Saturday, April 21, 2012

PENGGUNJUNGKU & BE ~ alhamdulillahhhh

salam semua

alhamdulillah , sebenarnya akk x sangka analytic blog akk bulan ini dan bulan lepas memuaskan .. syukur sgt2 atas kunjungan anda semua .. alhamdulillah seronok berblog bila semua entry2 kita menjadi pilihan ramai kwn2 .. syukur sgt2 .. yelah blog akk nie , bukan lah blog yg femess .. follower pun x banyak .. tapi akk tetap syukur sbb follower akk banyak yg dtg kembali membaca entry2 akk .. terharu .. ;)

 ini adalah analytic minggu ini ... syukur walau x sehebat mana ;)

paling x sangka bila analytic akk mencecah 10 ribu dlm bulan lepas .. syukurrr alhamdulillah .. x sangka , walau bagi blogger2 yg hebat jumlah yg tertera di situ sgt2 ciput , tapi akk tetap bersyukur kerana uols x pernah jemu2 singgah rumah akk .. walau adakalanya akk menyepi .. ;)

dannnnnnnn 


TQ so much juga kepada mr nuff kerana sudi memberikan akk BE ke 2 dan ke 3 pada tahun ini .. syukurrr sgt2 .. x sangka , bila buka ernings tuu tetiba nampak ada 2 BE yg hadir .. alhamdulillahhhh syukurr lagi dan lagi dan lagiiii ..... dahhh ... duk senggih2 lah akk nie sorang2 .. sib baik x der org nampakk .. ;)

BE Polo Sedan & Samsung Olympics ... wahhh ! 


TQ MR nuff ... cayunk ketat2 .. muahhaha

dan buat teman2 .. adik2 .. kakak2 yg x jemu2 singgah tuu , akk sgt2 hargai dan sayang uolss ketat2 jugak .. mau x sayang .. dgn berblog , hidup akk x terasa sunyi .. x kesah pun dpt kuar jalan2 atau tidak .. janji blog berupdate dan x sunyi .. alhamdulillahhh semoga rejeki kita semua ada lah nanti kan kan kan !! .. :)


ps ; oh ya .. enty bukan nak menunjuk tapi sekadar berkongsi syukur dan nak jadikan motivasi pada diri juga .. rajin2 update yee ieda .. ;)


25 comments:

  1. tahniah ieda....:)

    yus makin malas nak berblog ni, tp hari ni nampak satu BE baru melekat, semangat sikit..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah yus, ieda nie sejak be aritu jadi me, agak2 down sikit, tak sangka ada be baru menjelma,
      Kira syukuuur sgt yus :-)

      Delete
  2. bestnya..tahniah kak

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak ieda!!! Bestnya dpt 2 be skaligus, kalau traffic mcm ni mmg masyuklah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.kasih dikkk, insyaallah dikkk :-)

      Delete
  4. tahniah kak....
    ha dpt BE lagi..caiyok2

    ReplyDelete
  5. Tahniah kak..
    mesti masyukk kan kak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih dik .. insyaallahhh .. sikit je tuu .. org lain lagi banyak ;)

      Delete
  6. Tahniah ieda..hebat la tu..traffic naik mencanak
    K.atie po xder camtu..Tp k.atie tau ieda mmg rajin bw umah kengkawan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih kak ..
      yelah kak .. mereka rajin dtg umah saya , saya kenalah kunjung balas .. macam orang lain juga kan ;)
      seronok berblog nie , bila kawan2 hargai dgn baca entry kita ;)

      Delete
  7. kira hebat la tu kak.. penyunjung purata 1k shari.. ejulz 50 pun ssh cak capai.. hehe.. kecik ati ngan nuffnang sbb tu ejulz nak wat partime.. hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. t.kasih dik ... biasa2 je dik .. x sehebat mana pun
      alhamdulillah , syukur sbb kawan2 x pernah jemu singgah
      suke bila entry2 kita mendapat perhatian kawan2 .. sokongan tu perlu
      akak pun x pandai berblog dari dulu , tapi suke sbb puas hati bila
      ada yg sudi baca entry2 akk ;) itu sudah cukup

      Delete
  8. terima kasih sbb selalu doakan utk ejulz kak.. :)

    ReplyDelete
  9. wahh..byknyee..hebat la akak..nak minta tips ne..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih dikk ..
      x der tips punn .. biasa2 aje dik
      apa yg akk buat sama macam blogger2 lain jugee ;)
      belum sampai tahap sifu layie ;))

      Delete
  10. Fuhyoooo.. ramainya yang mai blog akak.. jeles la.. nanti nak berguru ngan akak la.. hehe.. btw, congrats!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih zwan ..
      kemana menghilang .. dah lama x jenggah akk disini ??
      alhamdulillah dik ..
      nak berguru ?? huhuhu bukan pelajaran nie
      hanya sesuatu utk kepuasan dan masa lapang je dik
      malu aje akk nie .... ;))

      Delete
  11. akak..uv akak ni mmg boleh sgt ty nak join exabytes..akak join tau..email jer print screen uv yg by month tu..

    ReplyDelete
  12. tahniah... tahniah... tahniah... bravo... sukakan kalau bog kita dikunjungi...

    ReplyDelete
  13. tahniah kak...ramai visitor akak..sy punya visitor sikit je...

    ReplyDelete
  14. syukur kak...rezeki....hihihihi...

    ReplyDelete
  15. Tahniah Ieda,semoga sentiasa aktif update blog....

    ReplyDelete
  16. salam sis,,,
    banyak yang nak Tirana belajar dengan sis ttg nuffnang nie.....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...