Friday, March 9, 2012

A&W roat bear FLOAT ~ oh nikmatnyeeeeeeeeee


salam semua

sambung kisah spontan khamis akak semalam ekke .. citer pasal a&w root bear float nie .. memang mantopsss .. dik kerana akak anak beranak jarang sangat makan .. jadi mlm tuu akak ajak anak2 dan hubby makan .. dah lama peram niat nak makan kan .. soo bila dah gaji nie lepaskan lah gian2 di hati nie .. ekekek .. kalau ikutkan akak nak beli banyak2 float tuu bawak balik rumah dan simpan peti .. sbb sejuk dan sedap je kat tekak nie, tapi melampau lah kan .. ;)

soo layan jelahhh mata anda2 sekalian sbb akak dah kepenatan kat office nie .. banyak sgt acara yg berlangsung di sini skrg nie .. nak gi tgk punn x sempat sbb kerja di meja banyak , dengan budak2 yg nak amik slip exam .. adehhhhhhhhh semua last2 minute .. kacooo je kan ngeeeeeeeeeeeeee

untuk kami ber5 .. cukup lah kannnnnnnnnn ;)


macam biasa .. anak2 yg xcited .. ;)

haaa tgk .. zahrien .. masa nie tgh meloponggg tgk burger .. ahahhaa , biasa tuu dia x berapa suke makan burger .. tapi malam tuu agaknyee dia lapoor , seyesss macam x percaya dia makan 1 burger dia sorang ;)




haaaaaaa nie burger zahrien .. seee .. sib baik sempat akak capture pic
 nie ekekek

  sedappppp kan ibu !!! .... ;)

akhirnya pic kami anak beranak .. punyeelah payah nak amik pic bersama macam nie .. adehhh pueh memanggil anak2 .. padahal dlm tuu bukannye ramai org .. kami sekeluarga dan 1 keluarga lagi .. tapi riuh dia macam akak bawak 10 orang anak  ;)

29 comments:

  1. besttnya float tuuu pic mknan mmg sy lemah hadoii lemah tulang temulang nih *tergoda* :P

    sweet sgt pic family akk :)

    ReplyDelete
  2. mengancam betul root beer float tu...lama xsinggah a&w ni

    ReplyDelete
  3. Cantik gambar akhir tu.

    Dengarnya A&W bakal 'menamatkan perniagaan'. Benarkah atau hanya mainan pesaing semata2?

    ReplyDelete
  4. salam kak ieda

    zaman kecik dulu selalu gak makan...zaman kecik sekarang belum makan lgi..hee

    ReplyDelete
  5. ppeerrhh...meleleh air liur!!

    ReplyDelete
  6. sedapnyer kak ieda... masz suka dia nyer float ngan fries yang pusing2 tu.. mabeles...

    ReplyDelete
  7. awww sedapnya tingkat dewa klo dapat makan burger A&W! :)

    ReplyDelete
  8. waduh curly fries dia mmg kesukaan saya. float dia mmg mabeles dr dulu hingga kini kot. hehe..

    ReplyDelete
  9. huuhu~tak mahu tergoda...a&w mmg peberet kita org terutama blk kg ke trg...

    ***fuh sedapnya rubber float tu...hihi

    ReplyDelete
  10. terliur yg amat kak...hurmm seb baek dh lps lunch td...

    ReplyDelete
  11. ni yg nak marah ni
    petang2 gini dok tya makanan...
    sabo je lah tekak den ni ha
    adoii aya float tu x menahan tgk
    sedap gilakkkkk hahahahaha

    kak..sorilah kak..psl pelaburan tu saya x dpt join tuk sementara waktu..insyallah next time eh

    ReplyDelete
  12. Kalau boleh simpan dlm fridge ramai dah org buat ieda. Sedap siapa tak mahu kan... Tengok mulut zahrien melopong hihi...

    ReplyDelete
  13. macam sedap pulak burger tu saya tengok. biasa ke A&W beli float je.

    ReplyDelete
  14. haus tekak tgk float tu,burger yg Zahrien mkn tu pun nampak sedap....

    ReplyDelete
  15. dah lama jugak xmakan A&W....

    ReplyDelete
  16. A&W memang sedap dari dulu lg kan kak... tambah2 roat bear floatnya... memang best sgt...

    suke tgk foto akak satu famili tu...:)

    ReplyDelete
  17. air A&W memang terbaikkkkk
    hehehhe

    kentang gulung tu pn best kan kak

    ReplyDelete
  18. hih !! sedapnyer kak ida ni jaat tauuu :P 8gurau jer :)

    dh lama tk pekena roat bear float ni, klo dulu g anw semata2 nk mnum float ni jer haih !!

    ReplyDelete
  19. sya mmg sgt sgt suke dgn float a&w tu..

    sedap sgt!!!

    ReplyDelete
  20. A$W float!! sedap!! cantik pic last tu!

    ReplyDelete
  21. dah lama tak layan a&w kak... sedapnya nmpak float tu..

    manis je izan tgk akak dlm pic2 ni... nmpk muda je wpun anak2 dah besar...

    ReplyDelete
  22. dulu..kakak ipar Alin keje A & W ..selalu dpt makan free...sejak dah resign dah x makan lagik..sedapnyer float tu..

    Kak Ieda..sapa yg snap gmbr last tu?

    ReplyDelete
  23. Kak selalunya float ni saya buat sendiri, beli air Sarsi soft drink tu, beli eskrem vanilla yummy!!! Sedapnya kan

    ReplyDelete
  24. kak,kalau beli pas2 buat sndiri baru puas hati kak.hihi

    ReplyDelete
  25. dah lama akak tak ke a&w.....

    ReplyDelete
  26. kalau jumpa a&w mesti nak singgah minummm...

    sedappp sangat..ehheh

    ReplyDelete
  27. Alamak! A&W... Rindunyeeee nak mkn T__T

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...