Thursday, March 22, 2012

BEFORE & AFTER


salam semua

hurmmm satu lagi keupayaan dalam editing nie .. hahahahah kalau akak ingat wajah2 mereka nie seyess cantik , rupenya memang kitee tertipu dgn photoshop nie .. haaaaaaaaaa percaya atau tidak .. ekekeke ;)


dasyat kan !!!!




yang last nie macam x caya kan .. macam citer2 lama jer ... wajah2 mereka dlm buku2 cerita dogeng macam nie lah .. nak2 kisah2 cinderella , rapunzell selalu kita di mainkan dengan hayalan bahawa mereka semua tuu cantik2 kan .. ;)

27 comments:

  1. memei kak ..
    zr kalau gune photoshop 1 hari suntuk x makan pun xpe.. ralit wakakakak

    ** kak , kalau sudi meh terjah cheras 31hb nnt ..

    ReplyDelete
  2. fuyoo... banyaknya perbezaannya.....

    ReplyDelete
  3. skang ni dah canggih kak.. hehe

    ReplyDelete
  4. gigih sungguh tukang edit tu yer..mmg pandai betul lah

    ReplyDelete
  5. sbb tu la kalau dlm majalah saya terpegun tgk wajah artis kita ni...siyes mmg ctk..rupanya dah edit habis habisan..dlm majalah mmg kulit muka dorang licin mcm ni la..saya tak reti la nk guna photoshop..teringin nak cuba..

    ReplyDelete
  6. kalau yg kurang tau ttg photoshop ni mmg tertipu kegebuan kulit diorg kan kak ;P

    ReplyDelete
  7. makeover mmg terserlah!!

    ReplyDelete
  8. nampak sgt yer bezanya...hehe

    ReplyDelete
  9. memang tetipu...hihihi..kalau ikutkan mwajah diaorang tak cantik sangat huhuhu canggih sekarang..

    ReplyDelete
  10. yelah kak..
    cantik itu dtgnya dari dalam hati bkn dr pandangan mata kasar.. eceihhhh!! ;p

    ReplyDelete
  11. memang tertipu haha
    cantik giler

    ReplyDelete
  12. salam kenal dari kami sekeluarga...

    kalau gamabr dalam format HD lagi jelas dan terang tapi software lagi canggih buat muka jadi cun... itulah namanya teknologi

    ReplyDelete
  13. mmg semua yg kita lihat tu x semuanya benar.. lg2 bab cantik2 mana ada manusia yg betul2 cantik.. sikit2 mesti ada kekurangannya kak.. kita je yg mudah tertipu.. smp jadikan idola nak jadi mcm muka dia tu dia ni bagai.. bersyukur jela dgn apa yg ada pd diri kita.. kan kak? buka bintik2 pun xpe janji hati baik.. hehehe

    ReplyDelete
  14. patutla muka artis sme cantik2 je kan kak dlm majalah... :)

    ReplyDelete
  15. nmpak sangat perbezaannya....

    ReplyDelete
  16. betul lah kak,smpai rasa ternganga mlut tgk licinnya kulit dia.hihi..padahal...

    ReplyDelete
  17. mmg la kak ieda...
    sume blh wat.. sbb tu saya suke..
    hahahha..
    dh install photoshop cs5 tp tak gheti mane nk godek²..

    ReplyDelete
  18. mmg blh tertipu ...sbb cantik sungguh kulit depa ni...hihi

    ReplyDelete
  19. Kalau tanya sy, kalau org cantik, guna pulak photoshop... bertambah-tambah cantik! Best tgk gambar2 ni! Suka sgt! :D

    ReplyDelete
  20. mmg cantik kan pas edit...sbb tu suka men photoshop ni...gambar tak chantek pon leh jadi chantek sgt2...

    ReplyDelete
  21. mmg cantik kan pas edit...sbb tu suka men photoshop ni...gambar tak chantek pon leh jadi chantek sgt2...

    ReplyDelete
  22. muka tak licin tp tetap rs cantik sbb setiap apa yg Allah cipta itu cantik! :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...