Saturday, April 28, 2012

Fasha Sandha Kini Sah Menjadi Isteri Rizal Ashram

salam semua

umum mengetahui mereka selamat diijabkabulkan semalam .. alhamdulillah , doa2kan lah mereka bahagia selamanya .. berseri fasha kan ??? make up dia by saidatul nisa .. no wonderlah akk tgk berseri-seri fasha , seri pengantin ! kann lain sikit ... ;) 
tahniah buat mereka berdua !



Seluruh Malaysia rasa’nya sudah mengetahui yang Fasha Sandha sudah pun selamat bergelar isteri kepada Rizal Ashram Ramli atau lebih popular dengan gelaran Jejai. 

Majlis pernikahan pasangan ini berlangsung di Hotel Crowne Plaza Mutiara, Kuala Lumpur malam tadi & di’hadiri oleh ahli keluarga, teman teman rapat, para artis & juga media. Pengantin perempuan, Fasha Sandha anggun dalam persalinan berwarna cerah rekaan eksklusif Rizman Ruzaini dan hadirin boleh nampak yang aktress ini tampak berseri seri.


 pic ; rotikaya

Majlis pernikahan mereka sebenarnya agak eksklusif kerana hanya sekitar 300 jemputan sahaja yang dibenarkan masuk & dengar khabar ada juga yang berani hadir tanpa jemputan. Tahniah buat pasangan ini yang kami kira sudah banyak kali mengharungi cabaran sepanjang hubungan mereka berdua & kami berharap ikatan sah mereka ini bakal kekal selamanya.

sumber ; rotikaya


semput2 kemas2 rumah sikit dulu .. lepas bfast ngan anak2 dan hubby roti canai .. balik jer terus terjah blog muhahahaha tegar lah katakan kannn .. BW umah kawan2 yg singgah umah akk mlm tadi .. mlm tadi dah kepenatan , macam biasa akk tidur awal .. lepas hantar ummi akk ke KL bersama kawan2nya .. kami balik .. baik rumah aje terus tidoo x hinggat dunia .. sedar2 dah pagi ... ;))

lepas nie fikir nak masak ape lak tgh ari .. malas betul nak fikirkan masak ! .. kalau cuti nie nak fikir santai2 aje huhuhu boleh tak ??


7 comments:

  1. Harap-harap lepas nie gossip tak adalah lagi ieda...

    Agak-agak letih makan luar ajelah ieda:)

    ReplyDelete
  2. akhirnya, kahwin jugak dorang ni..syukur..

    masak yg simple2 je lah kak..hehe..

    ReplyDelete
  3. Semoga depa bedua bahagia sampai ke syurga.. amin! :)

    ReplyDelete
  4. semoga dorang bahagia la hendaknya..

    kak nak buat popular post tu kak gi kat design pastu add gadget..kak pilih la popular post..ambik all time jadi boleh tgk sepanjang kita berblog post mana paling popular..

    ReplyDelete
  5. smoga kekal hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Moga diorang bahagia hingga di akhirat sana :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...