete
  14. dah kurang berlakon dia skang ni.. kalo dia bertudung lagi sweet.. :)

    ReplyDelete
  15. fazura ni mmg cantik kak.. sy berkenan betoi dgn dia.. :-)

    p/s : thanks tau kak bg resepi tu... sng je rupanya yer..hihii... esok nak ajak hubby g beli buahlah.. tingin nak mkn tgk gambar akak tu..hihii

    ltk dlm peti sejuk, mkn sejuk2 sambil ngadap tv... alahaiiii mesti sedap kan.. adoiii... xsabar nak g beli buah gak..hehehhe

    ReplyDelete
  16. ingat rosyam nor cakap waktu abpbh hari tu.."fazura artis perempuan paling cantik bila tengok face to face.."

    ReplyDelete
  17. yup betul dia mmg cantik. akak suka tgk dia senyum. sesuai sgt le nak kawin ngan anak raja

    ReplyDelete
  18. sy minat Fazura kak, dia sedia cantik dr dulu, klu ckp pun best je dgr...hehe

    ReplyDelete
  19. gojes kan dia.....semoga kecantikan dia xdi salah gunakan ...amin...

    ReplyDelete
  20. cantek..agree dengan kata akhir akak :)

    http://b1tt.blogspot.com/2012/04/berkhemah-tanpa-lesen-ha-ni-baru-isu.html

    ReplyDelete
  21. sempurna.cantiknya dia.
    lipstik dia tu paling sy suka :)

    ReplyDelete
  22. die mmg cantik kak...org pun suke die...hope betul laa die kawin ngan kerabat johor tu...auwwwww....

    ReplyDelete
  23. dia memang cantik.. hehe
    harap2 nanti terbuka hati menutup aurat ^^

    ReplyDelete
  24. salam...

    myb lepas ni belaiu dah tak berlakon kto, sbb mak dia x berapa suka kan..tp xpe, bakal suami dia boleh tanggung..

    ReplyDelete
  25. Myra suka gak dengan baju Fazura malam ABP tu, cantek abes ;)

    ReplyDelete
  26. saya suka tgk fazura..manis n comel..kalo bertudung lgi cntik nee..

    ReplyDelete
  27. dia mmg cntik kan kak...imej pun bersih je...ratu ske dengar style dia bercakap... :)

    ReplyDelete
  28. dia memang cantik...sempurna sangat..tak ada kontroversi pun

    ReplyDelete
  29. Saya peminat Fazura...memang cantik...suka tengok wajah dia...

    ReplyDelete
  30. dia mmg ctk la kak...tak pernah saya nmpk dia pakai seksi..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...