Monday, April 16, 2012

BUNUH & MAKAN MANUSIA ~ juru karate bersih jiwa

salam semua

terperanjat baca berita luar negara nie .. macam2 hal lah skrg nie .. amalan virtual yg x masuk diakal nie masih ada yg mengamalkannya erkkk konon2 membersih jiwa .. huhuhuh yg menjadi mangsa adalah org yg dibunuh , x tahu apa2 last2 dibunuh dan dimakan dagingnya .. huhuhuh adoiii x dpt nak bayangkan !!!! saat2 kematian mereka .. bagaimana agaknya .. heran sbb manusia macam nie sebenarnya apa yg mereka fikirkan agaknya ??


Da Silveira bersama-sama seorang wanita ditangkap atas tuduhan membunuh.

PERNAMBUCO (Brazil): Seorang pakar karate dan dua wanita ditangkap kerana membunuh sekurang-kurangnya dua orang sebelum memakan daging mangsa untuk ‘membersihkan jiwa.’ 

Menurut polis, ketiga-tiga warga Brazil yang ditangkap di Pernambuco, timur laut negara itu, adalah anggota yang mempercayai fahaman ‘menyucikan dunia.’ Pakar karate, Jorge da Silveira, 51, ditangkap bersama-sama Isabel Pires, 51, dan Bruna da Silva, 25, kerana merancang membunuh tiga wanita setiap tahun.

Seorang jurucakap polis berkata, rancangan mereka terbongkar apabila polis menemui buku 50 muka milik da Silveira yang mengandungi lukisan dan maklumat mengenai memakan daging manusia. Polis juga menemui dua mayat di laman rumah kumpulan terbabit.

Mereka percaya mayat itu milik Alexandra Falcao, 20, dan Gisele da Silva, 30, yang dilapor hilang di kawasan itu baru-baru ini. Kedua-dua mangsa dilapor dilihat berhampiran rumah suspek sejurus sebelum hilang.

sumber ; hmetro

masih ada lagi fahaman macam nie pada zaman serba moden nie ??.. huhuhu naik takut lak .. bukan takut ngan orang macam nie tapi amalan mereka nie .. silap hb ramai yg ikut dan dunia boleh bertukar kepada dunia ZOMBIE .. ! mintak selisihlahhh dan semoga kita semua dilindungi oleh allah yg maha berkuasa .. aminnnn



10 comments:

  1. Budaya Cannibalism sudah kembali XDD

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ieda,

    Kali ni akak boleh masuk ieda.

    Di zaman teknologi ni lagi banyak manusia jadi tak betul dan cuba hidup dizaman karnival.

    ReplyDelete
  3. memang manakutkan...semoga kita semua dilndungi oleh-NYA...

    ReplyDelete
  4. membersih jiwa dgn cara membunuh?..logik akal dh tau benda tu tak betul..ntah apa2 la org gini kan..pelik!

    ReplyDelete
  5. eee geli... tiba2 rs loya plak..

    ReplyDelete
  6. saya nak termuntah...taknak baca lagi..huhuhu..

    ReplyDelete
  7. kejamnya manusia itu..
    dunia mmg pelik dan tak mustahil perkara mcm ni terjadi~

    ReplyDelete
  8. apelah rasenye tue kak...

    ReplyDelete
  9. Kejamnya manusia yg mungkin xde pegangan agama....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...