Monday, April 23, 2012

JOJIE kakak ELLA ~ bakal menikah dgn AMIR

salam semua

dah lama x dgr cerita pasal jojie kakak kepada ratu rock kita ella kan ?? akk xceli minat juga dia nie .. cantik orangnye .. ada org cakap dia pun manja macam ella gak .. wahh seronok nyee kalau manja2 macam ella nie .. sweet .. x nampak ngaderr ekekek .. haa baru2 nie akk baca di laman portal artis ROTIKAYA pasal jojie nie .. katanya dah nak kawin .. wah dgn siapa ??

haaa dengan kekasih lama katanya ... dah lama mereka kenal .. hurmm kalau betul .. alhamdulillahh .. rasanya dia dan ella x lah muda layie kan .. molek sgt lah tuu ;)


 pic kredit to rotikaya

Ingat lagi sekitar awal bulan Mac yang lalu, peminat dan media saling berteka teki dengan Ratu Rock Malaysia selepas kenyataan beliau yang kini sedang di’lamun cinta?
Mengaku kini sedang hangat bercinta dengan jejaka bernama A yang kami di’fahamkan seorang juruterbang, Ella menambah pedas spekulasi dengan menghadiri kursus perkahwinan dalam masa yang sama. Apa cerita Jojie ‘kan?

Ini maklumat terbaru yang kami terima dari seorang peminat hiburan. Jojie atau nama sebenar beliau Rozita Binti Aminuddin bakal bernikah dengan seorang gitaris bernama Amir.

 pic kredit to rotikaya

Amir yang nama sebenar beliau adalah Amurudin Syawal Abdul Latip merupakan anggota kumpulan CRUSH bersama Pacai dan juga merupakan gitaris yang sering mengiringi persembahan Ella di’seluruh negara selama ini. 

Kami tidak mempunyai maklumat lanjut berkaitan lokasi majlis pernikahan mereka bakal berlangsung tetapi pemberi maklumat kami positif yang tarikh pernikahan Jojie & Amir akan berlangsung esok. Kalau benar seperti apa yang kami dengar, tahniah sebagai pendahulu buat Jojie & Amir.


ps : lambat bersiaran akk nie .. ekkeke sbb biasalah hari baru di minggu yg baru , duk tempat baru , suasana baru ekeke .. ;)


24 comments:

  1. bagus la jika dah nak kawin... moga2 berbahagia la kannn..:)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...
    smoga betemu kebahagiaan selepas kawin..

    ReplyDelete
  3. dah jodoh..smoga kekal hingga k akhir hayat.. tgu turn ella plok

    ReplyDelete
  4. Hmmm..alhamdulillah, ada jodoh jojie. Tp jojie pun ada wat suntikan mcm Ella gak ke?? alahaii..

    psst: ieda, camne nk wat side bar mcm ieda ni...ada frame dan leh skrol utk satu2 frame??

    ReplyDelete
  5. Semoga kedua2nya bahgia hingga ke akhir hayat .Aminnnn

    ReplyDelete
  6. best nye kawen, heeee~ tahniah!

    ReplyDelete
  7. tu le kak, dengar2 ella pun dah nak kawin.....kelas gitu..sure jadi wedding of the year ni adik beradik nie....mesti cantik gojes nanti...

    ReplyDelete
  8. Semoga mereka disatukan....

    ReplyDelete
  9. muga mereka disatukan..

    ReplyDelete
  10. gendang asik berbunyi je kak...

    ReplyDelete
  11. Alonacintamanis, blog kak ieda memang cantik kan.. Hehe, wah baguslah dengar khbar baik ni...

    ReplyDelete
  12. Insya Allah jika itu jodohnya akan dipermudahkan nanti segala urusannya....

    ReplyDelete
  13. moga bernahagia la hendak nya jojie dan pasangan..ella ntah bila...

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah.. jodoh mereka dah sampai..

    ReplyDelete
  15. Sekiranya benar, didoakan berpanjangan jodoh mereka hingga ke hujung nyawa.

    ReplyDelete
  16. Jojie dah bertudung sekarang kan Kak Ieda..mmg lawa kat luar..

    ReplyDelete
  17. cantik kan dia pkai tdung... alhamdulillah... http://familydrjism.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. bukan ella ke yg nak kawen....apa2 pun tahniah!!!

    ReplyDelete
  19. berapalah agaknya umur jojiee ni kan...nampak serupaa je dulu kini..selamanyaa...

    ReplyDelete
  20. Andai benar apa dikata..
    Moga kekal bahagia hendaknya..
    Amin!!! ;)

    ReplyDelete
  21. semoga mereka berdua kekal bahagia seperti yang dirancang..

    ReplyDelete
  22. akhirnya sampai gak jodoh...cian dia...lewat dah ni...huhu

    ReplyDelete
  23. akhirnya...si jojie nie bertemu jugak jodohnya...semoga kekal ke akhir hayat....

    ReplyDelete
  24. akhirnya..tggu ella plk ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...