Monday, April 23, 2012

BILA mereka BERSAMAKU

salam semua

sesekali lepak ngan anak2 depan rumah best gak kan .. adakalanya melayan amanina main badminton .. bukan ape .. dia x der kawan nak main , ada sepupu dia duk sebelah tuu kecik je orangnyee .. sama usia .. tapi x sama saiz ngan amanina .. sian lakk .. sokmo lahh menyasoor bola badminton nyee ekekke .. akk lakk kalau diajak main , ari minggu aje lah , kalau hari2 biasa nie .. huhu x lah , sbb dah penat balik kerja , sampai rumah dah dekat 7 petang kan .. 

nie pic saje2 mengediks bersama anak2 dan anak sepupu akk .. dah lama x mengasah bakat menembak .. ecehhhhhhhhh layan je lahh ;)

suke lak tgk pic nie .. haaa nie pic candid nie .. tulah sepupu amanina .. tgk betapa jauh bezanya mereka nie ekekke .. apa nak buat , kata amanina " dah takdir ibuuu .. " adussssssssss sedeyyy je ;)


candid also !

haa pic akk dan zahrien nie memang akk suke .. wajah selambe akk dan zahrien .. mencuit ati .. x menahan tgk ! .. ;)

nok menembak sgt kan .. haaaaaaaaa layan aje lahh ..

dah makan lom semua nie ???? dah x tahu nak makan ape .. ashik2 nasi ! .. nasi .. nasi .. x mo makan nasi .. any IDEA ??? ;))


26 comments:

  1. rindunya nak main dgn anak buah kat depan umah..huhu..

    sy makan sandwich ayam je hari ni kak..bajet nak diet tapi mayonis di letak melimpah ruah..haha..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Ieda

    dah besar nanti boleh le Zahrien jadi polis

    ReplyDelete
  3. buat bihun sup or laksa
    hikhikhik ckp mcm order makanan kat kedai khen akak ngeee

    ReplyDelete
  4. ank2 la pengubat di kala kite duka..ceewaahhh..kadng2 naik hantu jg intan nih bile dorang buat perangai.. ;)

    ReplyDelete
  5. sama mcm anak akak yg sulung tu wan amalia (nama dah dekat2 ngan anak sulung ieda..hehe) kalau dia duduk sebelah sepupu dia (anak adik akak) memang jauh beza saiznya walaupun umur sama.. infact sepupu dia tu tua 13 hari dari dia.. hehehe... apa nak buat.. payah nak control selera dia... nak kata maknya masak sedap2 atau jamu makan kat luar yg mewah2 tak juga.. dah mmg jenis kerangka besar (ibu & ayah dua2 baka besar) tambah plak jenis berselera.. tu yg besar sgt tu.. hmmm...

    ReplyDelete
  6. tgk pic akak..teringat main dgn anak sedara lak..

    ReplyDelete
  7. Salam kak...
    Waaahh..! Lepak santai bersama anak2..
    Keluarga bahgia... :)

    ReplyDelete
  8. mmg best lepak dgn ank..esk sy dh start keje..beratnya la haii hati ni nk berpisah dgn anak..sobsob~

    ReplyDelete
  9. akak, yg gambar melengkung tu saya guna photoscape kak...kat round tu saya amek 150..akak boleh adjust tgk kesesuaian pic akak...

    ReplyDelete
  10. Alah org gebu ni lagi comel dari org kurus kan kak, itulah ayat pujuk najiha klu dia diejek kawan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah ajuu , kadang2 tuu amanina nie pandai pujuk ati dia sendiri ..'
      akk x mampu nak marah dan tegur layie .. cuma selalu ingatkan dia aje
      kita risau kalau kawan2 dia mengejek .. nanti dia pula down ..
      so far dia guna ayat tu lahh ekkeke , saborr aje lahh ;))

      Delete
  11. lama tak main badminton brsama2 dgn anak :D

    ReplyDelete
  12. hari isnin acik tak makan..puasa..

    ReplyDelete
  13. saat plg indah dlm hidup bila bsama anak2 kan :)

    pssttt..besar rmh akak..sonok anak2 blari berkejaran :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. umah mak dik ..
      tapi skrg milik akk lah ..
      alhamdulillah , still banyak yg di perbaiki ..
      nak cantik kann lah kononnn ekekke ;)

      Delete
  14. mesti dorang rapat sesamo sepupu kan...;)

    ReplyDelete
  15. rindu pulak ejulz ngn anak buah kat kpg bila tgk gambar ni.. hehe

    ReplyDelete
  16. yus hari tghari tadi makan semangkuk kecik sup sayur, 1 biji telur goreng air suam dua gelas dan dua biji strawberry...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak2 yus sikit nyeee
      ekekek
      ieda makan nasi grg bekal dari rumah yus ...
      baru sat makan waffer lakk .. lapoor huhuhu

      Delete
  17. posing letak pistol bawah dagu memang my fevret!!! huhu =)

    ReplyDelete
  18. betul la kak.. hari minggu jelah dpt melayan anak lebih sket.. maklum la kerjakan.. cantik dh tu tembakan akak.. sikit hari lg pro la tuh.. hehe..

    ReplyDelete
  19. akak mkn oat je kalo xnk mkn nasi..sya mkn tu la kalo rasa bdn dah nk menggajah..hihi

    ReplyDelete
  20. seronok bersama anak-anak nie...memang gebu anak akak yg sulong erk?...

    ReplyDelete
  21. tu anak akak yg sulong ye...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...