Wednesday, March 7, 2012

bukan PATUNG BARBIE tapi real !


salam semua

seyesss suke sgt2 patung barbie masa kecik2 dulu .. tapi x der satu punn yg akak dpt huhuh .. sbb mak cakap x baik beli patung kan .. soo tgk aje lahh setiap kali ke mall .. entahlahh nak beli dan nak merenggek nak beli punn tidak .. hurmmmmmmmm tapi bila tgk pic2 nie rupenya dlm dunia kita nie ada orang yg real2 life rupe macam kartun barbie tau .. sungguh menakjubkan ;)




yang ini sgt2 cantik kan .. geram lakk .. ;)

seyessss nampak real macam kartun barbie kan ;)

31 comments:

  1. Macam2 kegilaan manusia. :)

    ReplyDelete
  2. muka mmg cam barbie kak.. tapi tang yg tuttt tu seksilah sangat. itulah yg dia nak tonjolkan sbnrnya...

    ReplyDelete
  3. Perhhh...seiras tp seksi sgt wooo..

    ReplyDelete
  4. aah la sebijik mcm ank patung muka dia..hihi

    ReplyDelete
  5. wahhh real la kak..sume comel2

    ReplyDelete
  6. cantikkan ! malikha pun suka barbie. tp tk layan sgt time die nak patung tu kak...

    agaknya org melayu kite ada tak mcm rupa barbie ni...? dlm kepala zte, terpk heliza helmi jer.. dia kan mcm natural beauty gtu dgn mata bulatnyer :)

    ReplyDelete
  7. seksinya ....ta[i mmg muka mcm anak patunglah semuanya

    ReplyDelete
  8. cekci nyer... auw auw.. kaum adam.. sila main jauh2.. ahahhaha..

    ReplyDelete
  9. hehehe,klu jmpe kt sini lame dah ilang diorg ni kene kidnap,hahaha

    ReplyDelete
  10. sgt seksi yg real punya barbie tu...

    ReplyDelete
  11. la..sama eik...heheh,..

    maisara ada barbie 3 je..
    yang lagi 5 patung yang tak de jenama punye..
    pasar malam mari..
    hehe

    ReplyDelete
  12. Memang sebijik...seksi ☺☺

    ReplyDelete
  13. mmg sejibik!!!!

    canteq......jugekkkk seksi..

    =)

    ReplyDelete
  14. comey nye kulit mereka....jels tgk kulit gebu gitu

    ReplyDelete
  15. mmg cantikkkkkkkkkkk n comel la kak...

    ReplyDelete
  16. comel
    tp tang tetek tu tak tahan
    hahaha mcm nk meletop

    ReplyDelete
  17. mmg mcm ank patung... comel sgt

    ReplyDelete
  18. wow mmg nampak cam real..me pun minat curik2 simpan...my abah tak kasi katanyer malaikat tak masuk...

    ReplyDelete
  19. Cantiknyaa.. barbie real tuh.. :)

    ReplyDelete
  20. anugerah tuhan pd diorg.

    ReplyDelete
  21. seksi betol.. melihat sambil memejam mata...

    ReplyDelete
  22. comel juga. ada yang macam nak terkeluar dah 'isi2'nya tu. hehehe...

    ReplyDelete
  23. perghhhh seksiiisss....mata duk tertumpu kat sinunn jek...adesss hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...