Wednesday, March 21, 2012

WAJAH - WAJAH ceria di hari bahgia


salam semua

fuh penat ! .. kenapa penat sbb baru balik dari entertain pegawai utk periksa Lembaga Jururawat .. huhuhu penat dan kalau boleh nak balik office cepat2 aje .. haaa dah balik nie .. sambung kerja sambil2 edit entry utk petang nie .. haa nie kisah bersambung di majlis kawin adik ipar akak .. banyak cerita sebenarnya .. tapi macam biasa , mood nak bercerita x der bila dah penat nie kan .. rasa nak balik rumah skrg nie juga .. ;)

ok lahh layan lah pic2 kami di majlis tersebut ..


  kami yang sedondon di hari tersebut , akak dan biras2 akak .. haaa ramai tuu semua perempuan .. dari mak sampai ke anak ... semua same baju .. satu kayuuuuuuuu hahahaha , akak x berapa minat pakai sama2 nie .. tapi nak buat macam mana kan .. dah permintaan dari adik beradik .. ikut jelahhh ;)


last sekali sure pic tuan tanah lah kan .. muke punn dah lain macam .. sbb kepenatan lah katakan .. wajah punn dah melekit masa nie .. dah petang dah nie .. pic dengan anak buah akak .. anak BIL , huhuhu ketara nampak 
penat  tu kan .. ;)

ps : oklah .. nak sambung kerja .. sambil2 BW .. tadaaaaaaaaaaaaa

24 comments:

  1. penat2 pon nmpak kak ieda maintain ceria jek..=D

    ReplyDelete
  2. Biar pun penat tp syukur majlis dah selamat....

    ReplyDelete
  3. meriahnya pic semua.
    walau penat muka akk segar je ;) awet muda gituw :D

    ReplyDelete
  4. salam...


    hilang penat tengok org hepi..

    ReplyDelete
  5. walaupun penat tetap tersenyum manis..
    meriahnya majlis..best dapat kumpul ramai2 kan

    ReplyDelete
  6. xpe kak,cantik.hihi. baru meriah kak pakai sedondon gitu.

    ReplyDelete
  7. x per kak...muka penat pun tetap menten...hehehehe

    ReplyDelete
  8. Penat sekarang takpa. Ini hari depa. Bila tiba hari kita, depa pula berpenat untuk kita. Adik beradik begitulahhh...

    ReplyDelete
  9. takpelah kak, sekali sekala, buat kenduri kawin ni memang penatkan.. tapi sempat gak berposing.. hehee..

    ReplyDelete
  10. muka penat ieda maintain cantik gak. meriahnya majlis kawin adik ipar tu, semua pakai baju sedondon.

    ReplyDelete
  11. cerianyee..suke tgk family panten pki berdondon2 ;)

    ReplyDelete
  12. saya rasakan muka akak dah mula slim disitu....berbaloi penatkan...mesti happy ;)

    ReplyDelete
  13. hoho kalerrful laaa majlis ni!heheh

    ReplyDelete
  14. betul kak.. penat2 pun tetap tersenyum manis tu!

    ReplyDelete
  15. cantik tudung akak.. penat2 pun menten comel la kak.. mcm bukan mak budak nih.. hehe..

    ReplyDelete
  16. gosok2 mata..betul ke akak tu
    lain plak tgk..npk cam muda remaja plak
    bila tgk last pic tu haa baru betul kak ieda ni hahaha

    ReplyDelete
  17. anggunnyer nmpk kak eida :)

    ReplyDelete
  18. wahwah sdondon smuanya... msih pnat lg ke ieda? ;D

    ReplyDelete
  19. wah sedondon....selalu memang begitu la kak..klu kenduri jerk..adik beradik sedondon jerk...

    ReplyDelete
  20. Sy suka kak klu sedondon ni, rasa cam jd perhatian je sbb tu klu kuar jejalan sy suka sedondonkan family sy, cool gitu...haha

    ReplyDelete
  21. comel..comel..sume comel2 ;)

    ReplyDelete
  22. kami anak beranak (adik beradik sy) pun mmg minat sedondon kalo kenduri atau raya

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...