Friday, April 27, 2012

BUAT orang RISAU

salam semua

lepas magrib akk dah rasa lain macam , berat kepala .. rupenya nak kena pusing mata , minta tolong anak dara akk berdua tuu picitkan .. picit2 sampai kul 9 , dah ok sikit .. alhamdulillah .. akk terus tido sbb rasa kepala berat , kalau buka rasa lain macam .. 

dlm kul 12 akk tersedar , tgk hubby x masuk bilik layie .. bangun dan dengar macam org buat kerja di belakang .. ( bengkel hubby ) .. haaaaaaa sah dia masih di sana .. akk call dan tanye , kenapa x naik layie .. dah lewat sgt .. hati dah debar2 , bukan ape .. akk cukup x suke kalau dia buat kerja lewat2 macam nie .. huhuhu .. ok .. fine dia cakap sekejap lagi abang naik .. dia ada bersama sepupu akk ..

akk x leh nak teruskan tidoo mata lak x moo lelap .. bingkas bangun dan solat isyak .. sbb x solat layie huhuhu ( budget nak bangun kul 4 , isyak dan tahjud sekali ) .. lepas solat akk buka komp .. hahahahah layan BW lahhh sambil2 tunggu hubby naik .. cakap dlm ati kalau x naik juga 1.30 , akk turut dia di bengkel .. haaaaaa , sib baikk dia naik tepat 1.30 pagi .. 
ishhhhhhhhhh buat org risau aje ! ... sambil omel perlahan2 kat dia .. huhuhuhu

dah macam mana .. ginilah isteri , kita risau , x tahu dia tahu @ tidak isteri nie risau kan dia .. huuhuu adakalanya kesabaran kena kuat .. tahan dengan x tahan .. ishhhhhhh 




12 comments:

  1. Workaholic betul hubby Akak ni, kalau keje sendiri mcm tulah kan, hihihi malam td mlm apa ek? Kakakka jgn mare kak ieda

    ReplyDelete
    Replies
    1. upssss ekekekek
      tulahhh penat2 punn jalannnn dikkk ekekkee ;)

      Delete
  2. sape la tak sayang suami kannn
    hehe

    ReplyDelete
  3. akak...blog akak masih ada malware..ermm..akak tak buang lagi ke url mummycute.com dlm bloglist..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo kena buang ye ..
      haaa dah buang dah .. harap2 x ada lahh malware layie huhuh
      akk memang x tahu bab2 nie ..
      TQ fieda .. ;)

      Delete
  4. Kak Ieda, risau ape? jgn fikir yg bukan2... positif!, InsyaAllah suami mu pasti pulang ke pangkuan mu, seee! kan saya dah kata dah! 1.30 am, saya dah tido, kroh kroh! hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmmm eheheheh .. tulah ..pueh gak berleterrr mlm2 ..
      kul2 baru tidoo tuu pun x lena layieee
      muahhahahah ;))

      Delete
  5. ye lah kak...lily pun cepat2 klik komen akak ni..tak sempat baca..ada malware...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha .. tulah .. akk x tahu akan kewujudan malware nie ..
      akk dah buang dik ..
      harap2 x ada lah lagi ..
      TQ lily ! .. ;)

      Delete
  6. yelah bannnggg mlm jumaat bangggg wat pe lagi dok wt kerja tu...tu cik isteri dah panggey..aje laju2 lah balik hahahahaha

    sakit pala x dpt air kot kak..upsssssss larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  7. Dah boleh masuk dah blog akak.. :)

    siapa yg tak sayang suamikan kak..lily pun mcm tu..hubby keja ptg..biasa balik kul 1am..selagi tak balik selagi tu lah dok risau tak leh tido...

    ReplyDelete
  8. Sapa x risau klu dah kul 12 tgh mlm x blk2 lg....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...