Thursday, March 15, 2012

TEKNIK menipu dlm PHOTO anda !


salam semua

How To Levitate In Your Photos!






by PHOTOSHOP


ahahahah seyess akak x pandai guna photoshop .. tapi banyak KELEBIHAN disitu yeeeeee !!! ;)

28 comments:

  1. mmg bestlah kalau pandai photoshop ni..kite ni guna photoscape jer, hiks

    ReplyDelete
  2. saya pun tak reti guna kak..kalau eti ntah ape2 lg sy buat pakai photoshop tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. Kakcik pun tak pandai guna photoshop! :)

    ReplyDelete
  4. patut lawa jek minah tu jatuh
    kalo kite sure mcm nangka da
    hahahaa

    ReplyDelete
  5. saya reti godek photoscape jer..dok reti la nak guna photoshop..kalau reti kan best..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    saya guna picasa ajer

    ReplyDelete
  7. sy pun sama tak pandai...hehe

    ReplyDelete
  8. tak pandai jugak menggunakan photoshop ni..nampak mcm real jer terjatuh..padahalll

    ReplyDelete
  9. Photoshop is my bestie...suka sgt main2 ngan dia...heheh ;)

    ReplyDelete
  10. oooo...memang best ni no...TAPI sayang D tak pandai semua tu...

    ReplyDelete
  11. baru je munna belajar guna software Acdsee pro utk edit2 gambar ni

    ReplyDelete
  12. Memang pun kak..Photoshop boleh buat apa saja. Ala yg iklan2 tu semua edit juga tu..hihihihihi

    ReplyDelete
  13. haha hampeh..

    tpi teknologi skang tak leh di sangkal kan..


    p/s: kak, sya cite psl maajun akak kat blog hari ni ...ngeee

    ReplyDelete
  14. saya pun tak pandai photoshop walaupun tau banyak kelebihannya..

    ReplyDelete
  15. photoshop tak pandai...tapi photoscape pandai hehe

    ReplyDelete
  16. Tipah tertipu lah ni ye kak, tak pandai nk guna ps ni tp hasil mantop

    ReplyDelete
  17. kak,terpegun tgk gmbr sbnrnya.perfectnya body dia.cntik sgt.

    ReplyDelete
  18. saya pun x berapa reti guna photoshop

    ReplyDelete
  19. seronoknyaa...
    mcm2 leh buat kalo pandai photoshop ni kan...

    ReplyDelete
  20. anything can do with photoshop...tapi kena banyak buat latihan

    ReplyDelete
  21. Dear..
    Dulu2 akak semangat jugak belajar PhotoShop ikut YouTube...mmg seronok..;)

    ReplyDelete
  22. wow!!! bagus ar akak....tapi lieya pun cam akak tak reti gune photoshop huhuhuhu

    ReplyDelete
  23. ena pun tak reti.. tp asben ena reti la sbb memg kejenye mengedit gambor kan..

    ReplyDelete
  24. nak cubo buat la..tapi tak pandai la pulak...huhu

    ReplyDelete
  25. hihihi....tipah tertipu...hihi

    ReplyDelete
  26. tak reti juga lagi nak guna photoshop..kena ambik masa study..

    ReplyDelete
  27. sy pun xreti guna.. software dia pun xda..hihii

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...