Thursday, March 1, 2012

Khamis yang SPONTAN ~ undi


salam semua


terdengar dalam IKIM FM .. ramai2lah kita mendaftar



29 comments:

  1. kalo spba cantek baru nak balik ngundi kak, kalo tak nak merajuk ahahahaahah.....

    ReplyDelete
  2. dah daftar..huhu tapi part tukar alamat yg malas nih..aduiyai pun

    ReplyDelete
  3. sy daftar ms g kusu kawen dulu..hihii

    ReplyDelete
  4. LYA X PNH MGUNDI LAGI...

    ReplyDelete
  5. LYA X PNH MGUNDI LAGI...

    ReplyDelete
  6. LYA X PNH MGUNDI LAGI...

    ReplyDelete
  7. errrrrrrrrr


    g termasuk dlm 40 ribu tu lee...hik2

    ReplyDelete
  8. insyaAllah, untuk PRU kali ni masuk 3 kalilah akak dah mengundi..

    ReplyDelete
  9. ermm ramai gak yg daftar je tp x kua ngundi..haa camane tu? yg tu kena ambik tau gak tuu..hehe

    ReplyDelete
  10. mengundi tu hak kita...

    mari mengundi!!

    ReplyDelete
  11. Dah daftar & dah pernah mengundi pon ☺☺

    ReplyDelete
  12. Opppsss no comment hihihi

    ReplyDelete
  13. betul2.undi tu tanggungjawab kita..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. betul kata org tu,kena mengundi...

    ReplyDelete
  15. ta mengundi pun berdosa,
    mengundi salah pun berdosa,
    jadi pilihlah dengan mata hati ^^

    ReplyDelete
  16. tskk tsk...jue rasa jue mcm tergolong dlm 40 ribu tu..tsk tsk..
    baik! mari mendaftar!! :)

    ReplyDelete
  17. alhamdulilah dah daftar dan penah mengundi pun

    ReplyDelete
  18. erk...tak lamo lagi papa mifz daftar...huhu

    ReplyDelete
  19. tak sabar nak gi ngundi...dah lama pun daftar...hai akak per khabar...lamer tak kesini bz jer manjang skang huhu...

    ReplyDelete
  20. tak pernah mengundi lagi... insyaALLAH PRU terdekat ni nak mengundi nanti

    ReplyDelete
  21. dah pernah merasa ngundi sekali..

    ReplyDelete
  22. dah daftar haha..

    pes time ni nak mengundi taun ni ;p

    ReplyDelete
  23. ika dah lepas nak mengundi..
    mak ayah pun dah bising suh mengundi..uhuk2

    ReplyDelete
  24. betul tu..punca seorang tak mengundi boleh buat kalah atau menang

    ReplyDelete
  25. sya pun penah gak smebur kwn cam tu sbb semua mentaliti sama je, kutuk buakn main tapi tak berdaftar pun,..huhuuu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...