Tuesday, February 14, 2012

zahrien & Ayah Shu ~ ibu mengasah BAKAT


salam semua

cerita santai2 kami dipetang sambutan Maulidur Rasul hari tu .. bila dah ramai dirumah nie , anak2 akak lahh yg paling nak sgt berjalan2 nie .. yelahh kalau seharian duk rumah , sure budak2 nie bosan kan .. kebetulan lak ada ayah shu mereka nie .. hurmm apa layie .. kami2 semua diajak berjalan2 dan bersantai di bandar sepanjang sungai pekan .. 

apa layiee sesi tembak menembak diantara C1100D dan N90 adik akak pun bermula ... ekkeke  , tapi akak masih belajar .. masa nie lah nak belajar ilmu dari adik akak nie .. dia punn dah banyak joint mamber2 NIKON di tempat kerja dia .. walaupun keupayaan N90 x leh menandingi C1100D tuu , adik akak akui gambar2 capture dari canon memang impress !! ;))
ngeeeeeeeeeee sila tukarrr yee dikk ekekke













ayah shu yg disayangi zahrien .. mana idokk nye , asal balik je dpt mainan .. hurmmm mentang2 anak dia perempuan .. ekeke tunggu dia dpt anak lelaki .. haa selamat tinggallahh zahrienn ;) , tapi zahrien cukup sayang kat amni .. siap x bagi adik akak nie bawak balik .. ekeke

ps : pic without editing tau .. cuma edit taruk kabur2 tuu aje

33 comments:

  1. salam ieda..
    comei je zahrienn tu..ayah shu pun jadi lah..nnt klu ayah shu dpt ank lelaki leh tambah korum kan..hihi

    ReplyDelete
  2. Seronok Zahrein dapat bermaja dengan Ayah Sunya. :)

    ReplyDelete
  3. cuns gile kak gambar2 sume....white n black gituuuuuu......modelnye pun comey ty bertambah comey jadiknye tu heheeheheh.....

    biase cam tu le kak....lieyapun dulu mase ade mia mija jek, mmg suke dokong or pinjam org yg ade baby boy, kuar je dayyan terus tak pandang dah hahahahah......harap2 ayah shu timang bb boy lak pasni...

    ReplyDelete
  4. hahah comel jer...bila anak lelaki nyer?kehkekehhh

    ReplyDelete
  5. Zahrien yang hensem dan gebus.. geram nengok ppnya tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. Amboi3 Zahrein!!!!!
    Ni anak teruna sapa yg handsome sgt ni..
    Adoiiiii!!!
    Tergoda dah ni..
    Hu3!!

    ReplyDelete
  7. comelnye zahrien..hehehe kiuttttt sangatt :)

    ReplyDelete
  8. comelnya model..pndai bergaya dpn kamera yer

    ReplyDelete
  9. smart pic.. mungkin sbb model pic tu yang cute kowt.. sbb tu smart tu... HEHE

    ReplyDelete
  10. zahrien nk buat peace ke apa 2? hihi

    ReplyDelete
  11. hensemnya model akk ;) nnt kem salam zahrien yg hensem tu ya :)

    ReplyDelete
  12. Ok apa.. cun la tu. Skill mkn baik. Heee..model yg sporting..(^_^)

    ReplyDelete
  13. Cantik2 gambar kak..
    manja sungguh zahrien dgn ayah shu dia..sweet..^^

    ReplyDelete
  14. comel zahrien..gambar semuanya cool! i like!!

    ReplyDelete
  15. pandai zahrien jd modelnya kak..kihkih

    ReplyDelete
  16. stylo la dik..hahahaha,,mcm2 gaya ade..lg2 buat gaya mcm ade masalah tuh..hehhehe

    ReplyDelete
  17. muka ayah shu dia cm sengsara he dukung dia kak..hehhee...akak dgn adik akak sama mcm ayh saya n cik kalam hati..camtu la kalau jumpe..yg sengsara, kami2 yg xde dslr ni ha..haha

    ReplyDelete
  18. comel model kecik dlm entry ni...

    ReplyDelete
  19. Sweetnya anak akak nie...serius gambar2 semua cantik

    ReplyDelete
  20. olooo manje nyer dia dgn ayh shu dia...

    ReplyDelete
  21. manjanya zahrien dgn ayahsu dia...comel jer

    ReplyDelete
  22. ala..omeynyer dia..mbam2..

    ReplyDelete
  23. ala..omeynyer dia..mbam2..

    ReplyDelete
  24. Comelnya zahrein, seronok Dilayan ayah shu ye

    ReplyDelete
  25. lovely pics!
    sayang betul zahrien ngan ayah shu dia..hehe

    ReplyDelete
  26. cool la gambar yang diambil ni..:)

    ReplyDelete
  27. jadi kesayangan ayah shu ye zahrien ni...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...