Wednesday, March 28, 2012

RABU tanpa KATA ~ operasi bukan utk KORBAN


salam semua





akhirnya dpt juga tangkap balik selepas berkeliaran " terlepas " dari kandang jagaan hubby , melayang rm 200 utk suntikan pelali .. huhuh


ps : walau macam mana sekalipun , nak minta kawan2 doakan buat ayahanda akak yg berada didalam HTAA skrg , ayah akan menjalani pembedahan batu karang beliau pada esok hari .. semoga ayahanda selamat dalam menjalani pembedahan itu nanti .. anakanda ieda x dpt nak menemani mu , insyaallah hari jumaat anakanda dtg menemani ayahanda begitu juga dengan anakanda yg lain secara bergilir2 ..  

24 comments:

  1. moga ayah akak selamat menjalankan pembedahan tu dan cepat sembuh

    hihi cmana boleh terlepas tu? untung akak ada buat ternakan mcm ni, naknya kalau betina kan, senang dapat untung, naknya musim org kawin dgn time korban =)

    ReplyDelete
  2. macamna bole terlepas?semoga ayah kak selamat dan cepatsembuh

    ReplyDelete
  3. laaa ni lembu jantan ke betina kak
    ni kalo jantan sure dia pi cari goipren dia la kot tu heheheheh

    smoga ayahanda akk selamat menjalani op...dan baik2 hendaknye ok

    ReplyDelete
  4. semoga ayh akk selamat menjalani pembedahan.

    ReplyDelete
  5. insyaAllah semuanya akan selamat

    ReplyDelete
  6. if x tangkap takut kena curik plak khen...mahal gak ubat pelalai tue

    ReplyDelete
  7. owh bestnya ada bela lembu ye kak, moga ayah akak akan selamat menjalani pembedahan tersebut...sejak akhir2 ni memang selalu teringatkan arwah ayah pulak...

    ReplyDelete
  8. moga ayah akak selamat menjalani pembedahan dan lekas sembuh..


    notti ya lembu nih cari awek kot?


    thanx kak singgah blog sy :)

    ReplyDelete
  9. mahal juga yea ubat pelali...

    ReplyDelete
  10. mahaal jg ye ubat pelali..smpi 200 .huhuhuhu..xpsal2 ko lembu kene ubat pelali..

    ReplyDelete
  11. semga berjln lancar pembedahan ayah akak tu nnt,ye..doa byk2 k..

    ReplyDelete
  12. Hehehehe...nasib dpt tangkap balik.

    Smoga ayah kak ieda selamat menjalani pembedahan & semoga di permudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  13. semoga ayah Kak Ieda selamat menjalani pembedahan batu karang

    ReplyDelete
  14. huh, dugaan...

    mahal ek pelali...huhuu

    ReplyDelete
  15. org doakan semuanya di permudahkan..:)

    ReplyDelete
  16. HEHE// rupanya lembu lari dr rmah.... adoi..mahalnyer suntikan pelali tu...

    lya doa kan ayah k.ieda selamat mjalani pembedahan esk.. dan beransur sembuh..amin

    ReplyDelete
  17. ingatkan betul..lembu kena korbankan..rupa-rupanya larik dari rumah...Semoga ayahanda akak selamat beroperasi pembedahan tersebut..

    ReplyDelete
  18. sedih tgk lembu tu =( hehehe.

    p/s : moga ayah akk baik2 je Amin.

    ReplyDelete
  19. Semoga semuanya selamat. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  20. Semoga ayah Ieda selamat menjalani pembedahan batu karang....amin

    ReplyDelete
  21. moga ayah akak slmt jalani pmbedahan...

    ReplyDelete
  22. lembu ayah mertua munna klu dah terlepas dari kandang mmg terus hilang kak tak jumpa dah lepas tu...

    semoga ayah akak selamat menjalani pembedahan esok....

    p/s: thanks kak bagi kupon tu... mmg seronok bawa anak2 kat situ...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...