Wednesday, April 4, 2012

RABU tanpa KATA ~ huhuh sakit !


salam semua



tangan kuuuu ... PEDIH ! :(

38 comments:

  1. Mesti kena minyak panas - isteri/ibu mithali mesti pernah kena macam ini... sakitnya ieda kakak tengok

    ReplyDelete
  2. alah ciannya semalam akak kena , hari ni ko plak, kena terpercik minyakkan. kena buh air sejuk cepat, kalau tidak lagi mengelembung.

    ReplyDelete
  3. Kakcik selalu kena macam tu waktu lap keliling dapur sambil memasak (api masih menyala dan periuk kuali sedang panas).

    ReplyDelete
  4. alamak .. nape ni kak ...

    ReplyDelete
  5. ala kak nape? cam kn benda panas je, kn minyak eh?

    take care yer kak..

    ReplyDelete
  6. hadoi kak...ngilu lieya tgk...lieya lak yg terase pedih2nyer ....

    ReplyDelete
  7. kene myk panas yer kak...
    tu tandanya akak rajin msk... hehehe...

    kakkkkkkk... tenkiu header tu... suker sgt2.... comei... syg la akak... mmmuuaahhhhhh.... dan dan kan??? ehehehehhh....

    ReplyDelete
  8. aduh..bakpe pulak tu.

    ReplyDelete
  9. Assalam Dik Ieda...cepat letak minyak gamat...tak pun letak margarine...hrmmm adatlah tu jadi isteri dan ibu ni...itu tanda sedang menjalankan tugas dan Allah memberi ganjaran yang melimpah ruah...disamping menghapuskan sedikit dari kesalahan kecil yang telah kita lakukan...Moga Kita Mampu hadapi dugaan kecil dari ALLAH S.W.T...Amin!

    ReplyDelete
  10. adoiii kak..knp ni kak..
    dah terasa kat tangan sye ni kak..

    ReplyDelete
  11. kena minyak panas ke ieda? Mesti sakit tu kan. Tanda ibu yang rajin di dapur.

    * ieda, 2 hari lepas kan, yus mimpi jumpa ieda tau! Tak tahu kenapa boleh mimpi macam tu, kita siap berpelukan, seronok, makan2 semua satu keluarga ieda dan yus...:)

    Tak jumpa nyata, jumpa dalam mimpi pun dah seronok. Pelik tapi betul, mmg ieda dan keluarga kuar dalam mimpi yus tu...huhu

    ReplyDelete
  12. erkkk alamakkkk..sakit tu..huhu.. sapu minyak gamat yerkk..

    ReplyDelete
  13. melecur ke kak.. aduuh, mesti pedih time kena air kan huhu..

    ReplyDelete
  14. kesiannye...
    saya lak yg rasa sakitnye, heee~~~

    ReplyDelete
  15. aduhh..sakit tu kak.. Jgn lupa sapu ubat ye k.ieda..take care.

    ReplyDelete
  16. aduh......eida pun rasa sakit jugak tengok...pedihnya lahai...

    ReplyDelete
  17. aduhh..mmg pedih la belum kering tukan..tandenye hebat masak ;)

    ReplyDelete
  18. alahai siannya akk..kenapa tu?

    ReplyDelete
  19. alahai sian akak comel ku ini...nape kak tangan tu..cepat sapu ubat kasi kering cepat...:(

    ReplyDelete
  20. kna myk panas ke..
    sapu bio oil kang ilang bekas tu

    ReplyDelete
  21. kena minyak panas ke kak..pedih kalu dah pecah pastu kena air..qema selalu gak kena ni..xletak apa2 pun sembuh sdiri ..

    ReplyDelete
  22. melecur kene ape tu kak...huhuhu

    ReplyDelete
  23. la..cian akak....ok kak...ruang post entry akak dh ok ni..semalam nmpk sempit sbb tulisan dah mcm dekat sgt dengan border tu...

    ReplyDelete
  24. ya ampun mmg pedih ni
    awat jd lagu tue??
    kena periuk panas ke akak??

    ReplyDelete
  25. kena minyak panas ke kak?..

    ReplyDelete
  26. Ouchhhhh...pedih tu kak. SMoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  27. kenpa tu?tgk gambar pun dah rasa sakit...

    ReplyDelete
  28. npe tu kak..kna mnyk pns ke...aduhh duhh msti pedih kan...

    ReplyDelete
  29. tak pe la..
    boleh buat modal untuk dapatkan perhatian anak2..heheheheh..
    kalau tinggal parut lagi best.sebab nanti depa dah besar boleh tunjuk bukti betapa ibu depa seorang yang rajin..ekekekek

    ReplyDelete
  30. Aduh!! sakitnya...mesti sakit gilerkan huhuhu tak sanggup kena cam tue...

    ReplyDelete
  31. kena iron ke kena minyak panas ni kak ida ? nti sapu ubat yer kasi cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  32. Nape tgn Ieda tu,sapu minyak gamat kasi kering dan cepat sembuh....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...