Tuesday, April 24, 2012

KAN dah KENA SOUND ! ~ shila & shaarnaz

salam semua

macam sukeee aje terguran abang zubir terhadap pasangan kekasih nie .. welll hanya pasangan KEKASIH belum punn jadi suami isteri ye .. haaa memang boleh dikatakan akk menanti sebenarnya teguran macam nie terhadap mereka berdua .. nak tgk ada tak manusia yg perasan akan TERLEBEY nyee kemesraan mereka berdua nie .. yelahhh umum mengetahui mereka berdua hanyalah kekasih bukanlah pasangan suami isteri , tapi bila bab2 peeee .. tut2 tuuuuuu bukan main.. uishhhh , haa bukan ape .. semua ini supaya kita jadikan renungan dan sempadan .. jgn biarkan perkara2 haram dan halal nie ambil remeh ! ...

cayuk2 kat abang zubir ! .. pedas namun berisi ! .. kalau x pedas ,
 orang x perasan kan ... 


Untuk makluman, Zubir menegur kelakuan Shila Amzah dan kekasihnya iaitu Sharnaaz yang berkelakuan terlebih mesra di depan khalayak ramai. Antara kata-kata Zubir ialah:-
Orang lain pun bercinta juga, tapi cool saja. Lebih menjengkelkan, Sharnaaz dan Shila menunjukkan kemesraan itu di depan ibu Shila, walhal kedua-duanya bukan ada ikatan sah sebagai suami isteri, sebaliknya hanya berstatus kekasih sahaja. Zubir perhatikan, ibu Shila seolah-olah merestui anak daranya itu beraksi mesra dengan Sharnaaz. Apalah salahnya sebagai ibu, tegur sikit Shila tu supaya menjaga kelakuan di tempat awam, jangan biarkan orang menyampah dengan gelagat mesra bersama Sharnaaz yang over sangat tue
Kalau anda ingin membaca tulis penuh Zubir, sila cari balik BiPop hari Ahad yang lepas. Memang teguran tersebut agak pedas tetapi ada kebenarannya. Apabila ditanya mengenai teguran ini oleh wartawan Media Hiburan, Shila Amzah menjawab:-
Berkenaan dengan isu tersebut, saya terima dengan hati terbuka setiap komen yang diberikan oleh peminat, sama ada ia positif atau sebaliknya. Siapa yang mengambil tahu tindak-tanduk kami secara tidak langsung ia menunjukkan masih ada yang sayang dengan saya dan Sharnaaz. Kalau ada jodoh, insyaAllah hubungan ini akan diteruskan kepada fasa yang lebih serius
Baguslah begitu. Mungkin selepas ini boleh cuba kurangkan aksi terlebih mesra di depan khalayak ramai. Shila dan Sharnaaz pun banyak peminat. Tak salah tunjukkan contoh yang baik. Tak gitu?

petikan : abang NARA


wahai SHILA & SHAARNAZ jgnlah sampai peminat naik muak dengan uolss berdua .. dari suke jadi benci , nanti bila benci , ada pula kata2 yg x sedap akan didengar , bila x sedap didengar itu menjadi satu DOA .. huhuhu lagilah naya ;)


43 comments:

  1. terlebih mesraa pun org tak suke...kalau dh halal tu lain....{tp masih gak ade org tak sukee hik3}

    ReplyDelete
  2. ayorkkk..kan dh kene setepek...

    ReplyDelete
  3. boleh pandang2..jgn pegang2..hihi

    ReplyDelete
  4. Caiyok...bila bercinta bukan main sakan...

    ReplyDelete
  5. heheheheh...mmg agak over sikit diorg ni.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Irda

    selut kat zubir....

    ReplyDelete
  7. dh betol le teguran tu. harap diambil iktibar utk semua..:)

    ReplyDelete
  8. akak pun perasan gak pasal dorang ni bila tgk gambar2 dlm sokabar.. mmg terlebih sikit.. mujur ada yg ikhlas menegur kan... parents terlampau sporting sgt.. sampai benda menjolok mata pun buat tak kisah..

    ReplyDelete
  9. diorg kena cepat2 kawen ni utk hilangkan kontroversi. :D

    *akak tekejut tgk saya komen ritu ke ? hehe. ade je, cume malas nak update dah skng.

    ReplyDelete
  10. kita pasan gak dorang nih terlebih mesraaa...

    ReplyDelete
  11. yang Haram tu la yg suka sangat dok buat..

    Nauzubillah..

    ReplyDelete
  12. Kesian juga kalau mak-ayah bagaikan tak kisah dgn caranya tu...

    Cepatlah menikah kalau dah suka - ND Lala kan kaya...

    ReplyDelete
  13. baru ku tahu pasal ni..

    tapi shila tu lawo ohhh

    ReplyDelete
  14. saya pun perasan kebelakangan ni over plk dorang bergambar..mcm org baru kahwin..nak2 masa abpbh aritu...

    ReplyDelete
  15. ada pun yg berani tegur ;) bagus :D

    ReplyDelete
  16. mmg dh perasan keter'over'an mereka berdua ni..tp malas nk ckp bnyk sbb dia ni ramai peminat..huhu..sdgkn bertunang pun ditegah dr pegang2an..inikan pula baru ber'couple'..parents diorg patut tegur perbuatan mereka ni sbb mereka ni public figure..takut org meluat je nnt!

    ReplyDelete
  17. sunuk tgk dowang, sweet couple, tp lom pape lagi, jgn le over... heee~

    ReplyDelete
  18. yups lama da perasan kemesraan dorg ni
    kadang kt twitter pn lain mcm jek kadang tu
    relax2 la kan
    jgn hover kata org
    x manisssss

    ReplyDelete
  19. betul3x..
    seb bek shiela x melenting,
    biasa artis mudah melenting,
    opsss!.. ;-p

    ReplyDelete
  20. okay jugak sbb ada yang menegur secara terbuka mcm tu, lagi2 yang tegur tu zubir..kalau org mcm kita ni mmg dorang buat x layan je kut..huhu..apa2 pun semoga dorang ni kekal sampai bila2..

    ReplyDelete
  21. o0o diorg bercinta ...aku tatau pun .. hahahaha

    ReplyDelete
  22. mmg hover pun....tegur sikit menjawab..ingat ni hollywood ke...contohla sikit cam scha & awal...cool!!

    ReplyDelete
  23. no komen..... (haha, komen bajet retis nieh)

    ReplyDelete
  24. betul tu jgn la over sgt..

    ReplyDelete
  25. aah bila dah lebih2an rasa jelek pun ye, semoga hubungan ini diakhiri dengan pernikahan...

    ReplyDelete
  26. assalam ieda..
    ada gak terbaca kisah dorang ni(tulisan zubir) ahad lps..klu mak shila sendiri seolah merelakan..apalah daya org lain nak menghalang perlakuan mereka..elok lah klu dorang cpt2 menikah..abih citer

    ReplyDelete
  27. mls nk pk sgt pasal dunia artis ni.. hehe.. mcm2.. yg bukan artis pun lagi ramai.. hehe

    ReplyDelete
  28. Tak penah dpt bf hensem kot, shiela ni?? tgk aje laa lakonan dia dlm astro ria ri tu...mm..
    Mcm kejutan budaya aje dia..
    Syg...bakat dh bagus...

    ReplyDelete
  29. yg peliknya kenapa mak Shila tak tegur? adoi la...

    ReplyDelete
  30. jgn bile dh kawin x terbuat plak aksi cm tue..hehe..

    ReplyDelete
  31. wah... selalu dok dengar pasal perangai gedik si Shila tapi tak amik kesahpun..owh baru tahu hari, alkisahnya...

    saya doakan moga mereka dapat dijodohkan...lepeh tu mesra la korang sampai ke tue ye!

    ReplyDelete
  32. kak , aritu dlm melodi ckp nk sentuh Sheila pun dia segan psl dia hormat kt fmily shiela ... now lain plak jd nye ?
    adeuyaiii

    ReplyDelete
  33. semoga diorang cpt2 mendirikan rumah tangga =)

    ReplyDelete
  34. moga diorang kahwin satu hari nanti :)

    ReplyDelete
  35. jgn dah pegang sana cni,peluk sana cni,tup2 xjdi kawin..jgn yee..(^_^)

    ReplyDelete
  36. kalu gitu, bek lekas2 kawin

    ReplyDelete
  37. masa bercinta terlebey mesra, bila dah kawin terus bosan.

    ReplyDelete
  38. ieda..elok la ada yang bernai menegur pedas macam tu

    ReplyDelete
  39. cpt2 nikah je kn sng..haha

    ReplyDelete
  40. mmg patutlah kena tegur sbb baru couple kan. blm sah jadi suami isteri lagi...

    ReplyDelete
  41. tu la kan... kena ambik perhatian lebih sikit la pasangan ni.

    ReplyDelete
  42. Memang patut di tegur hihihi...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...