Tuesday, April 10, 2012

OREO CHEESE CAKE in t'house

salam semua

dah lama ngidam nak makan .. dah lama duk tgkkk org order .. dah lamaaa duk cakap2 ngan anak2 .. dah lama duk kumpul duit nak beli muahahhahahaha aci ! ... akhirnyaaaaaaaaaaaaa dpt jugak akak dan anak2 merasa oreo cheese cake ini !!! .. siapa buat .. ohhhhhhhhhhh bukan lah akk buat .. kalau akk buat mauuu lagi SODAP dari nie .. ahahhha (matinyee statement) 
tapi kek nie akk tempah dgn student nursing di kolej akk .. 

hurmmmmmmmmmm not bad lahh rasa dia .. suke .. cumaaaaaaaaaaaa kalau bukan pengemar cheese akan rasa kek nie meriahhh dgn cheese yg akan membuatkan anda muak kalau makan banyak ... ahahha
sib baik akk dan anak2 so & so aje .. means x kesah punn sbb kami memang makan sikit2 , bukan jenis makan ngadap sampai habissssssss ! ..




this is for meee ! ... believe or not kek nie akk beli last week ari selasa x silap .. ari sabtu arituu baru habis .. haaaaaaaa tgk ... kena taruk dlm peti lahh .. lagi sejuk lagi sedappppppppppppppp !!! ;))

ishhhhhhhhhh x biasalah akk , anak2 makan ngadap sampai habis .. biasa akk ajar anak2 makan sikit2, maklumlahh mereka kan bertiga , adakalany masa makan x semua dpt makan bersama , nak2 ayah mereka .. selalu akk ingatkan nina tuk simpankan utk ayah mereka .. haaa sbb tuu anak2 dah biasa makan sikit2 nie  .. nak2 dlm bab kek2 dan manisan nie lagilahhh .. lagipunn kalau kek2 macam nie taruk dlm peti , lagi sedappp kan !!

24 comments:

  1. wahh oreo.sy tak penah try lagi kek nih..

    nampak mcm senang nak buat tp malasnya nak mulakan.betul tu kak benda2 manis ni kalau mkn mana boleh sekali hadap..paling2 tak pun 2 3 kali ulang baru habis.

    ReplyDelete
  2. huwaaaaaaaaaaaaaa akkk kijammm ciskek oreo ni kan dlm senarai gak lah nak membuat nti..tp smpi ke hari n xbuat2 pun...giler cantek kek oreo dia kak...ha tu lah smlah cam el..xleh nak ngadap kek tu smpi abis sure kena simpan..muahahaha

    ReplyDelete
  3. sedapnya, tina pun suka je cheesecake ni, tapi takboleh makan sekaligus byk2, nanti muak

    ReplyDelete
  4. grrrrr......telan ayaq liur kak tengok cheese cake oreo nie...

    dok ngidam nak buat
    tak terbuat2 gark..
    penat nak cari loyang dia...
    tak jumpa2..loyang leh buka tepi tu...

    ReplyDelete
  5. Makan kena ingat org belakang kata org tua-tua kan ieda... tu yg tak habis-habis...

    ReplyDelete
  6. Assalam Dik Ieda..nasib baik baru jer buat blueberry cheese cake...tak lah terasa pedih di dada ni sangat...tapi tak update jer lagi...belum sejuk betul lagi.....tengoklah karang petang ke malam ke kalau sempat!Post oreo cheesecake tu menggugat selera tau!

    ReplyDelete
  7. saya hantu cheese!! sedapnya lah kak...

    terliur tahu takk??

    ReplyDelete
  8. lapar la pulak tgk ni.. nak turun makan la..hehe

    ReplyDelete
  9. wow!!!
    tengok pun dah menjilat jari ni..
    belum rasanya lagi..
    ehehehee

    ReplyDelete
  10. lieya peminat ces kek...aduh drooling hah tgk kek akak nie....tapi bak kate akak laa takde la nak mkn sekali hadap...sikit2....mau seminggu gak tahan dlm esbok tu heheehhhe

    ReplyDelete
  11. Nyum2 sedapnyaa tgk cheese kek oreo tuh.. Bagus laa Ieda ajar anak2 gitu.. ingatkan orang lain jugak.. :)

    ReplyDelete
  12. nyummmy oreo chese ni kak... saya belum pernah rasa yg versi oreo ni... besa mkn yg versi strawberi jer...hehe...

    ReplyDelete
  13. sy kurang gemar oreo ni sbb manis sgt.. tp kalu xda orea... lg sy sk..hihii

    ReplyDelete
  14. akkk!!! sedapnyyeeeee..peberet nih..

    ReplyDelete
  15. sedap...sedap... anak2 suka amat oreo ni.... be it biskut ke... dah jadi kek ke... dah jadi coklat ke... pasti selamat dikendurikannya..

    ReplyDelete
  16. sedapnya oreo cheesecake.. bagusnya anak2 lia pandai nak makan sikit2.. klu anak2 akak mmg jenis sekali hadap.. he..he.. biskut stok utk sebulan, seminggu dah settle dah..

    ReplyDelete
  17. mcm sedap jer...
    x pernah rasa lagi ni

    ReplyDelete
  18. kak ieda... meleleh tgk cheesecake tu. izan pun suka sangat. cuma kalau beli mmg beli satu slice je kat SR. anak2 n hubby mmg tak minat pun. jadi maknya lah makan sorang2...

    ReplyDelete
  19. cheese cake oreo mmg sedap!

    ReplyDelete
  20. terliur la pula..sya kalo maniks2 ne mmg cpt muak..huhu

    ReplyDelete
  21. orea cheese cake ni mmg sedap

    ReplyDelete
  22. Sedapnya cheese kek tu.....

    ReplyDelete
  23. eida pun..kadang2 beli satu slice tue pun...2 hari baru nak abis...kekekekkeke simpan peti ais...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...