Friday, April 20, 2012

JGN PUJA saya


salam semua

seronok tgk wajah ustaz nie .. sejuk je .. apa2 sahaja yg diperbicarakan oleh ustaz nie menjadi bualan dan ikutan .. alhamdulillah .. harap2 ramailah lagi yg boleh menjadi seperti ustaz ini ...



“Ikut Islam, patuh suruhan Allah s.w.t dan Rasul. Jangan puja saya kerana saya manusia biasa. Mati esok, syurga belum tentu buat kita lagi. Sebagai saudara sesama Islam, apa yang boleh kita lakukan adalah saling ingat mengingati.

“Saya berdakwah untuk berkongsi ilmu selain sebagai persiapan menjadi insan dan hamba-Nya yang lebih baik,” katanya.


29 comments:

  1. stylo betul ustaz nie kan..muda bergaya yang pasti penampilanya pasti dapat ikutan ramai..

    ReplyDelete
  2. Ada yang lebih memandang kepada diri bukan ilmu yang diberi. Akhirnya akan jadilah kita orang yang rugi. :(


    send from my NokiaC3

    ReplyDelete
  3. suka kehensem-man dan ilmu yg dia sampaikan ;)

    ReplyDelete
  4. xpuja, cuma kagum je.. :)

    ReplyDelete
  5. muda2 dah jadi pendakwah..untung sapa yg jadi bini dia :)

    ReplyDelete
  6. bagus la, ustaz ni dah la hensem, rendah diri lak tu, heee~ bertuah2, heeee...

    Kak Ieda, nak komen dari akak kat entry saya, pls, terima kasih...

    ReplyDelete
  7. mmg ramai yg suke ustaz ni

    ReplyDelete
  8. yelah kan,cukup sekadar meminati.xyah puja2.

    ReplyDelete
  9. munna suka tgk rancangan dia ni kat TV9.....

    ReplyDelete
  10. tiap2 mlm mesti nak tgk rancangan dia.. best.. pandai dier berdakwah.. sampai je kat kita..

    ReplyDelete
  11. suka tengok segmen dia.. santai tapi berilmu.. best

    ReplyDelete
  12. tidak memuja ustaz, cume suke dengan cara berdakwah ustaz je hehehehe

    ReplyDelete
  13. baru baca kisah dia dlm Metro tadi..

    ReplyDelete
  14. sya tidak memuja orgnya tp saya sukakan ilmu yg dia ada... :)

    ReplyDelete
  15. suka cara dia tu..
    santai je cara dia berdakwah..

    ReplyDelete
  16. betul tu..tak puja cuma kagum jer...muda lagi ustaz ni kan..

    ReplyDelete
  17. cara ustaz don berdakwah betul2 buat ramai yg senang mengikutinya... santai je...

    ReplyDelete
  18. mmg ramai peminat ustaz ni kak...care die sempoi..hensem pun hensem ....mude pun mude.....tapi tulaaa..jgn sampai taksub sangat...lain plak jadinye karang....

    ReplyDelete
  19. 2 hari lps sblum tido dgr cramah dia via yuotube ;D

    ReplyDelete
  20. hensem ustaz don..sejuk mata mandang..

    ReplyDelete
  21. ramai org yg sk ustaz ni kan... tp sy br sekali tgk ustaz ni bg ceramah... tu pun kat umah MIL.. kat umah saya xda siaran al-hijrah..

    ReplyDelete
  22. Semoga ustaz Don x tenggelam dgn pujian,tetapi akan lebih berdakwah dlm agama Islam tercinta.

    ReplyDelete
  23. tiap-tiap bulan dia datang bg ceramah di pejabat suami ema... beruntung perempuan yang dapat berkahwin dengannya..


    tgk cermina mata gelap dia tu..boleh tilik tu

    ReplyDelete
  24. ustaz y stylo n hensem

    ReplyDelete
  25. semoga lebih ramai org yg macam ni..

    ReplyDelete
  26. dia dah pakai cincin. :D

    ReplyDelete
  27. x penah dgr lagi ustaz don ni.. tp ejulz dgr dia ni jenis yg berhati2 ketika bercakap..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...