Friday, March 30, 2012

akhirnya BERTEMU ! ~ blogger munna vs blogger ieda


salam semua

VS .. ekkeke cam nak gaduh2 je .. ekekke scited sebenarnya .. x sangka boleh berjumpa blogger munna nie .. alhamdulillah , macam biasa kalau pertemuan tanpa dirancang nie selalu lah menjadi kan .. bila dah plan awal2 selalulah ada yg menghalang .. tapi kali nie akak dan munna duk msg2 dlm blog sejak tahu munna nak ke gambang bawak family mandi manda disana .. so dari situ akak mula merancang nak bagi dia kupon 1/2 price .. haaa kalau nak tahu dari awal lagi akak dah dpt kupon tuu .. adehhh lupe lak nak snap ..

dan ada beberapa orang blogger yg akak contact utk tanye kalau2 nak ke gambang .. akak nak lah bagi sbb kupon tuu sempena cuti sekolah baru2 nie .. kebetulan gambang ada bagi tiket 1/2 price tuu pada student2 ucsa .. soo staff punn diberi .. since akak memang x de plan nak bawak anak2 , akak adalah roger2 kawan2 blogger .. tup2 munna & family adalah yg bertuah tuu ekekek cam cabutan bertuah je kan munna .. ;)


 see wajah xcited akak jumpe munna .. duk senggih2 kambing je ekekek .. seronok sgt2 jumpe munna .. she's really cute .. lebih cute dari dlm gambar .. sayang petang tuu x dpt nak bergambar dgn semua family munna yg ada dlm kereta .. dptlah beramah mesra sekejap ngan bonda munna .. 

nanti kita jumpe layie ye munna ..
munna x duk jauh .. tapi nak jumpe agak payah .. ini semua x di rancang .. kan dik .. ;) insyaallahh kita berjumpa layie nanti kali nie kita plan baik2 .. BBQ ke .. ape ke .. ok ... ;) oh ya .. kami jumpa pada hari khamis , iaitu semalam pagi ..

oh yaaa terima kasih dikkk atas pemberian FM dan sudu dari langkawi tuu .. akak x sempat nak snap .. lupeee .. tahu2 dah ada FM tuu di fridge .. ;) sgt2 terharu .. akak x sempat nak bagi munna dan family apa2 pun dik huhuh , TQ sgt2 sudi jumpe akak disini .. 

ps ; munna nak tahu pic yg akak ambil melalui galaxy nie , akak x tahu macam mana nak transfer dlm pc dik huhu pueh akak cari kat mana .. last2 nyampah punye hal .. akak amik sony akak , akak snap balik pic tuu ... haru kannn erghhhhhhhhh ;) sib baik pic still cantik .. ekekek

25 comments:

  1. Seronoknya...Jadik tak akak nak suruh saya design blog akak...akak cakap jer stail camna...Boleh saya try buat hihihi...

    ReplyDelete
  2. Munna pun jadikan N3 atas pertemuan ini ieda... suka dia dapat coupon yg ieda bagi padanya utk ke Gambang waterpark tu..

    Kalau dekat kakak pun nak juga coupon itu ieda...

    ReplyDelete
  3. hehehe..sengih sorang munna baca entry ni kak ieda...lagi2 tgk gambar last tu..teserlah keluarga besar munna....hehehe...

    ala hadiah kecik je kak... lagipun dah dapat kupon dan jumpa akak pun kira hadiah juga tu

    p/s : kan sepatutnya ada kebel usb utk transfer semua data dari galaxy tab ke komputer kan kak ieda...

    ReplyDelete
  4. Wahh jumpa blogger terus dpt FM.. bestnya.. :)

    ReplyDelete
  5. wow ! mesti best kan.. hehe..
    dapat jumpe blogger lain :)

    ReplyDelete
  6. syoknyer... dh bjumpa.. kt bla lg kak.. pdahal lya g skmo ktn.. tp x bksemptan lg nkjupe kn.. insyallah..ada jdh x kmna

    ReplyDelete
  7. jodoh kita untuk jumpa lom sampai kan ieda. Entah bila nak ke Kuantan lg yus ni. Seronok lah munna dpt kupon tiket half price.

    ReplyDelete
  8. wow bestnya dpt jumpa dgn member online kan...tp sy cam segan plak nti kalau jumpa sbb tak tau nk ckp apa...hehe

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. ok kak ieda...nanti gi tahu kat komen cik rose...kak ieda cakap jer nak design camna...nanti saya cuba buat hihihi

    ReplyDelete
  11. seronoknya jumpa rakan blogger :)

    ReplyDelete
  12. x tau biler dpt trn kuantan. kak eida trn sini la boley? :)

    ReplyDelete
  13. kak ieda, masz datang menjengah...

    wah bestnyer dapat jumpa blogger.. ha tiket tu ada lagi x kak. nak jugak hehe

    ReplyDelete
  14. jumpa jua akhirnya Kak Ieda ngan Munna..memang 22 kiut miut...

    I'allah kalau datang KL roger2 Alin tau..teringin nak jumpa..hehehehe

    ReplyDelete
  15. bestkan jumpe blogger tambah2 yg 1 kepala :)

    ReplyDelete
  16. Kak!! Bila ler ina nak merasa jumpa akak plak?!!
    Huk2!!!! ;D
    Happy Weekend!! ;)

    ReplyDelete
  17. best kan dpt jumpa kwn bloq ni...

    ReplyDelete
  18. bestnya dpt jumpa membe blogger kan kak :-)

    ReplyDelete
  19. Patutlah gambar tu nampak lain sikit, rupanya disnap semula. :)

    Seronokkan dapat berjumpa secara nyata...

    ReplyDelete
  20. ye la kak terpanca kegembiraan di gambo pertama akak tu..heheheheh :)

    ReplyDelete
  21. seronoknya...dapat jumpa di alam maya

    ReplyDelete
  22. wa...jumpe blogger best....kita bila lg kak?heeee

    ReplyDelete
  23. betul la xrancang tu la sellau menjadi....hehee

    ReplyDelete
  24. Ieda & Munna dua2 manis..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...