Sunday, March 4, 2012

SPAGHETTI pilihan kami


salam semua

semalam lagi anak2 dah btahu nak makan spaghetti .. hurmm memandangkan akak memang dah lama x makan kan .. so akak decide nak buat pagi nie tadi .. sib baik bahan2 memang dah sedia ada .. selalu akak memang suke buat stok .. mcm sos prego , cendawan dan spaghetti tu .. soo siap2 bahan pagi2 tadi .. tumis2 dah siap utk makan .. akak makan sorang2 je .. anak2 akak belum mandi .. so semua kena mandi dulu baru boleh makan .. ;))


 macam biasa akak guna bahan2 yg x asing .. cuma x der lah lada besar warna ijo dan merah tuu sbb x plan nak beli kan .. ekkeke ;) kuah akak buat sekuali tul .. haa senang leh ulang2 makan sampai tgh ari .. ;)


kali nie akak taruk sosej sikit dlm kuah spaghetti nie .. hurmmmmmm lagi sedap .. penuh bahan ekkee ..

ps ; petang nie macam biasa akak dan ummi akan menghadiri kelas membaca kitab di madrasah pasir panjang .. x sabar lak nak pergi ekekke .. ;)

21 comments:

  1. alamak..errah puasa hari ni...grrr..

    ReplyDelete
  2. simple tapi memang sedap nak diulang-ulang makan kan :)

    ReplyDelete
  3. betul2 kak,sosej 2 nmpak sedap 2.hihi

    ReplyDelete
  4. sedapnye! samalah CK kalau buat spaghetti mesti letak sosej.

    ReplyDelete
  5. tak gemar makan spagehti ..hihi

    ReplyDelete
  6. baru semalam buat..sedap tu..

    ReplyDelete
  7. Favorite saya ni kak, setiap Kali pregnant inilah makanan says ngeee

    ReplyDelete
  8. Sy klw wat spageti mmg xde letak sayor
    Mmg suke mkn spageti

    ReplyDelete
  9. sedapnya... mengancam betul lah..
    ena kalo wa spageti mesti taruk sosej kak.. budak2 suka.. lada hijau tu memg tak pernah nye letak.. sbb ena sorang je yg makan.. so, tak yah letak la.. hihihi

    ReplyDelete
  10. spaggeti malaysia. sedap.ikut selera kita kan.

    ReplyDelete
  11. sama macam kat rumah ni..stock speghetti and sauce sentiasa ada..

    ReplyDelete
  12. sedapnya....teringin jugak nak buat...tak tahu bila hihihi

    ReplyDelete
  13. wahhhhh spageti laaaa!my fevret!!!!heee suka3

    and by the way akak,akak jual herbalife kan?

    sy nak order F1 satu. tapi duduk kat KL.boleh ke?berapa caj pos eh?kalau akak sudi pos ke rumah,sy boleh allocate setiap bulan untuk beli satu setiap bulan dari akak.berapa harga yang akak letak eh?

    ReplyDelete
  14. wahh menetes air liur tgk pulak gambar close up..sedap sedap :)

    ReplyDelete
  15. sedapnya nampak spagetti tu. huhu.

    ReplyDelete
  16. eina tak reti mkn kak, tp suami eina, gemar betulll~

    bestnye join kelas mcm tu..

    ReplyDelete
  17. sedapnya..
    tapi kalau nak masak kat rumah, x ada org nak makan..suami x suka

    ReplyDelete
  18. wahhh sedapnya. baru je post bahan bahan spageti ni ke rumah MIL sebab beli stok byk sgt sampai tak terbuat. La ni anak2 cam dah jemu je...

    ReplyDelete
  19. Sedapnya,lama dah x buat....

    ReplyDelete
  20. sedapnya ieda, dah lama akak tak buat spagethi.akak suka spagethi yang cam ni.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...