Sunday, April 22, 2012

AHAD untuk berangan ???

salam semua


hongkong disneyland


VERANGAN sahajalahhhh ! skrg dlm kepala ada banyak tempat nak terjah .. kononn macam banyak duit kan .. hah .. verangan duluuu .. mana tahu kesampaian .. duk tgk blog KAK YAN .. waduhh berjalan2 ke india .. since sekolah layie akk duk berangan nak kesana .. sbb ape ?? sbb akk nie suke sgt layan cerita industan .. huhuhu yelahh duk berangan tempat2 menarik disana .. waduhhh ..

tapi tulah , sejak AA ada buat promo murah2 nie .. akk duk skodeng2 nak kesana in this few years .. tapi duk fikir lak amanina nak UPSR .. soo akk tangguhkan niat tuu .. plan nak kesana in 2 years more .. insyaallahhhh , 

skrg nie dgr lak adik lieya nak ke HONGKONG disney lak .. lagilah nak gi ! .. hahahahah verangan2 lah dulu .. doa2 .. kumpul duit .. panjang umur , insyaallahh akan kesana bersama keluarga dan yg penting boleh bawa mak dan ayah bersama .. kan .. kan .. kan .. nak harapkan mereka pergi sendiri , jangan haraplahh , macam mak dan ayah akk , kalau akk dan adik2 berjalan x bawak mereka , x merasalah mereka nak pergi sendiri , lebih baik kami yg bawa .. insyaallah selamat dan sure mereka suke ! ..

soo inilah masa utk bawa mereka bersama2 .. & i love it !!! ..


ps : mood x berapa nak ada ahad nie .. sakit ati sebenarnya .. pagi nie tadi transfer pic dari canon akk ke pc pakai card reader .. tiba2 .. corrupt .. x tahulah .. dah dua tiga kali jadi macam nie .. apa sebab erkkk ??? habis semua pic2 CUNSSSSSSSSSS akk dan anak2 berjimba di taman semalam padam ! ... huwaaaaaaaa mencik2 betul ... ( sabar .. sabar ... ) huhuhu x perlah nak buat macam mana .. sgt2 frust sbb banyak pic kami se family berjalan2 di taman dan ke karnival di pekan ada dlm tuu .. adkah kerana CARD READER tu prob ATAU ape ???


9 comments:

  1. akak berangan nak bwk anak2 ke universal studio spore...heheheh, tapi ntah bila. berangan ajelah dulu

    ReplyDelete
  2. ejulz pun teringin nak g luar negara.. hehe

    ReplyDelete
  3. berangan dulu tak per...ada duit bolehlah pergi hihihi

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieda


    moga agan2 ieda akan berjaya

    saya berangan nak ke China...he he

    ps:masa copy tu jangan guna kan 'cut'...gunakan 'copy'..atau guna card reader baru...he he

    ReplyDelete
  5. veranganss sajork la cik kak..insyaallah, pjg umur smpai jgak ke destinasi angan tu iyee....(^_^)

    ReplyDelete
  6. say ada 3 percutian dah plan tahun ni...harap2 semua berjalan lancar..

    husben sya kata, maybe masa amik gmbo tu akak ada salah setting so pc tak leh baca...
    cuba tnya org kedai kak...

    ReplyDelete
  7. mmg best kalau berangan2 ni kak ieda... kami pun kalau nak jalan2, abiskan dlm malaysia jelah dulu. kalau nak gi obersea kena kumpul duit byk2 dulu.

    ReplyDelete
  8. xpe berangan sambil simpan duit,dah cukup duit dan masa sesuai bolehlah melancong...

    ReplyDelete
  9. saya pun nk tumpang berangan jgk la..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...