Wednesday, April 11, 2012

JANDA jelita ~ MARIA SERIK DEDAH HUBUNGAN CINTA

salam semua

alhamdulillah kita masih disini menghirup suasana pagi yg indah dan dingin ( kat sini mcm nak ujannn aje ) ... selesai bfast akk ngadap pc .. sayang pic sarapan pagi akk entah kenapa hilang bila nak dimasukkan dlm pc nie .. macam2 hal .. x perlah x der rejeki uols nak tgk menu sarapan akk .. akk masak nasi lemak aje .. siap ada papedom layieee .. ishhhh kenyang makan .. anak2 dan hubby pun suke .. 

alhamdulillah ..
ok lahh awal2 lagi akk suke buka berita online .. puas skodeng cerita2 hangat pagi2 nie .. last2 minat ngan kisah janda mantops dan jelita ini .. MARIA FARIDA .. dulu akk sgt2 minat dia ... sbb dia adalah salah seorang pelakon pan asian lama yg masih kekal berlakon sampai skrg .. since dia dah bercerai , lagilah dia xtive sgt2 .. 

soo akk sbnrnya kagum dgn semangat dia , hidup sendirian bersama anak lelaki tunggal dia yg berusia 15 tahunn .. xceli bukan mudah wanita nak hidup sorang2 membesarkan anak , nak2 hidup dlm dunia yg glam dan penuh cabaran ini ...


PETALING JAYA: Pelakon Maria Farida enggan mengulangi kesilapan dengan mendedahkan kisah cintanya kepada umum selepas laporan mengenai hubungannya dengan aktor kacak, Shahrizal Jaszle mendapat perhatian umum.

Maria, 42, berkata, dia serik untuk berbuat demikian kerana sebelum ini kisah cintanya mendapat liputan meluas selain pelbagai cerita negatif menjadi perbualan masyarakat. "Saya tidak mahu mengulangi kesilapan lalu seperti mana berlaku sebelum ini. Dengan siapa saya berkawan atau bercinta bukan lagi untuk tatapan umum," ujarnya kepada mStar Online.

Tambah Maria, dia tidak mahu lagi mengenang semua kisah lalu yang pernah berlaku kepadanya dan terus optimis terhadap kehidupan dan kerjayanya sebagai pelakon. Dia senang dengan kehidupannya kini di samping anak tunggalnya iaitu Mizan Ashley yang berusia 15 tahun.

"Semua kisah lama tidak perlu diingat kerana ia telah menjadi sejarah. Apa yang penting kita belajar daripada kesilapan dan cuba memperbaiki diri untuk lebih berjaya," katanya.

Dalam pada itu, bercerita mengenai kerjayanya, Maria berkata dia lebih selektif terhadap tawaran berlakon yang diterima bersesuaian dengan usianya.  Maria berkata, dia perlu berbuat demikian kerana tidak mahu membawa watak yang tidak sesuai dengan usianya selain ingin memberikan tumpuan kepada kehidupan peribadinya.

"Bukannya saya berlagak atau 'demand' tetapi usia saya kini mungkin tidak lagi sesuai untuk peranan wanita muda atau perempuan jahat.

sumber ; mstar
tapi dia still gorges kannn .. dah berusia 42 tahun punn , body masih macam anak dara uuuuuuuu .. jeless mak .. kelebihan kerana dia pan asian .. lagilah .. tapi bila tgk dia menari malam ABBPH ariutuuu ... mak aiiii mak pengsannn wehhhhhhhhhh ;))



5 comments:

  1. kalau tgk sekali mmg tak percaya umurnya 42 thn... sangat gojes!

    ReplyDelete
  2. hahaha saya tengok jugak memang nak pengsan...Maria Farida memang cantik...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...