Thursday, February 16, 2012

RAHSIA ku


salam semua

ekekke bukan rahsia apa2 punnn .. sekadar berkongsi suppliment2 penambah baikan utk badan .. ecehhhh , maklumlahhhh bila dah berusia nie kan .. kenalah sentiasa menjaga stamina dan kecerdasan otak .. muahhahah , yelah akak akui sejak dah meningkat 35 thn nie selalu sgt lupe .. huhuh adakalanya kena duk diammm dan tenang kan hati baruuu dpt ingat balik .. ahahha apa org panggil tuu re'call .. haaaaaaaa re'call ....

maajun kampung nie paling wajib .. x pernah tinggal ;) sentiasa ada stok , sgt2 baguss " TASAK' dalaman wanita  .. haa sape2 nak msg akak tau .. ekekek sempat layie promo .. ;)

haa nie GOJI .. rasanya ada yg dah pernah dgr .. buah nie adalah dari china , telah dikeringkan .. banyak kelebihan dia .. lupe lak nak tulis kat sini .. ;)

tonik tunjuk langgit nie sgt2 bagus utk angin2 badan , pening2 kepala dan bisa2 badan .. utk pengidap kencing manis dan darah tinggi punn bagus .. hubby akak selalu amik .. akak lak selalu lupeee ekekke

oh ini sudah semestinya .. kismis TUK GURU .. janji ada bacaan ayat2 alquran ... insyaallahhh kuatkan daya ingatan .. akak nie berlebih dari anak2 yg makan ekkeke .. 


dan x lupe TEAMIX herbalife ini .. wajib jugak ambil bila stok ada ekekek .. selesai makan tgh ari @ malam , akak akan selalu ambil , keutamaan dia adalah utk mengeluarkan peluh dan menghancurkan lemak2 yg terkumpulll .. insyaallahhh .. dah lama guna nie .. since 2 years back ..





29 comments:

  1. Baru ku tahu rahsia mu kak. Byk gak tu supplement ☺☺

    ReplyDelete
  2. rajinnya Ieda..patutlah awet muda..:)
    Ye lah kalau tak kita sendiri nk jaga dan syg kan diri, siapa lg ye..

    ReplyDelete
  3. wah byk juga suppliment utk sentiasa cergas setiap hari ya.....camne rasa GOJI tu yea,cam asamboi je.....

    ReplyDelete
  4. owh..ni suppliment yang akak guna ek..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. amboi kak patut berseri remaja gitu rupanya ini rahsianya :D

    pokoknya nak kena rajin amalkan benda ni baru nampak hasilnya ;) sy bab nak menelan tu yg payah..tp kalau menelan mknan lazat oklah pulak..hmm cemana tu..hehe

    ReplyDelete
  6. ermm el pun kena mkn gak supplement ni..asik xlarat sj..riso plak..hahahaha
    thanks for share kak ieda

    ReplyDelete
  7. wah kak banyak tul vitamin, qema kalau bab2 pil ni selalu lupa je nak telan huhu

    ReplyDelete
  8. patutlah kak ieda awet muda.... munna tak de amalkan apa2 pun kak...

    ReplyDelete
  9. Owhhhhhhhhhhhhhh!!
    Padan ler..
    Ini ler rahsianya erk..
    Buat wajah mu manis berseri..
    Bak bidadari..
    Eceihhhhhhhhhhh!!!
    ;p

    ReplyDelete
  10. maajun ni kalau yang ada darah tinggi boleh makan tak???

    ReplyDelete
  11. banyak jgk tu k.ieda
    saya punye supplement omega dah setahun x abes2.. hehehe

    ReplyDelete
  12. wahh byk gak supplement y akak ambik..ptt muka bseri n segar j :-)

    ReplyDelete
  13. banyaknya supplement, tina ni jenis hot hot chicken shit, ambik supplement kejap, lepas tu malas dah nak ambik

    ReplyDelete
  14. buah tjuk langit tue bos saya mmg makan!!

    ReplyDelete
  15. Rahsia sudah terbongkar.. HAHA

    ReplyDelete
  16. wahh patutla maintain jek kak ieda ni, suke produk yang last tu, nak bakar lemak jugak hehehe

    ReplyDelete
  17. banyak sangat supplement akak tu..hehe

    ReplyDelete
  18. baguslaa inila rahsia awet muda...

    ReplyDelete
  19. bagus sis ni..disiplin bab mkn ubat.sy ni asyik lah terlupa..hehe

    ReplyDelete
  20. wah kelas akak.sme tradisonal punye ni.ratu takat ni ratu mak dara je ngan multivitamin.dan juga minyak kelapa dara.cukup dah 3.peninh gak jd pompuan ni kan makin berumur makin tggi maintenance :)

    ReplyDelete
  21. patot la kak Ieda, me tgk akak ni, muda sentiasa... bertenaga, mantap!! hehehe...

    ReplyDelete
  22. sy pun terasa nk berjinak2 ngan suplement nih kak.. br je nk msuk 3 series thn nih.. tp bdn rasa cam dh x larat bebeno.. huhu..

    ReplyDelete
  23. patut la kak ieda hot jer saya tgk..rupanya mcm2 supplement ye dia mkn...saya ni pun terasa plk dah nk manja2kan diri dgn supplement2 skrg ni..maklum lah dah makin 'muda' kan..hihihihi...

    ReplyDelete
  24. patutla akak nmpk fresh je memanjang..hihi

    ReplyDelete
  25. wow, banyaknya supplement yg akak makan..

    ReplyDelete
  26. banyak nya..
    yang penting semuanya tradisional..kan??

    ReplyDelete
  27. wahh kemain banyak supplement akak..impress yana dibuatnya...

    yana ada satu tu pun payah nk telan...hehe

    ReplyDelete
  28. byk jgk supplemen akak telan..patulah akak cntik!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...