Tuesday, April 3, 2012

HASIL sentuhan BLOGGER CHE ROS ~ terbaik !


salam semua

sorry lah lambat lak nak up entry penghargaan akak buat adik blogger nie .. 
seperti yg dijanjikan akak nak update pasal hasil kerja tangan dan nukilan cantik , kemas dan mantops dari adik ini utk wajah baru blog akak nie ... huh .. amikk panjang nooo pengenalannye .. sekali lafaz kkeke .. sowi lah akak nie x pandai nak susun ayat kan .. sooo buat2 paham lah cayunk2 sekalian ..

adik cik ROSE cute nama diberi ...

haa nie lah gerangan blogger yg berbaik , berbesar dan berbunga hati nak membantu mencantikkan blog akak nie .. sbb ape dia tolong akak ?? sbb akak duk jeles2 ngan layout kat blog die ekekekkekek .. jgn mara ROSE .. seyessss akak memang suke akan layout rose dan terus luahkan perasaan kat rose .. x sangka adik rose sanggup melayan kerenah akak nie ... huhuhuhu sgt2 terharu ( sambil2 lap mateee ) adehhhh ngader je akak nie kan .. ekekeke


 nie header blog dia .. adik ROSE seorang blogger yg x kedekut ilmu tau .. dan sgt2 penyabar .. untuk pengetahuan uolss semua adik ROSE buat dengan PERCUMA untuk akak .. huhuhuhu lagilah terharu .. dia sgt2 sabar .. agaknye x ramai orang yg sabar melayan kerenah nak itu dan ini kan .. nak2 benda2 nie dibuat dengan percuma.. haaaaaaaaaaaa lepas nie kita ramai2 terjah blog adik ROSE kita nie ... 
sgt2 best hokeh !!! ...


lepas nie dikkk ... seyes akak cakap ROSE boleh dah ambil tempahan buat layout BLOG .. jika ada kekangan masa boleh je buat duit .. jgn mahal2 .. kalau mahal org x nak .. dan kalau dgn cara rose yg sudi melayan kerenah orang nie .. insyaallahhh it will be easy dan u will always enjoy to do this ! ... 

akak lagilah seronok .. nak2 PERCUMA kan , dah lah x pandai kira 1/2 IT ahhaha boleh gitu ! .. sgt2 terharu .. tapi lepas nie akak x tahulah kalau dia kenakan sedikit bayaran .. hurmmm yelahhh kalau akak pueh nak perah otak , juling2 mata nak tgk cooding utk sesuaikan dengan kehendak kita .. OMG bukan akak lahhhhh ... huhuhuhu

buat sekian kalinya .. TQ so MUCH ... MUCH dear ! kerana sudi melayan akak nie .. jasa muuu akan ku kenang ... haaaaaaaaaaaa lepas nie kalau rose nak tgk2 kan apa yg x kena layie dlm blog akak nie silakan dik .. ecehhhhhhhhhhhhhhhhh ;))

OH YA .. tengah fikir akak nak balas dengan apa ye jasa baik adik ROSE nie ???
any idea ??? akak nie buat header bolehlahhh .. tapi idokkklah PRO sgt ...
ROSE nok dokkkkkkkkk :)) ( ala2 maluuu gituuu ) ...


12 comments:

  1. LAYOUT YG COMEL. PINK LG GTU..:)

    ReplyDelete
  2. hihihi malu saya...,saya bukan pandai sangat pun...kalau ada orang sudi suruh saya edit blog,lagi saya suka...niat saya ikhlas..Yang pasal readmore tue...Masa akak buat entry kena letak kodingnya kat dalam entry post akak...nanti saya bagi link..

    ReplyDelete
  3. memang comel.

    selama ni sy pun tercari2 siapa boleh cantikkan blog sy nampaknya kakieda dah bg jln ;) tq sharing :D

    ReplyDelete
  4. Wahhh lepas ni boleh la myra contact cik Rose pulak :)

    ReplyDelete
  5. ratu pun failed bab2 gini.tak geti nk explore camne.tu yg lagu tu je layout blog.ehehe.

    ReplyDelete
  6. lawo2....
    pas ni blog akak lg chantekkkk :D

    ReplyDelete
  7. cik rose mmg pandai bab edit2 ni.. selalu blog cik rose berubah.. sy ni pulak hanya pandai tgk je.. buat xpandai..hihii

    ReplyDelete
  8. Patut la blog eida makin cun..he he... tapi memang cantik hasilnya... suka lak tengok blog adik Rose yg pink2 gitu..haish kak ina ni tak abis2 dgn kaler pink..ihik...

    ReplyDelete
  9. bestnyer ader yg sudi tlg...
    nak2 lagik percuma kan??? hehehe...

    kak... tlg wat header percuma kt saya bulih????
    muahhaaaa.... ngade2 di situ.... hehehe

    ReplyDelete
  10. nnt nak ngecek cik rose.. cantik..

    ReplyDelete
  11. cantik3!!! cik rose ni mmg kreatif sangat. blog nya pun asyiklah dia ubah kan. apapun... happy blogging ye kak ieda...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...