Sunday, April 8, 2012

SEWAKTU AYAHANDA di HSP ~ kunjungan cucu - cucu

salam semua

ini pic2 sewaktu ayahanda akk warded di HSP PEKAN , pahang .. sayu je hati bila tgk pic2 nie .. hurmmm kunjungan cucu2 kesayangan ayahanda .. skrg nie ayahanda dan semakin ok .. tapi keadaan dia masih kena kawal .. makan minum .. ubat2 dia semua kami kena tgk kan betul2 .. takut dia ambil dlm dos yg berlebihan .. 

pagi nie tadi ayahanda dan bonda akak berlepas ke KL mengikut adik perempuan akak yg duk KL tuu balik .. nak jalan2 umah anak disana pula .. x perlahhh janji dia ok dan ingin berukar angin katanya .. ubat2 semua ummi akak make sure ada .. so in case anything happen to ayahanda , semua dah ada utk dia .. insyaalllahhhh

masa nie ayahanda kelihatan keletihan yg amat sgt ...dan sblm nie dia memang refuse to stay kat hsp huuh .. ada ke org tua yang nak duk hospital ?? :(

 nurse praktikal ambil darah utk cek kencing manis masa nie ...akak tinggi bacaannye masa nie .. 8.8

  cucu kesayangan .. sayu je tgk pic nie .. huhuhuh


 
yang besar mungkin paham atuk mereka sakit .. yg kecik2 nie manalah mereka paham kan .. mereka tahu suke aje .. bila cakap atuk masuk wad .. 
terpingga2 macam paham dan x paham  .. ;)

ummi akak yg setia menemani ayahanda akak ..


me too .. nampak penat kan .. huhuhu demi ayahanda x perlah .. anak2 berbakti x kira waktu .. dan selagi termampu ... muke poyo kepenatan sbb x balik rumah lagi masa nie .. siap uruskan ayahanda warded .. barulah akk balik dgn ummi ... ;) masa nie hubby dan anak2 dtg amik akak dan ummi

syukurrr ayahanda dah kuar wad dan alhamdulillah keadaan dia stabil , cuma memerlukan pemerhatian penuh dari kami .. insyaallahhhh selagi terdaya .. ;)

happy holidays lah buat ummi dan ayahanda di KL nanti .. jgn lupa nak balik lak .. & for my sister & in lawww tolong take care ayahanda baik2 
yeeeeeeeeeeee ;))

21 comments:

  1. Alhamdulillah..dah kuar hosp.
    semoga terus sihat ayah akak tu..biarlah dia bercuti, moga tmbah sihat lepas balik bercuti nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih dik ..
      tulahhh dia nak bercuti disana .. hurmm kami anak2 x kesah janji dia ok ;)

      Delete
  2. Alhamdulillah dah keluar hospital.. lepas ni boleh main dengan cucu, bila gembira. imun bertambah kuat. insyaAllah bertambah sihat.. amin..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah discaj, moga ayah kak ieda Bertambah baik Dan baik2 sahaja...cucu penghibur Lara atuknya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih aju ..
      tu lah ada cucu2 dia suke sakat , bila x der dia lak rindu ;)

      Delete
  4. As salam K.Ieda,

    Alhamdullillah ayahanda tersyg sudah discharge... akak take care too :)

    Suka tgk muka ummi & ayahanda akak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih marya .. doa2kan ye

      tulah akak lately nie punnn penat aje .. x daya

      Delete
  5. syukur alhamdulillah dah keluar hospital...semoga kesihatan ayah eida bertambah baik..insyaallah

    ReplyDelete
  6. semoga ayah akak sembuh yer..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih lya .. doa2kan ye ;)

      Delete
  7. Syukur Alhamdulillah...dah keluar wad...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tkasih dik rose ...
      ps ; TQ dear .. tulah , maklumlahh akk nie bute it sikit ekkeke ;)

      Delete
  8. teringt tyme abah msuk wad dlu2..sedey j tgk keadaan dye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulahhh sure mengimbau kenangan kan dik ..

      Delete
  9. semoga kesihatan ayah ieda bertambah baik..hmm tiba2 rindu arwah ayah bila tgk wajah ayahanda ieda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu ieda lak sedih wan ...
      semoga roh arwah ayah wan tenang disana .. insyaallahhhh

      Delete
  10. alhamdulillah..moga makin sihat ye..

    ReplyDelete
  11. syukur alhamdullillah, dah kluar hospital. ubat jangan tinggal n semoga ayah ieda sihat walafiat

    ReplyDelete
  12. Syukur alhamdulillah ayah Ieda dah sihat.....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...