Thursday, April 5, 2012

LIL zahrien birth celebration ~ with sweet family

salam semua

syukur alhamdulillah , hari nie akak kembali bekerja macam biasa .. hati sedikit tenang bila perkhabaran dari hsp ayah dlm keadaan baik dan semakin pulih ,. cuma mlm tadi ayah demam .. nurse ada berikan ubat demam kata ummi .. harap2 sgt ayah akak x apa2 .. adik di raub akan tiba pagi nie .. take over tgk2 kan ayah di hsp , adik di KL akan balik esok .. risau benar dia akan ayah ..

 yelahhh itu yg diharapkan .. menjenguk org tua yg sedang sakit jgn nanti menyesal kan ..  harapan cuma satu ayah kembali ok dan boleh balik rumah .. kasihannn org tua , mana nak duk hsp lama2 kan .. nampak keresahan dimatanya bertambah lahhh dia x der selera makan sejak dia keluar hsp minggu lepas .. huhuhu

ok lahhh stop dulu cerita kisah ayahanda akak tu .. doa2kan agar ayahanda akak kembali ok .. ini sambungan pic2 kenangan dimajlis harijadi zahrien .. bukan senang nak dpt bergambar macam nie selalu kan .. soo majlis2 macam nielah pic kami family banyak diabadikan .. nak pi berphotoshoot , malasss ... soo kami pandai2 lahhh berphotoshoot sendiri ekkeke ;) janji ada kenangan buat family kami ..

my small family .. ;) susah nak dpt wajah anak2 yg ok .. bila ada ok .. ada lakkk yg buat muke semacam .. haa tgk zahrien tuu , tgh geram lambat nak dpt makan kek 
ekkekeke ;)

anak2 sihat yg ibu CINTAI !

bersama IBUNDA akak , NENDA zahrien ... always be with me !

family along ... hanan sofia sambut bday bulan tiga juga , awal seminggu .. next time plan nak buat sama2 bday party utk mereka berdua ini .. ;)


ibu LOVE uuuu so MUCH dear ! .. semoga zahrien jadi anakanda kebanggaan 
ibu dan ayah ..

last but not least ... our pic .... ngaper tuan tanah mukenyee macam tuu ??? ahahhahaha

26 comments:

  1. Zahrien ni kira hero harapan keluarga la yer kak, satu2nyer hero...hehe

    ReplyDelete
  2. Semoga ayah k.ieda cepat pulih n sihat spt biasa.

    Wah happening je tgk majlis besday tu kak, ramai tetamu, mesti best kan.

    ReplyDelete
  3. seronok ramai2 gini, geram je nengok zahrien tu, sesedap rasa cam nak cubit je pipi dia, hehe

    ReplyDelete
  4. bila buat majlis2 beginilah yg dt mengeratkan lg hubungan sesama keluargakan kak... :)

    ReplyDelete
  5. happy bfday zahrien..
    happy family tgk gamba2 nih

    ReplyDelete
  6. Assalam Dik Ieda..sekejap je masa berlalu Dik...dalam sekejapan itu juga anak-anak membesar di depan mata....moga apa yang di abadikan di sini mampu diimbas kembali satu ketika nanti...Insyaallah....Moa Zahrein & Dik Ieda sekeluarga sentiasa di rahmati dan dipelihara oleh Allah S.W.T...Amin!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. moga2 ayah aka cepat2 sihat dan boleh keluar hosp nnti ye.

    suka tgk pic k.ieda sefamily... ceria aje!

    ReplyDelete
  8. semoga ayah ieda cepat sembuh.
    wahhh bestnya meriah suasana bila buat majlis camni

    ReplyDelete
  9. bnyakkan saba ye sis, insyallah doa kan semoga ayah sis sihat kembali ..


    wahhhhh sakan berps ye sis...

    ReplyDelete
  10. semoga segalanya dipermudahkan...amin

    ReplyDelete
  11. hepi beday zahrien!!

    semoga ayah akak cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
  12. Moga ayahanda ieda beransur sembuh.

    Zahrien yg kecik tapi hampir sama besar dgn kak ngah dia. Suka kakak tengok gambar-gambar - happy...:)

    ReplyDelete
  13. hehe..pic last tu.. muka cam tu sebab puas hati dan gembira kan..kan...

    ReplyDelete
  14. smoga ayahanda kak ieda cpt2 sembuh...

    best nya celebrate2 mcm ni....jd kenang kenangan...

    ReplyDelete
  15. best nyer..meriah sggh!

    happy belated birthday

    ReplyDelete
  16. happy belated birthday zahrien. Buat kat mana tu birthday partynya ieda....seronok dpt kumpul ramai2 gitu kan...

    ReplyDelete
  17. selamat hari lahir untuk zahrien...sweet family

    ReplyDelete
  18. SELAMAT HARI LAHIR....

    ReplyDelete
  19. meriah sggh majlis hari jadi zahrien..ramai keluarga akak yg datang...happy famili...:)

    semoga ayah akak sihat seperti biasa..

    ReplyDelete
  20. MEMANG MERIAH...SELAMAT HARI LAHIR UNTUK BUDAK COMEL TUE...

    ReplyDelete
  21. meriahnya birthday zahrien
    pic satu family tu sweet sgt.tingginya hb akk.

    ReplyDelete
  22. happening beb...suker tengok zahrien tak sabo nak ngap kek yer

    ReplyDelete
  23. wah,,meriahnyer birth zahrien..sure dia happy sgt2 kan

    ReplyDelete
  24. Semoga ayahanda akak cepat sembuh ye..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...