Thursday, March 29, 2012

bila ARTIS terlalu KAYOO ~ oh JUSTIN BIEBER


salam semua

kira akak nie idoklah minat sgt .. tapi kagum lahh dengan hasil usaha dia tuu memang nampak kan .. dia skrg dah standard artis2 hollywood yg terdahulu berjaya dari dia , siap dah beli rumah agam tuuu .. huhuhuh bayangkan betapa mahalnye umah agam nie .. selaluinya artis2 yg dah lama bertapak di dalam dunia seni @ org2 kaya je yg mampu memiliki rumah agam .,... hurmmmmmm kira beruntunglahh selena gomez tuu .. dah lah lawooo dpt lakkk pakwee handsome dan cute si justin nie .. aduhhhh ..

jeless ke ??? ishhhh awat nak jelessss .. setiap orang ada kelemahan dia kan .. soo agak2 apa kelemahan artis cute nie erkk ?? kekekke 



WASHINGTON: Penyanyi Justin Bieber sudah membeli sebuah rumah agam bernilai RM18.6 juta (GBP3.8 juta) yang sekali gus melonjakkan statusnya pada kelompok selebriti besar seperti Britney Spears dan Steven Spielberg.

Laman web contactmusic.com melaporkan, rumah itu mempunyai sebuah kolam renang dan rumah tamu dan ruang garaj gergasi bagi menampung koleksi kereta mewahnya.

Antaranya termasuklah jip Range Rover yang ditempah khas bernilai RM489,000, Cadillac bertemakan karakter Batman, Ferrari dan kereta terbaru Fisker Karma yang dihadiahkan pengurusnya Scooter Braun bersempena hari jadinya, awal bulan ini.

Menurut laman web X17online.com, kekasih kepada penyanyi Selena Gomez itu merancang untuk memasang sistem kawalan berkomputer bagi mengawal tingkap buta (blinds), pencahayaan, gajet dan tab mandi.

Bieber juga dilaporkan berhasrat untuk memiliki sebuah bilik berkonsepkan ‘bilik tidur remaja lelaki’ yang dipenuhi konsol permainan, mesin arked dan sinema mini. Penyanyi kelahiran Kanada itu dikatakan sudah lama mencari sebuah rumah di Amerika Syarikat dan pernah mempertimbangkan untuk membeli rumah aktor Ashton Kutcher sebelum ini.

info ; mstar

merepek meraban akak malam2 nie .. rasa lega sikit dlm hati sbb ayahanda akak dah selamat menjalani pembedahan petang tadi .. syukurrr sgt2 .. terpancar keceriaan diwajah ayahanda dan bonda akak tadi .. sehari dua dia akan boleh kuar .. sok akak ambil cuti , nak pi glir2 jaga ayahanda di hsp .. sabtu ahad nie kami kena kerja huhuh sbb ada kursus .. 

isnin akak cuti lagi .. ;) sooo selamat malam lah semua .. lama2 layan akak nie , x tidoor lak uolsss ekekke

10 comments:

  1. ada duit semua boleh beli akak kan..bleh tahan jugak Jb nie kayanya..alhamdulilah..moga ayah cepat sembuh..:)

    ReplyDelete
  2. org ada duit ksk..mcm2 lah boleh buat

    alhamdulilah ayah akak dah selamat operation...syukur

    ReplyDelete
  3. Begitulah gambaran bahagia yang berbeza, kan?

    Bahagia dia kerana kaya dan terkenal.

    Bahagia kita sebagai anak, bila ibubapa kita gembira.

    ReplyDelete
  4. hmm duit terlebih mmg gitu kan kak, syukurla ayah akak dah selamat menjalani pembedahan..semoga segera sihat aminn

    ReplyDelete
  5. org kaya katakan...hehe


    **didoakan semoga ayahanda cepat sembuh...

    ReplyDelete
  6. Kak ieda bagi pasword nak masuk blog...kat komen blog saya..nanti saya edit blog kak ieda...

    Artis nie memang kayakan....

    ReplyDelete
  7. orang ada duit kak....kalau kite ada duit ntah² mcm tu..harap kite smer masih beringat, dunia ini hanya pinjaman :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah semoga ayah akak terus sihat ye...

    ReplyDelete
  9. Org kaya semua boleh belikan....
    Syukurlah ayah Ieda dah selamat menjalani pembedahan itu,dia batu karang kat mana ya Ieda?

    ReplyDelete
  10. Tak adalah...Lagipun banyak masa kat umah nie...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...