Wednesday, April 11, 2012

SAYUR CAMPUR MASAK AIR ~ shake herbalife aje !

salam semua

menu simple akk tgh ari nie .. since cuti kalau ikutkan idea nak masak banyak tapi MALAS .. ekekek .. yelah kalau masak beria , anak2 x makan susah juga .. asam pedas mereka x lalu , masak lemak .. pagi tadi dah buat nasi lemak kan .. soo akk dpt idea buat sayur masak air macam nie .. 

hurmmm lagi mereka suke .. nak2 ada sohun tuu .. ok lahhh .. kalau masak air macam nie mereka makan .. cuma carrot susah sikit lah nak makan .. x tahu lah budak2 kann , macam2 stail ada .. tu punn akk puas paksa makan sayur .. ;) uolsss dah makan lom ??


close up sikit ! ngeeeeeeeeee :)

masak kicap berbaki semalam masak ;) masih sedap nie .. yumx3 


dan akak x makan semua diatas nie .. dah penat2 masak akk cuma makan ini sahaja 

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v

v


herbalife shake ! ... dah lama x amik .. sblm2 nie akk amik sekali sehari .. dan adakalanya akk lebih consume teamix sahaja .. tapi mulai semalam .. akk dah consume balik F1 cappu nie .. sbb ape ?? sbb dah rasa kemantapan tubuh dan kenaikan nafsu makan lately ini lain macam jeee ekkekeke .. yelahh kalau minum punn untuk kesihatan kan .. sooo back to track ! ...

punn dah lama x berkayuh .. hurmmmm nak mulakan kembali raider akk tuu bukan main susah .. yelah dah lama x cycle , sejak pindah ke rumah mak akk nie ;) kena amik mood .... aci !

10 comments:

  1. oklah tu, sy pon hari2 lauk simple cenggitu gak. mls msk lbih2 bdk2 bukan mkn pon

    dh slim bgtau ;P

    ReplyDelete
  2. sedapnya..wlpn simple tp meyelerakan :)

    ReplyDelete
  3. hari masak lauk yang simple jugak...
    walau pun simple bila makan sama dengan anak2 semuanya jadi sedap...

    ReplyDelete
  4. mesti mahal herba life tuekan...cik rose tak mampu nak beli hihihi...lauk simple lagi best...

    ReplyDelete
  5. simple tetap sedap...hehe

    ReplyDelete
  6. sy pun tak mkn suhun tu. hihi. xlalu tekak ni.

    ReplyDelete
  7. mula2 nak puji butang komen tu ~ cantik:)

    terliurlah tengok sayur campur tu...my feberet tu:)

    ohh bab-bab buat senaman nilah yg paling malas...treadmill kat rumah dah jadi tempat gantung baju!!!

    ReplyDelete
  8. cutenya button cmment kakieda ni.
    *lauk2 tu sungguh menyelerakan.ikan msk kicap tu kesukaan saya yg teramat :)

    ReplyDelete
  9. sedapnya, masak simple cam tu lagi sedap. hari ni akak pun masak simple je .

    ReplyDelete
  10. kak ieda... izan pun kalau buat sayur masak air camni laju je anak2 makan berbanding masak yg pedas2 atau lemak2 tu...

    terbaiklah kak ieda amik shake herbalife aje...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...