Tuesday, March 20, 2012

SELAMAT pengantin baru buat LIMI & NURUL


salam semua

hurmm ini adalah kisah majlis kawin adik ipar yg ke 13 akak .. jgn x percaya , adik beradik sebelah hubby akak ada 14 orang , 2 oang dah meninggal dunia . Alhamdulillah family ramai riuh rendah jadinya .. semua persiapan adik beradik dan biras2 aje yg sediakan .. dari hiasan , pelamin , acara makan dan lauk pauk pengantin semua kami adik beradik biras yg sediakan .. senang kan .. 
sgt2 best suasana tu .. walau macam2 perangai biras2 nie ekkeke .. tapi biasalah , janji kami dpt bekerjasama sama2 .. ;) yelahh , MIL dan FIL dah lama x ada .. so memang kami adik beradik akan bermesyuarat dlm hal2 macam nie .. syukur majlis berjalan lancar , kira bapa saudara dan mak saudara memantau dari jauh aje , mana2 yg perlu di tegur dan di tokok tambah ;)

     inilah adik ipar akak yg no 13 .. kira lelaki last lah nie .. adik beradik hubby 12 orang lelaki dan 2 sahaja perempuan , yang last nanti adalah perempuan .. insyaallah mgkin majlis kawin dia kami buat besar2an .. ;)







selamat pengantin baru buat adik LIMI dan NURUL , semoga berbahagia sehingga ke anak cucu ...

anak2 akak dan anak buah sebelah hubby .. budak2 kan ceria je bila dpt berjumpa sepupu masing2 .. ada je nak cerita , ngalahkan orang tua ;)

ok akan bersambung nanti .. tungguuuuuuuuuuuuuuuu

10 comments:

  1. meriah kenduri di kampung ni..tak sama ngan di bandar dah...;) moga panten kekal bahagia ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baruu..

    beruntunglah limi kerana masih ada adik-bradik yg sangat bertanggungjawab dan menyayangi dia..hehe..

    ReplyDelete
  3. semoga berbahagia hingga hujung nyawa =)

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin baru untuk adik ipar ieda

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. xper lah kak.. gotong royong tu dah mmg best dah.. :) mengeratkan silaturrahim

    ReplyDelete
  6. syoknya kak ramai adik beradik...sungguh besar pengorbanan parent akak kann...alhamdulilah...n al-fatihah yg telah tiada...

    ReplyDelete
  7. selamat pengantin baru.. smoga berbahagia hingga ke akhirat...

    ReplyDelete
  8. best lagi kalau buat kenduri sesama sendiri mcm ni..boleh eratkan tali silaturahim..

    btw, selamat pengantin baru buat adik ipar akak ^^

    ReplyDelete
  9. kak rewang2 la best...meriah...sy suka

    ReplyDelete
  10. muka adik ipar ni sama dgn hubby akk kan..yelah dah nama pun adik beradik kan :)

    besnya adik beradik ramai mesti meriah kalau berkumpul :D

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...