Saturday, April 14, 2012

MEE LIDI ~ oh malas nak ke KENDURI !

salam semua

pagi tadi akk masak mee lidi grg sahaja .. disamping curly fries bersama nachos cheese sos .. hurmm sedap2 .. ekekke .. boleh lahhh janji anak2 kenyang kan itu yg penting .. hari nie mood nak masak tgh ari memang x der .. dah grg banyak2 mee nie budget makan sampai tgh ari .. kebetulan pula hubby cakap nak gi kenduri rumah sepupu dia .. haaa dah selamat , x yah masak tgh ari kan ekekke .. yelah , tapi akk mgkin x pergi koot .. huhuhu malassss , malas nak salain baju , malas nak makeup2 .. malas semua lahhh .. kalau boleh nak bersantai2 aje kat rumah ..

 nie dia budak yg kuat makan skrg .. bila akk dah siap masak .. dia dgn x mandi dah duk kat meja .. akk paksa dia mandi dulu , baru boleh makan .. siap muncung kan mulut tanda protes .. huhuhu kena ajar , makan selepas mandi .. kalau tidak jadi habit lak sampai ke besar .. bfast sebelum mandi .. ish2 x moo gitu .. ;)

 mee lidi grg .. macam biasa favorite anak2 .. ;)

 kali nie grg curly fries lak .. bersama nachos cheese sos .. hurmmm sedap2 .. 
nie habis dulu , macam biasalah kann .. ;)

cukup lah bfast kami cum lunch utk akk , hubby dan anak2 leh gi kenduri .. bukan kenduri kawin poon , doa selamat aje ..  bukan ape , kalau hubby je jadi wakil ok kan ... huhuhuhu .. seyess MALAS ! ...



12 comments:

  1. sedapnyer beb buat aku lapo jer ni

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan mee lidi..dulu2 mak selalu goreng.

    ReplyDelete
  3. bahagianya kluarga kak ieda dapat mak yang pandai masak.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dik .. kena rajin masak .. sbb anak2 dah membesar dan kuat makan ;)

      Delete
  4. wow weeee....sedapnya...:-)

    ReplyDelete
  5. lapornyer..... nak curly fries juga..

    ReplyDelete
  6. salam ieda..wajah baru plk blog ye..:) rajin nya Ieda..

    la..sian lah hubby gi sorang2..hehe..tp kita kalau dh malas, mmg lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekekek ada kawan blogger tlg buatkan akk ..
      saya x pandai .. header je saya buat sendiri ;)
      cantik tak kak ??
      huhuh saya dipaksa ikut kak .. sian lak dia ;)

      Delete
  7. wa sedapnye
    lapa plak tgk gmbr foods tu:)

    ReplyDelete
  8. sedap kak....mmg ulang2 mkn ni kalu sy dpt mee ni..

    xpe kalu abg yg wakilkan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah hanim .. akk buat ulang2 sampai ke tgh ari .. senang x yah masak dah .. mak dan ayah x der .. soo kami2 aje nie ;)

      Delete
  9. sedap sokmo kak ieda ni masok..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...