Tuesday, February 7, 2012

SUAMI fikirkan apa ketika isteri T.L.N.A.G


salam semua

hahahah sure x dpt fikir kan .. haa mari kita baca sama2 .. apa yg lelaki fikirkan ketika isteri TUTtttttttttttttttttttttt ;))

APA YANG SUAMI FIKIRKAN KETIKA ISTERI BOGEL...???


LELAKI tidak memikirkan 5 kg tambahan berat badan anda. Mereka hanya bersedia memberitahu apa yang benar-benar difikirkan ketika anda bertelanjang di hadapannya.
Berikut, terdapatnya 12 pernyataan lelaki berkenaan soalan yang satu ini, seperti diulas oleh Realbeauty.


“Wanita selalu berusaha untuk menutupi. Pasangan saya malu untuk telanjang. Jadi, lampu harus dimatikan supaya dia boleh tenang tanpa pakaian. Ketika saya memikirkan seorang wanita telanjang, saya sangat bersemangat. Beruntungnya saya, dan saya tidak pernah memikirkan hal lain kecuali betapa dia terlihat sangat hot."
-Paul (23 tahun)


"Kadang-kadang setelah berhubungan seks, pasangan saya bertanya, ‘Apa yang kamu fikirkan?’ Jujur, saya hanya berfikir tentang betapa menakjubkan dia dan bolehkah saya mengajaknya bercinta untuk berikutnya."
-Landon (25 tahun)


"Saat membayangkan wanita bogel, saya akan berterima kasih kepada Tuhan."
- Jerry (85 tahun)


"Saya sedang berfikir tentang betapa cantiknya isteri saya. Kami sudah berkahwin selama lebih dari 30 tahun dan saya masih menemukan dia begitu menarik seperti pertama kali kami bercinta. Saya harap ia merasakan hal yang sama!.”
-Jack (56 tahun)


"Saya berfikir tentang buah dadanya. Saya tidak peduli apakah tubuhnya besar, kecil, atau ideal. Payudaranya terlihat mengagumkan. Jika kami telanjang bersama, saya tidak memikirkan apa pun kecuali payudaranya, dan tentu saja, fakta bahawa ia telanjang."
-Keith (29 tahun)

 

"Pasangan saya senang berjalan di balik lembaran dan mematikan lampu bersama-sama dengan pakaiannya. Saya benci sekali! Saya hanya ingin melihat seluruh lekuk tubuhnya. Lelaki tidak akan memikirkan ketidaksempurnaan yang Anda miliki. Kami sangat senang berada di depan anda! Lebih seksi jika seorang wanita cukup percaya diri saat bogel dan memikirkan soal seks."
-Camden (32 tahun)

 

"Isteri saya sukar untuk fokus pada apa pun, kecuali 'kekurangan' yang dia lihat di tubuhnya. Tapi saya tidak melihat apa-apa kecuali kesempurnaan. Yang saya fikirkan hanyalah betapa beruntungnya saya boleh bersama seorang wanita cantik."
-Dan (44 tahun)

 

"Saya berharap dia bersemangat seperti saya. Saya tidak memikirkan apa pun selain bersemangat menyentuhnya."
-Ben (22 tahun)

 

"Ketika pasangan telanjang, saya berfikir betapa saya menjadi orang paling beruntung di dunia."
-Matius (47 tahun)

 

"Saya berfikir tentang bagaimana saya dapat memanjangkan waktu bercinta selama mungkin. Saya ingin dia bogel, bersama saya, sepanjang hari."
-Luc (38 tahun)

 

"Untuk minit yang pertama atau kedua, fikiran saya biasanya kosong. Saya hanya merasa senang dan bahagia."
-David (24 tahun)

 

"Saya berfikir tentang ... hanya tentang dia. Saya berfikir betapa dia kelihatan sangat cantik. Salah satu hal kegemaran saya adalah melihatnya tanpa sehelai benang pun."
-Seth (30 tahun)

 

ahahhaha lepas nie , kita tanye suami masing2 .. ;)) awwwwwwwwwww


14 comments:

  1. uhhh..suka entry ni kak..hehehe

    ReplyDelete
  2. amboi akak...kesian saya yg xde suami ni...kihkihkih..

    dah jadi teruja
    *mau kena tonyoh ngan cik kalam hati ni..ahaha*

    ReplyDelete
  3. nak tanya suami ke? saya dah tahu jawapan dia. hahaha...

    ReplyDelete
  4. hehehehehe... sipu2 malu.

    ReplyDelete
  5. hehehe...hihihi...merah la muka kalau nk tanya..

    ReplyDelete
  6. kenyattan luc tu kelakar nak mmpus..amboi2 nak bogel ari2 eh..jenuhhh muahahaha

    cer tya wanita2 pulak ape isteri firkir bila suami lak berbogel muahahahahaha

    ReplyDelete
  7. adoi ieda, entr 18sx ni...huhu

    ReplyDelete
  8. auwauw... kak malu laaa...hehe

    ReplyDelete
  9. alamak...no komen la, kak hihiihhh

    ReplyDelete
  10. hehe...malu weh nk tya hubby, kang jawapan tah apa2 dia bagi..ekekekekek

    ReplyDelete
  11. AUWWWW.....(malu kiteee) ekekekekekek....

    tapi betul le tu kak, lieya sendiri pun rase cam mok2 jek badan nie....mmg bende tu takleh nak elak laaa perasaan tu

    ReplyDelete
  12. ehheehheh sy tau jawapan suami sy....

    ReplyDelete
  13. adeh, terlanjur membaca,
    doakan nanti saya cepat2 dapat suami
    ye kak, hehee. ;P

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...