Friday, March 23, 2012

BAHGIANYA BILA LISA TAK CEREWET


salam semua

waaa sgt2 romantik gitu .. bahgiaaa sgt2 nampak mereka kan .. huhuhhu bertauh mereka berdua rupenya dua2 tidak cerewet dlm bab2 berbulan madu nie .. hurmm bila baca artikal pasal mereka berbulan madu nie .. duk bayangkan kalau akak dpt joint dan tgk situasi tuu alangkah seronokk .. ahhahaha veragan lahh kan !! ;) alhamdulillah semoga sikap tidak cerewet ini berkekalan dan mereka bahagia selamanya ..

Lisa dan Yusry ketika berbulan madu ke Eropah.

PETALING JAYA: Pelakon Lisa Surihani mendedahkan suaminya, Yusry Abdul Halim agak terkejut dengan sikapnya yang tidak cerewet semasa mereka berbulan madu di Eropah selama dua minggu baru-baru ini.

Lisa berkata, pada peringkat awal Yusry mungkin beranggapan dia mahukan layanan mewah semasa berkunjung ke sana tetapi sebaliknya perkara itu tidak berlaku.

"Yusry sebenarnya adalah seorang yang ringkas dan tidak cerewet dalam banyak perkara dan dia pula terkejut apabila saya mempunyai sikap sama apabila saya tidak kisah tinggal di hotel biasa semasa di Eropah.

"Kunjungan ke sana bukan untuk tinggal di hotel mewah sebaliknya menerokai negara orang dan merapatkan hubungan kami suami isteri," ujarnya kepada mStar Online ketika dihubungi pada Khamis.

Lisa dan Yusry berangkat ke Eropah pada awal Mac selepas selesai majlis resepsi perkahwinan mereka pada 26 Februari dan kembali ke Malaysia pada 17 Mac lalu. Dalam pada itu, ditanya apakah perkara yang dia belajar mengenai diri suaminya sepanjang berbulan madu, Lisa memberitahu dia menerima Yusry seadanya.

Bagaimanapun, Lisa berkata, sikap tanggungjawab adalah kualiti yang paling menambat hatinya mengenai Yusry sehinggalah dia mengambil keputusan untuk menerima lelaki itu sebagai suaminya.

"Dia masih Yusry yang saya kenal sebelum kahwin dan sehingga kini dia adalah orang sama yang saya cintai. Rasanya, suami yang lebih banyak belajar mengenai diri saya sepanjang percutian itu," ujarnya.

petikan : mstar

tapi memang x sangka pun si lisa nie low profile kan .. ingatkan dia nie jenis yang jaga standard .. huhuhu soo sweet kan .. baguss nyee .. ;)

ps : baru nie dpt tekan draft entry akak .. ekekek sebuk sgt pagi2 nie .. daftar budak ke sistem LJM 
( Lembaga Jururawat , Malaysia ) last date ari nie huhuhu

35 comments:

  1. Sweetnya...suka tgk diorg ni...

    ReplyDelete
  2. alahmdulilah, semoga mereka berkekalan ke akhir hayat, nampak sweet sangat lisa dgn yusry =)

    ReplyDelete
  3. bagus kan.. percutian bajet ni kdg2 sgt menyeronokkan.. itu utk suya yg xberduet ni lah kak

    ReplyDelete
  4. sya dan hubby pun x cerewet.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. saya kadang2 cerewet tapi bertempat la, hehe. memang suka dengan yusry dan lisa, harap kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  6. moga perkahwinan kali ini akan berkekalan buat yusry..apapun lisa mmg sweet & manja orgnye..tgk org pun dah tahu dia ni mmg low profile..

    ReplyDelete
  7. untunglah yusri kan...dpt isteri cantik secantik kelakuannya... :)

    ReplyDelete
  8. kira oklah dorang ni kan sbb xde nak bermewah sgt..low profile gitu..smoga kekal hingga akhir hayat ^^

    ReplyDelete
  9. samalah... saya pun tak cerewet... hihihi

    ReplyDelete
  10. alahai sweetla...nila isteri yg mithali!!!

    ReplyDelete
  11. mmg suka lisa ni dari dulu lagi .... semoga diaorg bahagia dan berkekalan selamanya

    ReplyDelete
  12. bagus lah begitu..bersederhana itu kan suatu yg mulia...

    ReplyDelete
  13. Sweet ja kan kak..Hope sweet couple ni akan berbahagia hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  14. sepadan sgt diorg ni.

    semoga jodoh berkekalan ~

    ReplyDelete
  15. sukanya tgk dorang ni.. wajah seiras & org tua2 kata memang serasi jodohnya.. mudah2an kan..

    ReplyDelete
  16. mungkin sbb ex dia dulu punya
    taste yg tinggi kot...huhu~

    ReplyDelete
  17. Semoga kedua meeka bahgia hingga ke kahir hayat..

    ReplyDelete
  18. awal2x ni biasanya tempoh semuanya baik2x belaka tapi memang kami doakan semoga berkekalan kebahagiaan mereka... tak nak la dengar artis ni turun naik mahkamah sana-sini selalu...

    ReplyDelete
  19. Suka tgk lisa nih...sweet jer ☺☺

    ReplyDelete
  20. so sweets..suka tgk derong :)

    ReplyDelete
  21. sy pon tk cerewet kak! hehhe.. tk kisah kalo tk bermewah pn..

    ReplyDelete
  22. suwittt sgt
    theyols mmg sepadan gituew

    ReplyDelete
  23. sweets couple...:) moga kekal ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  24. suka lisa..sempoi je kan:)

    ReplyDelete
  25. semoga diorg akan kekal hinge ke akhir hayat ..

    emm kalau ikutkan , if le diorg nak cerewet pun , diorg tu sapo .. just artis,xde org kenal pun diro g kt sanun.. anak raja pun x cerewet ..

    hrp2 nye diorg menten down to earth le smp bile2, meluat tgk artis2 yg over perasan

    ReplyDelete
  26. semoga berkekalan selamanya

    ReplyDelete
  27. sooo sweet...lisa cute betul.moga mrk bahagia selamanya

    ReplyDelete
  28. baguslah kalau mcm tu. kire tepat lah pilihan yusri kan?

    ReplyDelete
  29. salam
    semoga Yusry berjaya membimbing isterinya menjadi isteri solehah-bertudung...

    ReplyDelete
  30. so sweet couple...js mmg suka ngan lisa ni...tak tau kenapa?..hehe

    ReplyDelete
  31. sweet laa diorg ni. cuma muka yusry lately nampak tak bermaya. penat keje kot.

    ReplyDelete
  32. saya suka benor la pasangan ni..

    ReplyDelete
  33. tengok dari cara lisa dan percakapannya...memang dah tahu dia jenis yang tidak cerewet...hihihi

    ReplyDelete
  34. sweetnya..asal ada bsama org yg kita cinta pun dah cukup...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...