Friday, April 20, 2012

HAPPY WEDS DR ASHRAF & WIFE , HALIMAHTUN & HUBBY

salam semua

tetiba je black out kat sini huhuhu , sib baik ada galaxi tab akk nie , ekekeek layan lah blog kan , haaaa amik , x leh dah nak buat kerja ahhahahah , alasan xceli masih ada kwn2 ygx habis lagi mengemas meja mereka , masih banyak perubahan yg belum settle , nie kira minggu nie habiskan masa dgn mengemas lahhh kan ,

ok lahh malas nak cerita pasal progres mengemas di opis nie , meh akk story sikit citer last 2 weeks majlis weds sepupu akk di taman tas nie , alhamdulillah akhirnya pasangan adik beradik sepupu akk nie selamat diijabkabulkan , majlis kawin buat sekali dengan sambut menantu , haaa jimat kan ... , Selamat Pengantin baru buat Dr Ashraf &wife , Matun & hubby , adehhh akk x hinggat lakkk nama pasangan masing2 tuuu , hurmmm biasalahh akk nie input dah banyak sgt , byk yg dah lupe ekekekkekek :)

sweet kan couple nie .. manis je pilihan ko ashraf .. senyap2 berubi .. masa bile ko bercinta x tahulahh .. yelah sepupu akk nie adik beradik terkenal dengan pemalu yaa amat ! tup2 dah nak kawin .. hampeh ! ekekek

ye tudiaaaaaaaaaaaaa akk diapit oleh hubby .. eh akk diapit ke .. mengapit muahhahah mak aiihh awat nampak besoo akk tuu .. adehhh baju koot muhahaha

alorrrrrrrr anak teruna akk tu buat ape ??


haa nie sorang layie sepupu akk .. kira kakak kepada Dr Ashraf lah nie .. Halimatun Saadiah .. tahniah dikk ;)


bersama pasangannye .. 



  makan2 .. muke toyee sbb masakan aritu " bolehlahh " nasi x berapa sedap sbb tawooo huhuhu tapi x perlahh , lapar makan aje .. x baik omel2 kan .. tapi biasalah kalau melibatkan tawo dan masin nieee surelahh org akan bercakap kan huhuhu siannn family sepupu akk nie huhu entah tahu entah tidak 


inilah yg dipanggil " indah khabar dari rupe " huhuhuh , bukan nak mengata .. tapi sakit ati sbb sian kat mak saudara akk .. dia x der masa nie , balik awal kerana x sihat , kalau dia tahu macam nie apa perasaan dia kan .. kalau kena ke kita huhuh

  all my family was here .. !  upsss kecuali adik akk lah .. mane erkk dia laki bini .. oh dia dah balik awal .. sbb nak balik ke rumah MIL dia di CHINI ..



11 comments:

  1. smoga berbahagia dan kekal hingga akhir hayat buat pasangan..

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru utk mereka :D

    seronok dpr hadirkan diri kt majlis kenduri kawin kan kak ;)

    ReplyDelete
  3. salam..

    baju pengantin tu comel, stail jubah moden. berkenan je..


    semoga mereka bahagia hendaknya..

    ReplyDelete
  4. As salam kak,

    Selamat Pengantin baru buat kedua2 mempelai! :)

    Kelakar anak akak siap korek bijih ye kat situ...hehehehe... selambaaa..;)

    Kak,

    Alhamdullillah sy dah terima.. Terima kasih byk2...maaf klau menyusahkan :(

    ReplyDelete
  5. katering ke kak?
    kesian kat tuan rumah..byr mahal2, tp hasil x seberapa.

    uiit si zahrien tu sempat lagi yer..hiks

    ReplyDelete
  6. xpe kak..malu2 tue romantik..hehe

    ReplyDelete
  7. teringin nak kecapi ari bahagia camtu jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  8. cantik kak baju pengantin tu..pepel dan pink..saya suka..

    ReplyDelete
  9. akk ngan sepupu akk tu muka nak sm..hahahah sepupulah katakan..ha tu la kan jgn ckp org pemalu ni malu nak berkawin..depa ni lagi nak nak kawin hahahaha tahniah pd yg berkawin dan yg mengapit tu ekekeke

    ReplyDelete
  10. tahniah & slmt pengantin baru utk sepupu akak.. smg ikatan perkahwinan kekal hingga ke syurga... insyaAllah.. :-)

    ReplyDelete
  11. Selamat Pengantin baru buat sepupu2 Ieda tu....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...