Tuesday, April 17, 2012

NUR AMNI ADRIANA

salam semua

nie nak enterpreme wajah salah seorang anak buah kesayangan akk yg bermata BOLAT ! .. bolat kannnn .. skrg dah kenal orang .. tapi kalau akk yg amik dia mudah kenal dan nak .. bukan main galaksss sekali .. suke dan geram ngan aksi si kecil nie .. dah kenal org nie , bukan sebarangan org lah dia nak ..

nak2 kat tuk ayah dia .. ekekek kira tuk ayah nie , semua cucu dia suke sakat .. jadi cucu2 semua takut kat dia .. sabor jelah kan .. moh layan pic2 nur amni adriana nie .. geram akk tgk .. ;)


zahrien cakap " ibuuuuuuuuuuuuu bile kitee nak ada adik ?? ... kita amikk adikk amni ajelah ... " tanye zahrien .. omak aihhhhh , ibu dah x daya nak beranak dahhh .. ( dlm ati sedih sikit , bukan x nak tapi dah x boleh huhuhu )


sape comel ?? sape tembam .. muhahahahah .. x leh blahh tgk wajah sendiri yg semakin memBOLAT ! ... 

tgk tuuu dah pandai nak meraba .. ciann atas kepala habis kena tembak ngan mosquito hahahah .. setiap kali balik umah tuk umi dan tuk ayah sure anak dara sorang nie bawak balik tanda ;))

ps : lambat sikit entry2 hari nie nak tekan publish .. sebuk ngan SPMJ ( sistem LJM ) .. alhamdulillah dah settle slow2 .. haa nie sok lusa sebuk ngan pindah tempat duduk lak .. huhuhu dah rasa fenatt .. tapi xcited nak duk tempat baru ekekek ;)

  

21 comments:

  1. akakkkkk!!! comelnya kak..macam nak picit2 je pipi dia ;D

    ReplyDelete
  2. Comelnyer...
    Seindah namanya ;)

    ReplyDelete
  3. booolatnye mata..
    comel..:)

    muah2 kat dia ye kak ieda

    ReplyDelete
  4. dua2 comel ;)

    samalah kak..sy pun sini sibuk beralih tempat..penattt~

    ReplyDelete
  5. subhanaullah..indahnye ciptaan tuhan.....comel sgt2..

    ReplyDelete
  6. MashaAllah!! Pantang saya tengok budak-budak kecil, mesti nak gomol je. This little ones is sooo cute!

    Nisa'

    ReplyDelete
  7. Booooolattttttttt matanya..
    Cantik bersinar.. ;D
    Kalo tgk je muka akak mst ina senyum..
    Ada manis!!! ;p
    Ntah bila dpt jumpa kak ieda..
    Nak peluk ketat2.. ;D

    ReplyDelete
  8. bulat nye mataaaaa..
    comel sgt...klu jumpe mau kene gigit

    ReplyDelete
  9. alololo comey lotenyer anak buah akak ni, besar ni dah pandai kutip masuk mulut yer kak...

    ReplyDelete
  10. comel..geram ..suka kan eida bila dapat menggomol budak kecik comel ni

    ReplyDelete
  11. comeinya dia... teringin sgt anak perempuan ni.. tp xtau la bila keinginan dimakbulkan.. :)

    ReplyDelete
  12. salam

    memang bulat matanya..sama seperti mukanya :)

    ingatkan jerawat tadi..rupanya bekas gigit nyamuk..huhu

    ReplyDelete
  13. Alahai kak..comeinye dak kecik sorang ni..kem cium sket leh??..hehehe..nway, comella header br akak..sweet lg2 gmbr akak n hubby tu..^__^

    ReplyDelete
  14. alololo..tomeinyer dio...izan suka sgt baby mata bulat...

    ReplyDelete
  15. wah comelnye dak kecit ni

    ReplyDelete
  16. kak ieda.... comelnya bby nur amni adriana ni! rasa geram je tgk mata di ayg bulat tu...

    ReplyDelete
  17. eeee...geram nengokk mata bolat tuh!!

    ReplyDelete
  18. comeinya baby tu...geram plak tengok..hehe

    ReplyDelete
  19. Comelnya anak buah Ieda nie,nak tanya kenapa Ieda x boleh nak tambah zuriat lg,yg dah kena ikat tu ada sbb komplikasi lain ke?

    ReplyDelete
  20. comel.. x sbr nak blk kpg jumpa anak buah ejulz.. :)

    ReplyDelete
  21. comelnya anak buah kak ieda hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...