Tuesday, March 6, 2012

AJOI oh AJOI ~ cari awek


salam semua

yuk kita layan ajoi kali ini pulakkk ... ;)


Masa Ajoi di zaman jahilnya, dia rajin gak pergi clubbing…
Satu hari dia masuk ke kelab.
Dia duduk sorang-sorang di bar..
Tidak lama kemudian dia nampak Sumardi bersama 5 orang awek-awek cantik di sekeliling dia.
Mereka duduk2 di lounge dan Sumardi kelihatan macam raja yang di manjakan oleh dayang-dayang yang cun melecun.
Ajoi yang duduk sorang dan berfikir, bila agaknya aku boleh jadi macam dia?
Awek pun aku takde…

Semasa Sumardi sedang ke tandas, Ajoi menahannya dan berkata :”Bro, macamana caranya lu boleh dapat awek-awek cun camtu”?
Sumardi membisik ke telinga Ajoi: “Joi,ni gua nak bagitau lu…”
Kalau kau besok masuk ke kelab, masa ko nak duduk di bar, lemparkan kunci kereta ko di atas meja bar, pasti awek-awek datang dengan sendirinya.
Ajoi menjawab: “tapi aku takde keta bro, aku ada kapcai jer…”
Sumardi: “Ko hanya perlukan kunci kereta jer.. tengok aku ada keychain kereta Jaguar..”
Ajoi: Ler…tu jer tektiknya.

Malam esoknya Ajoi dengan semangat membara masuk ke kelab, dia melihat Sumardi di sudut bar dengan 3 awek di sekelilingnya.
Ajoi berjalan menuju bar dengan muka confident giler dan mencampakkan kunci bersama key chain kereta Ferrari ke atas meja bar.
Tapi tidak ada respon sama sekali
Di saku seluar dia ada lagi kunci. Bila ada awek-awek cantik lalu, dia lempar lagi kunci tu ke bar.
Tetap tetap tidak ada respon, malah awek-awek cun melecun tu bantai gelak terbahak-bahak.
Ajoi tidak faham..
Korang nak tahu jawapannya ???

v

v

v

v

v

v

v
Sumardi akhirnya datang ke Ajoi dan berbisik: “Ajoi, lain kali masa kau campak kunci kereta ferrari di bar, helmet tu buka dulu bro……..!!!


adehhhhhhhh sakit peyutt lahhh ! muahhahah

24 comments:

  1. Lurus bendul punya Ajoi. :D

    ReplyDelete
  2. ha ha ha...bongok tol...tegelak lieya...ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. hihihi mmg sengal ajoi tu ;P

    ReplyDelete
  4. ajoi ajoi... lupa nak bukak helmet rupanya! adooiiii lahhh...

    ReplyDelete
  5. hahaha siannya ajoi....kunci ferrari tu.

    ReplyDelete
  6. hahaha siannya ajoi....kunci ferrari tu.

    ReplyDelete
  7. hahahh..kan dh kantoi..!

    ReplyDelete
  8. Ajoi oh Ajoi...

    Ajoi ni mmg penyeri blog akak la..haha

    ReplyDelete
  9. hahahahha.. apada ajoi..

    ReplyDelete
  10. hahaha...ilang tension jap baca post ni....

    ReplyDelete
  11. Waduhhhh buk!!!!
    Pecah perot ku ketawa..
    Hik3!!!!
    Ajoi Oh Ajoi!!

    ReplyDelete
  12. ekkeke..
    nakcepat kot...hahah

    ReplyDelete
  13. hehehe...kelakar lah si Ajoi

    ReplyDelete
  14. hahaha...
    mat rempit bwk ferrari.. kikii

    ReplyDelete
  15. ajoi neh..buat lawak lah...

    memang hilang ngatook baca..ehhehe

    ReplyDelete
  16. hihihi, sy pon da buat entri ni dulu, cilok kat fb..mmg kelakor

    ReplyDelete
  17. adohai....ajoi yg sengal...

    ReplyDelete
  18. hahahahahaha serius klaka ok n3 nie...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...