Saturday, February 4, 2012

percaya @ tidak ZARUL sudi singgah BLOG ini


salam semua

haa uols masih ingat tak ZARUL UMBRELLA .. haa artis kan .. penyanyi kumpulan umbrella suatu ketika dulu ... akak ada singgah blog dia mlm tadi .. tertarik ngan kisah guitar dia dan komen  .. x sangka lakk mlm tadi dia singgah balas ke blog akak , siap komen dan follow layie ... ;) TQ TQ TQ ..

ok2 .. malas nak cakap banyak .. klik je ZARUL UMBRELLA untuk ke blog dia .. jom kita sama2 singgah umah beliau ..



orang nye peramah sbb semua komen2 yg diberikan didalam entry dia , dia akan jawab .. best !! .. ;) follower dia pun x ramai .. kita ramaikan ok .. panjang2 kan silaturrahim dlm alam maya ini .. semoga mendapat keberkatan
dari nya .. ;)


19 comments:

  1. ingat2 lagi ngan zarul..sker lagu2 dia dulu...jp g sy ke sana..tq ye

    ReplyDelete
  2. ho ho ho...ieda femesla pasni!hehehe XD

    ReplyDelete
  3. dulu minat giler dgn dia dan lagu2 dia kak....

    ReplyDelete
  4. salam..terima kasih.. sudi2kan masuk blog saya insyaallah saya terjah balik..:)

    ReplyDelete
  5. Salam dear:)

    yELAH ...bila blog menarik memang siapa2 tertarik nak singgahkan..TAHNIAH dear:)
    fofulerrr gituu..;)

    ReplyDelete
  6. wah! suka juga lagu2 dia tu.nanti nak terjah..

    ReplyDelete
  7. Wahhh....glamer akak...hehe

    ReplyDelete
  8. Wah Akak bestnya, retis dtg komen gitu, mmg minat umbrella dulu, best2 Lagu dia

    ReplyDelete
  9. tak pernah kenal dia sblm ni. hehehe

    ReplyDelete
  10. ow.. suka ngan lagu2 dier.. best je.. hehe..

    ReplyDelete
  11. wahhh... artis dtg blog kak ieda ye...

    ReplyDelete
  12. u have been tagged,, have a visit ya..

    ReplyDelete
  13. u have been tagged,, have a visit ya..

    ReplyDelete
  14. amboi kak..retis terjah ye..hihihi

    ReplyDelete
  15. Masa kecik-kecik dulu, umur 9, 10 tahun, duduk sibuk bercinta monyet.. Si lelaki tu tulis surat dekat saya dan hantar cebisan lirik lagu Ramalanku Benar Belaka. Sebab masa tu kitorang tengah gaduh, tapi lepas tu baik semula. Haha. Kenangan cinta monyet dengan lagu Umbrella. :D

    ReplyDelete
  16. wah, dulu time budak2 minat gila dgn dia ni haha

    ReplyDelete
  17. dulu minat giler kat zarul ni kak..
    dulu kt encem giler la ni dah gemuk..lgsg x pandang boleh muahahah jaat2 hehehehe

    ReplyDelete
  18. femes giler dulu kan lagu kump umbrella ni kak..saya pun gi dah follow blog dia tadi..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...