Monday, April 23, 2012

NAFI jgn X NAFI ~ shafie & zahida

salam semua

hurmmmmmmmm dah dekat2 nak pilihanraya nie molek lahhh ! .. macam2 hal keluar ., orang nie cakap orang tu .. orang tu cakap orang nie ... yg mana satu nak percaya punnn " tepuk dada tanye selera " aci jawab gitu ?? .. tapi kannn pokok x kan bergoyang kalau tiada angin yg bertiup kan .. ke ada org duk goyang2kan dibawah .. muahhahaha ;)

Shafie Apdal Nafi Pemberian Wang 1.5 Juta kepada Zahida Rafik 


pic rotikaya

Ini merupakan kenyataan pertama daripada Datuk Seri Shafie Apdal berhubung dakwaan parti pembangkang yang berkata beliau membayar RM1.5 juta kepada Zahida Rafik.

Bayaran yang cukup lumayan itu bertukar tangan di’katakan kerana Datuk Seri Shafie Apdal mempunyai hubungan sulit dengan aktress popular itu — dan membayar sekurang kurangnya RM100,000 setiap kali bertemu.

Menteri ini turut menafikan dakwaan Noor Azman Azemi yang mendakwa beliau di’upah untuk menjadi pemandu peribadi Zahida Rafik dan mengawal pergerakan aktress tersebut sejak tahun 2009 melalui Twitter beliau.

 pic google

Dalam kenyataan ringkas menerusi surat yang di’lampirkan melalui Twitter rasmi beliau, Datuk Seri Shafie Apdal turut menegaskan yang laporan yang di’sebarkan ini tidak lain berniat jahat & bermotifkan politik.

sumber : DISINI

dalam keadaan dunia akhir zaman yang dipenuhi oleh golongan yang fasiq melanggar perintah Allah, orang-orang beragama perlu tampil menawarkan diri menjadi pemerintah untuk mengelakkan negara dikuasai oleh golongan yang rakus untuk menjadi pemerintah tetapi dalam masa yang sama mempunyai kerosakan akhlak dan perangai.

yg baik dari allah , yg buruk dari kita semua .. renung2kan lahhh , masyarakat skrg kena bijak meneliti , menilai dan memilih , pilihlah pemimpin yg akan membimbing kita ke jalan yg diredhai allah .. salah pilihan binasa diri , bukan setakat diri malah masyarakat dan generasi kita yang akan datang .. nak2 zaman skrg nie , banyak kebinasaan yg jelas dan nyata dpt dilihat .. sama2 lah kita berubah , agar tidak menyesal dikemudian hari ..
semoga kita bijak membuat pilihan kali ini ... ;)

upsssssssss ada yg lom mendaftar NGUNDI ke ??? aduhh rugi tuuu ;)


15 comments:

  1. dulu ada gak terbaca dlm news...wartawan hiburan tu tulis pasal seorg artis hidup mewah padahal bukan ada job pun tp leh dok banglo mewah dan berkereta mewah.ramai teka si zahida masa tu.Filem pun cuma mami jarum je kot dulu.Agaknye ada monyet kot kat atas pokok...

    ReplyDelete
  2. tak tau nk kata ape..renung2kan kata kak ieda...selamt beramal..

    ReplyDelete
  3. samalah ngan kak fieda.. tak tahu nak komen ada. nafi jangan tak nafi ye!

    ReplyDelete
  4. apatah lagi nak mengundi,mendaftar pun belum lagi..hihi

    ReplyDelete
  5. Macam2 ada,,, tepuk dada tanya selera lah...

    ReplyDelete
  6. mana yang buruk kita tinggalkan yang baik kita amik...macam2 kes dan hal skunk ni

    ReplyDelete
  7. Haihh, tak reti nak komen, takut kena saman je, huhu..Dunia dah akhir zaman..kita memang dah daftar untuk pilihanraya..tak sabar nak undi kali kedua nanti..

    ReplyDelete
  8. biasa la dah musim ngundi ni dah x kenal dosa.. ada yang sanggup berbohong, memfitnah, macam2 lagi sanggup buat utk dpt pangkat d dunia yg smentara ni.. siapa zahida rafik tu? hehehe.. x kenal..

    ReplyDelete
  9. assalam ieda..ketinggalan acik..lansung tak tau cerita ni

    ReplyDelete
  10. tu la..padahal dari dulu lagi orang tau zahida ni dibela.cuma tak tau sapa yang bela ja..harap2 tak la dibela..mana la tau kot2 dah jadi laki bini ke...
    ekekekek

    ReplyDelete
  11. Kecoh di twitter minggu lepas.Hanya Allah yang mengetahui siapa benar,siapa salah kan..
    Kuasa ditangan pengundi,gunakan undi anda sebaik2nya..x sabar nak menggundi untuk kali ketiga untuk tahun ni,insyallah

    ReplyDelete
  12. no komenlah pasal ni.. skadar baca jer.. :-)

    ReplyDelete
  13. tak tahu nak kata apa..ada yang baik ad ayang buruk juga

    ReplyDelete
  14. x tahu sapa yg betul dan sebaliknya,tunggulah apa plk lepas nie...

    ReplyDelete
  15. ada baca jugak...emmm...tak tahu nak komen...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...