Tuesday, April 3, 2012

penyumbang TRAFFIK IEDAIMMI


salam semua

dulu akak x pandai nak tgk analitik nie .. tapi bila tgk kat entry adik Queen baru2 nie .. akak tergerak nak buka nuff akak .. hurmmmm oo macam tuu rupenya .. nampak kat sini blog mana yg menyumbang traffik di blog kitee erkk .. hurmm x pandai bab2 nie .. nie akak tgk dlm minggu ini punya analitik .. ;)


TQ so much buat adik ajumohit , adik mummycute , akak mamawadiha, mama haikal77 , adik lieyalatif , posh76 , adik nana ibudamia & blogger buat kek adik azurarahman .... seronok kerana mendapat kunjungan dari blogger2 yg hebat ini .. terima kasih sekali lagi ;)

ps : ada sape2 perasan tak layout blog akak nie .. haaaaaa cantik tak .. hurmm kalau nak tahu hasil tangan dari siapa .. haaa nanti akak ceritakan di entry selepas ini , bukan akak yg buat nie ;) akak ... huhuhu x pandai lahh nak adjust2 nie .. nak2 bermain ngan no2 nie layie lah poning ... sgt2 terharu kerana adik /blogger ini sudi menolong akak ;)

24 comments:

  1. tahniah kak..saya tau layout ni mesti cik rose kan yg buat...hehehe

    ReplyDelete
  2. Hebat kan ieda... tahniah dari kakak. Layout pun cantiklah...

    ReplyDelete
  3. cantikkkk.. sape yg buat...

    ReplyDelete
  4. tahniah jugak kak
    amboi2 layout mmg the gegel ok ngan bunga2 bagai..mmg jelita blog akk skang mcm tuan pya blog ..:)

    ReplyDelete
  5. wiwwitttt.. blog dh baru.. cantikkk ;)

    ReplyDelete
  6. cantik rmh baru akak..

    fenat sy cr kat mana nk komen ni, tup tup pya besar kat bwh tu sy xnmpk...hikhikhik

    ReplyDelete
  7. wah name lieya pun ade tu hik hik hik

    akak, cantik laa umah baru akak....sweet jek ngan bunga2 bertaburan tu...auw!!

    ReplyDelete
  8. wah namer kiter tersenarai...hik hik suke2

    ReplyDelete
  9. hehehe..nampak sweet blog kak ieda kali ni..ada vunger vunger :)

    ReplyDelete
  10. wah beruntung kak ada org tlg buatkan layout ...

    ReplyDelete
  11. wahhh besh2...

    haah kan , blog akak dh berubah wajah , smart2

    ReplyDelete
  12. buatkan layout tuk ida jugak kak...kekekek :P

    ReplyDelete
  13. Segalanya sudah berubah, tue la lame lagi x singgah sapa suruh kan huhu..cantik blog akak sekarang , kemas je

    ReplyDelete
  14. sya perasan kak!!! cantik2.. isk.. mcm nk minta tolong gak bole? nk kena byr pun xpe la.. Queen pun x pandai nak buat layout cantik2 ni.. terkial-kial la jwbnya...

    ngeeee akak pun dah pandai eh cek trafik.. Queen x buka nuffnang pun.. tgk at statistik blogspot aje.. ngeeee kdg2 rasa mcm perlu gak entri mcm ni utk ucapkan terima kasih.. dan menghargai follower2 kita betul x kak?

    ReplyDelete
  15. alaaa tka pandai lah nak buat.. tolonggg..hee

    ReplyDelete
  16. Tahniah pada mereka yang menyumbang trafik ke blog kengkawan dan tahniah jugak buat akak :)

    ReplyDelete
  17. wow, blog berwajah baru....cantik kak.. tahniah untuk mereka

    ReplyDelete
  18. comel layout baru..
    lely gak msh sama mcm dlu..
    tp sy suke plain sbb suke edit-mengedit gambo.. =)

    ReplyDelete
  19. MAKIN BERSERI2 BLOG KAK IEDA NI.....

    ReplyDelete
  20. wow!! berwajah baru....

    sweet!!

    ReplyDelete
  21. Hebat dan cantik.. Ieda dah jadi blogger fames skg.. nie.. Blog pun dah cantik..

    ReplyDelete
  22. terselit jugak nama akak ye ieda.... hehehe.. mmg akak suka masuk blog ieda ni... kadang tu masuk diam2 jer tak tinggal jejak... hehe..

    haishhhh... geli hati akak ieda dok panggil akak ADIK! rasanya akak lagi tua dari ieda lerrr.. kekeke...

    ReplyDelete
  23. background kaler hijau. cantik!!!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...