Monday, April 2, 2012

LIL zahrien celebration DAY ~ moments of JOY


salam semua

ok2 .. akak tahu ramai yg nak tahu kisah kesinambungan majlis bday zahrien yg simple dimple tuu kan .. ekekek ( ade ke ?? ) ... what everrr .. ;) .. 
tapi akak x pandai nak bercerita lebih2 vs malasss pun adee .. biarlah pic2 menceritakan segalanya dan suasana di majlis tersebut :) 
yuk layannnnnnnnnnnn 

kek zahrien yg super duper cantik dan sodap ! .. 
bukan membodek nie ZURA !!! ;) setakat arinie semua kek yg zura buat sedap .. soo kena lah jujur kan .. kalau ada yg x kena , kenalah beritahu ..

x tahu kenapa wajah zahrien macam nie hari tu .. hurmmmm macam blur aje ..




zahrien bersama kakak2 nyeee .. sebahagian kecil sepupu2 nyaaa .. dia ada ramai layie .. lebih kurang 30 orang layie .. tapi akak x lah jemput mereka sbb dah cakap majlis yg simple2 aje kan .. ;)


zahrien baca doa makan !!! .. alhamdulillahhh hari tuu vangeer akak .. satu persatu dia sebuttt .. syukurrrrr , tu yg kakak2 dia macam x caya tuu ekkeke

yaaa x sempat cakap suh potong kek .. tangan masing2 dah sebuk nak potong kan .. hurmmm layan jelah nakkkkkkkkkk ;))

ok finish bab keDUA .. to be continue yeeeeeeeee .. jgn bosan2 tau !!!

settle reniew license .. alhamdulillah , akak buat 2 tahun terus .. RM62.00 ok kan .. ;)) 

28 comments:

  1. wahhhh banyak nye bab nye kak ..

    x pe, yg penting majlis meriah .

    ReplyDelete
  2. Meriahnya majlis besday Zahrien....
    Kak Nurul hari tu dah renew lesen spi thn 2015 nanti dan byr RM77 hari tu....

    ReplyDelete
  3. hehe so meriah.. selamat hari lahir adik zahrien, semoga jadi anak yg soleh la erk..=)

    jom tambah ilmu sikit=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/04/kalau-lah-kita-faham.html

    ReplyDelete
  4. Meriah majlis Zahrein. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh... meriahnyer....
    comei kek upin ipin zahrien...

    ReplyDelete
  6. wah..kek upin ipin lagi tu.
    sedapnya...

    ReplyDelete
  7. oh birthday zahrien ke? Happy Belated Birthday ye..Kek tu buat saya terliur.

    ReplyDelete
  8. cantik deko birthday zahrien ;)
    yg penting ank happy kan kak :)

    ReplyDelete
  9. Cantik kek Zahrien..

    Zahrien tu terkedu kot kak sbb ramai yg dtg utk majlisnyer..tp totap hencem Zahrien ni, suka rambutnyer yg perang tuh...hehe

    ReplyDelete
  10. happening sangat sambutan zahrien ni yang encem ni...

    ReplyDelete
  11. Amboi! kek upin-ipin lagi...kawan2 semua dah tak sabar nak menikmati kek hihihi...dah email saya belum?

    ReplyDelete
  12. epy birthday zahrien ;)

    ReplyDelete
  13. hepi belated bufday zahrien
    comey nyer kek upin ipin tue

    ReplyDelete
  14. kek upin n ipin. ni kalau anak saya nmpk mesti nak gak nih..

    nway, epi belated birthday to him~
    =}

    ReplyDelete
  15. syok la selebrate busday...
    suke tgk kek, takde kek tak seri majlis busday kan... kek cantik lak tu, syg la nak makan...hurm... sedap tak kak krim dia? heavy cream ke kak?

    ReplyDelete
  16. happy belated zahrien ...kek dgn zahrien sama2 comel...meriah u!!

    ReplyDelete
  17. wahhh meriahnyer majlis diyer..best best besttt...sy kecik2 dolu tak merasa mak buat cengginiii tau,jeles..hahahha

    happy belated besday zahrien,jadik anak yang hebat ok..!!

    ReplyDelete
  18. Happy Birthday Zahrien!! Moga menjadi anak yg soleh....best kan, dgr anak sendiri lancar baca doa...:)

    ReplyDelete
  19. lain dah rupa zahrien bila dah besar ni ye... selalu dulu dok tgk gambar dia masa kecik2 dulu ngan rambut dia yg perang2 tu.. cute sgt dia.. hehe... now dah besar nampak machooo lah.. anyway.. happy belated birthday buat zahrien... moga jadi anak yg pintar ye nakk.. moga jd kebanggaan ayah & ibu..

    ReplyDelete
  20. suke tgk kek dia
    nampak kemas jek

    ReplyDelete
  21. happy belated birthday zahrien!
    akak masak sendiri ke suma tu? mcam sedap jer...

    ReplyDelete
  22. cantiknya birthday cake upin ipin tue.... kalau anak saya nampak tu kak confirm dia nak...

    ReplyDelete
  23. wah.. ni pun meriah ni kak..

    ReplyDelete
  24. Zahrien yg cute.. seronok dia yer.. :)

    ReplyDelete
  25. tgk keknya aje dah tau sedap sangat tu kak... seronok zahrien diraikan... ramai sepupu sepapatnya ye kak...

    ReplyDelete
  26. suka tengok gmbar zahrien dengan cousin2 nye tuh..meriah nampak..=)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...