Friday, April 13, 2012

CEKODOK ikan bilis ~ makan panas-panas

salam semua

petang semalam x der idea nak masak ape .. yg pasti akk balik kerja je dah makan nasi ekekek sbb lapoor sgt2 kan .. utk anak2 akk buatkan cekodok ikan bilis .. haaa sambal nasi lemak kelmarin masih ada .. sbb akk simpan petikan .. soo kuarkan petang semalam , masuk microwave panaskan dan makan dgn cekodok ikan bilis nie .. settle menu dinner petang semalam ekekke ;)




mood nak menulis skrg nie dah kurang .. x tahu kenapa .. yg pasti semua entry2 akk banyak akk draff mlm dirumah .. sampai office tekan publish sahaja .. tu yg kadang2 tuu menyasar sikit ayat2 nyeee ekekek .. idea adakalanya kosong .. tak tahu nak cerita apa , gambar banyak , ada sesiapa leh tolong taipkan entry ??? muahahhahahaha ngadoooooooooooo yoo akk nie kannnns ..


21 comments:

  1. grrrrrrrrrrrrrrrrgrrrrr...terliur ni ha kak!!canne??

    ReplyDelete
  2. cekodok sedap nye laaa bile tengok time lapa...hehehe

    ReplyDelete
  3. wow..sangat jelas gambarnyer..ini boleh mebangkitkan selera ni...

    ReplyDelete
  4. sedapnye kak, sy memng suka sgt sambal ikan bilis...

    ReplyDelete
  5. suka saya tau cucur bilis atau cucur udang mcm ni...lagi2 mkn time hujan..sedapppp:)

    ReplyDelete
  6. esok nak buat menu cam kakieda jugaklah ;P mkn sambil tgk tv bestnyaaa :D

    salam hari jumaat utk akak ;)

    ReplyDelete
  7. Lapa la plk nii...
    Dah penat mengecatkan..nnpk cokodok ni terus berbunyi2 perut ni...

    ReplyDelete
  8. Anak kakak yg kecik suka sangat cekodok ikan bilis, pergi sekolah dlm seminggu at least ada sekali bawa buat bekal tapi tak cecah sambal macam ieda buat... mengancam betul sambal ieda...

    ReplyDelete
  9. saja jer taw....ni yg buat lapo!!

    ReplyDelete
  10. Wow! sedapnya kak ieda....tengok gambar jerlah hihihi

    ReplyDelete
  11. cucur udang cicah kari udang sedap jugak kak kan...lalalalala :P

    ReplyDelete
  12. lama dh tak buat sendiri..tengok cam terliur plak ...huhu...

    ReplyDelete
  13. awe bawak bekal cekodok juga kak..hehe

    ReplyDelete
  14. kaka, letak gambar saja pun pastin ada yang tgk dan komen..

    ReplyDelete
  15. cekodok kalau mkn dgn sambal
    tumis mmg menyelerakan :)

    ReplyDelete
  16. adoi kak...
    kelaparan saya ni haha
    dah la xlunch arini
    buka sini tgk makanan telior suda

    ReplyDelete
  17. sedapnya kak ieda.... munna pun ada penyakit malas nak buat entry lah kak.... takde idea walaupun banyak nak di citerkan....

    ReplyDelete
  18. saya kalau ada lebihan sambal bilis mesti nak buat cicah cekodok...sedap la nmpk gambar akak ni..

    ReplyDelete
  19. ni tk suka ni tyg makanan ni ehehehe...


    sedapnya sambal ikan bilis tu kakkkkkk !!!!!!

    ReplyDelete
  20. Sedapnya cekodok buat minum ptg dan mkn panas2...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...