Wednesday, March 28, 2012

oh di langit ada NAGA !


salam semua

haaaaaaaaaaaaaa x caya .. haaa tgk ! ... tgk ! ... agaknyeee kalau betul lah NAGA macam mana ??? hurmmmmmmmmmmmmmmmm


Nampak macam photoshop jer kan? Tapi gambar nilah yang didakwa oleh seorang pemuda dari Fuzhou China timur, Daerah Jiangxi mendakwa telah mengambil gambar naga terbang dilangit. Menurut Guan Mulin dia mengambil gambar tersebut semasa dia sedang memandu kereta.

Dia berkata “Saya sedang memandu dan saya melihat orang-orang melihat ke atas, jadi saya memarkir kereta saya dan melihatnya”

Guan berkata dia melihat naga terbang diatas awan “ia kelihatan seperti 2 naga berenang-renang di langit, atau seekor naga dengan kepala dan ekornya yang muncul dari balik awan”

Guan menambah kejadian itu berlaku selama beberapa minit sebelum akhirnya naga itu menghilang.

Tapi gambar tersebut telah di publishkan di telegraph.co.uk

info : isu hangat


apakah yg ingin di tunjukkan oleh ALLAH yg maha berkuasa ??

21 comments:

  1. mcm edit pun ye..mcm real pun ye..wallahualam...

    ReplyDelete
  2. kalo orang lain pun nampak benda yg sama...mungkin betul.

    atau

    mungkin layang-layang berbentuk naga yg terlepas ke udara.

    ReplyDelete
  3. huhu..hnya tuhan y tau

    ReplyDelete
  4. Wallahualam Ada rahsia disebaliknya, sama Ada benar atau tidak

    ReplyDelete
  5. tak berani nak komen sama ada benar atau tidak.. krn kita sendiri pun tak tahu akan kesahihan gambar ini. Andai benar hanya Allah SWT shj yg tahu dengan setiap kejadian.

    ReplyDelete
  6. dya rasa mcm edit je..

    ReplyDelete
  7. menarik stori ni..nak tau kebenarannya tp siapa yg boleh yakinkan penjelasan itu..

    ReplyDelete
  8. Wallahulam... tak berani nk komen lebih2, sbb tak tau sejauh mana kesahihannya..

    ReplyDelete
  9. tgk gaya mcm seekor naga yg nmpk kepala ngan ekornya....tp betul ke ek...

    ReplyDelete
  10. kenapa naga muncul di china dan makhluk asing ni negara barat? hehehe...

    ReplyDelete
  11. wallahualam... Dia yang maha mengetahui segalanya..

    ReplyDelete
  12. teknologi skrg leh buat mcm2...yg takde leh diadakan...
    tp kalau betul...Subhanallah..
    jgn dtg Malaysia sudaaaa.....

    ReplyDelete
  13. naga hanya mitos.skrg ni edit2 ni ramai yg dh tau guna.sooo hanya Allah yg tau =)

    ReplyDelete
  14. ermm nak naik trafik lah tu hahahaha
    mayb layang2 naga terputus talinya kot
    allahualam

    ReplyDelete
  15. Assalam Kak Ieda,

    Setuju dgn Anisalya...hehehe... (,")v

    ReplyDelete
  16. Tengok sekali cam betul...tengok ke 2 kali...Hanya Allah saja yg tahu...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...