Wednesday, March 21, 2012

ENOT kini BERTUDUNG ~ TAHNIAH !


salam semua
alhamdulillahhhhhhhhhhhhhhhhh seyesss so sweet kan .. hurmmm semoga kekal sampai bila2 dan seterusnya mendapat hidayah selamanya dari allah yang maha kuasa .. insyaallahhh ;) 

haaa satu layie sape kate orang berbadan besar x cantik bila bertudung , kalau kena ngan baju dan stail nyeee bukan ke cumel ! , skrg dah banyak stail2 dan pattern2 baju utk orang yang berbadan gempal utk dicuba .. nak dan x nak aje .. tapi kalau kena ke akak .. akak segan sikit ekekek , maklumlah org dah beranak pinak nie banyak spare tayoooooooooooo .. ahaksssssssssss upsssssssssss !!!


Pelakon dan juga pelawak, Enot atau nama di Facebook, Enot Ally Abdullah juga khabarnya telah berhijrah dengan memakai tudung. Ini ialah gambar-gambar yang kami terima melalui e-mel dari seorang yang menggelar dirinya Suhanna. Ternyata Enot kelihatan semakin comel dan angun setelah bertudung.





Tahniah diucapkan atas penghijrahan ini dan semoga Enot akan bahagia dan terus berada dalam rahmat-Nya.

33 comments:

  1. alhamdulillah...makin ramai yang dah berhijrah

    ReplyDelete
  2. mgkn kerana trend tundung zaman sekarang yang elegent, ringkas dan menutup aurat menarik minat para artis utk bertudung :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Semoga semakin murah rezekinya.

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah..manis die..dah ramai artis yang berhijrah kan..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, doa saja yang baik2 ok..

    ReplyDelete
  6. pasni tunggu besfren enot pulak..kak didie alias.
    semoga lebih ramai lagi yang berhijrah pas ni..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... mmg sweet je tgk dia pakai tudung...

    ReplyDelete
  8. alhamdulilah, moga berkekalan =)

    ReplyDelete
  9. lagi comel die dah bertudungkan...semoga semakin ramai artis ikut jejak langkah enot...

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..tp ce tgk kasut die tu..tak menahan..hehe

    ReplyDelete
  11. baguslah... makin ramai yg berhijrah. harap2 istiqomah hendaknya.

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah..comel enot bila bertudung..

    ReplyDelete
  13. makin ramai yg berhijrah
    alhamdulliah benda yg sgt bagus

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..perubahan yg positif dan semoga terus istiqamah

    ReplyDelete
  15. cantiknya enot.. alhamdulillah

    ReplyDelete
  16. Makin ramai artis yg dah mula bertudung...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah...semoga kekal dgn hijrahnya

    ReplyDelete
  18. Kak Ieda..gambar yg last ..kasut enot mengantoikan..hehehehhe

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah....
    bila dah bertudung automatic aurat yg lain turut sama bertutupkan.. itulah istimewanya bila bertudung...

    ReplyDelete
  20. comel pun..yg penting kasut tetap ganazz...

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah!!
    a'ah comel kan..
    comel sgt2..
    sejuk mata mandangnya.. ;)

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Ieda

    comel nya enot

    ReplyDelete
  23. serius kak..kita suka dia pakai tudung..before this..terkadang over gak pesen dia..lg2 bila dia ngan kak DD alias tu..mak ai..mcm dah tak igt usia * now dia nampak lembut jek..tak nmpak rock2 cam dulu

    ReplyDelete
  24. comel je dia pakai tudung kan... alhamdulillah :-)

    ReplyDelete
  25. ALHAMDULILLAH...
    TP PIC LAST TU,,, PAKAIAN DAH CANTIK SGT2.. TP KASUT LAK KANTOI,..

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah...perubahan kearah kebaikan...

    ReplyDelete
  27. takpe la enot. berhijrah secara berdikit2. wardina pun dah pakai tudung labuh dah sekarang.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...