Sunday, April 15, 2012

HEALTHY sandwish & TOMYAM aje

salam semua

tgh ari nie seyess dah buntu nak masak ape .. pagi tadi makan roti tempayan dengan family .. macam biasa bila dah makan roti agak kenyang disitu sampai skrg .. ok tiba2 dah rasa macam x nak makan berat2 tghari nie .. akk lahh .. anak2 dan hubby akk masakkan tomyam aje .. habis cerita .. mereka x cerewet , janji ada kuah dan x pedas .. jalannnnnnnnn

utk akk .. akk ke tunas manja sekejap tadi .. beli salad dan tomato , healthy bread dah beli dari semalam layie .. soo akk buatlahh healthy sandwish utk lunch akk hari nie .. siap ... lalalalalal kenyang dah nie .. makan 2 keping healhty sandwish bersama salad & tomato , sapukan sikit mayonis lah .. kalau tidak tawoo sgt kan ;) 
( ngelat sikit ekekke )



 close up sikit healthy sandwish akk nie .. akk guna apa2 sahaja brand roti yg bergandum penuh nie .. tapi kalau dpt gardenia lagilah sedap !



tomyam dan ikan grg utk anak2 dan suami ku .. jadilahhh simple2 cuti2 nie .. x leh makan berat2 sgt sbb skrg ujan .. lepas makan memang syokklah tidooooooo .. ekekek

ok lah nak sambung BW lah .. syok BW ari minggu nie ..
 sure uolss banyak xtvt kan .. huhuhu


14 comments:

  1. sy pun suka makan makanan yg kurang pedas..hehe..sandwich akak nampak sdp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kathy .. kalau kurang pedas anak2 akk suke ;)

      Delete
  2. mak aih sedapnya healthy sandwich tu! xD

    ReplyDelete
  3. wah akak siap masak dah...ratu baru je nak defroskan ayam.ehehe.pun taktau nk masak apa ni sbb ayam je pun yg ade stok.igt nk masak sup ayam je la.pastu buat sambal belacan.settle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena masak cepat .. kat sini ujan dikk
      huuh cepat lapooor ..
      nie pun baru lepas taram nasi sepinggan muhauhauhuaha

      Delete
  4. alah..makan roti jer kak. takut kol 4pm nnti dah cari nasi..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sampai kul 4 punn wida .. sbb makan sandwish kul 12 ekekek ..
      pandai koo kan ! .. ;))

      Delete
  5. amboii..trus sya begegas nak buat sandwich juga..ngeee~

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    dah bangun drp tidur ke...he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. uiskkk macam mana atuk teka saya tidoo nie eekekek ;)

      Delete
  7. mai sini sikit....D pun suka sandwish gak...boh p la apa pun semua bedal ja....

    ReplyDelete
  8. hye akak, first time singgah nie:)
    sedapnya sandwich, tp sy x sah kalau takder kaju, so kalau sy yg buat mmg dh x healthy la kan. hehehe

    ReplyDelete
  9. kalo dpt mkn makanan camni ari2 kan seronok.. hehe.. duduk bujang ni mls masak mkn maggie je laa.. haha

    ReplyDelete
  10. lapo..lapo...hehehe..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...