Wednesday, February 29, 2012

PENGGUNA FB update status lepas xtvt SEKS


salam semua

haaaaaaa nie menarik nie ekekke .. sumber nie akak dpt dari email .. banyak lagi sebenarnya yg pelik2 di FB nie .. tapi ini adalah diantara yg menarik minat akak utk akak kongsikan bersama .. sbb semua sedia maklum penggunaan FB sekarang sudah sgt2 meluas .. hurmmm ada pro & kontra dia kan .. so fikir2 lah adakah ini pro @ kontra nyaaaaaaaaa .. ;)


Sebanyak 36 % pengguna laman sosial akan mengemaskini status di Facebook dan Twitter mereka selepas hubungan seks.

Kajian ini dibuat pada Oktober 2009 mendapati laman sosial sangat penting dalam kehidupan masa kini, hingga menyebabkan pengguna akan selalu mengemaskini status mereka walau di mana dan di dalam apa keadaan sekalipun.

36 % mengakui mereka akan mengemaskini laman facebook atau bertwitter selepas hubungan seks. 40% dari responden memeriksa laman FB mereka semasa memnadu. Lain-lain responden melakukannya di pejabat/atau tempat kerja. Selebihnya akan memeriksa FB mereka di lokasi percutian atau tempat bersantai yang mempunyai kemudahan internet.

Dari kajian kajian mengenai kepelikan FB di luar negara ni, ada jugak yang pelik2 berlaku di Malaysia ni, antara yang pelik dulu ada keluar dalam berita, gadis disantau melalui facebook dengan hanya menggunakan gambar yang dimuatnaik. Kes perceraian dan kecurangan pasangan jugak berlaku di Malaysia, tetapi tak pasti berapa peratus kes seperti itu berlaku.

sumber : nurisz space

ada gak macam nie erkkk .. ahhahaha macam2 hal lahhh , x tahulah kalau ada dikalangan anda semua pernah buat macam nie .. x kannn ekekke .. adehhhhhhhhhh

27 comments:

  1. errkkss....update lepasst tuutt ttuutt...

    ReplyDelete
  2. mengarut la dorang ni kak....

    ReplyDelete
  3. eeee..... tu pun cite kat FB ke
    yulk!

    ReplyDelete
  4. Pelik kan manusia skrg nih...agaknya apa yg diupdatekannya tuh...erkkk...eheh

    ReplyDelete
  5. hurm..... memacam lah dorang nieh..

    ReplyDelete
  6. sob sob sob...adeh..

    ntah la saya pon jarang nak update status kat fb dah ehehhee setakat ping blog jek :)

    ReplyDelete
  7. Owh.. so, kepada yang rajin update status kat FB tu, anda boleh jadi suspek atau disyaki bale lepas buat s**s..:)

    ReplyDelete
  8. rajin update status sampaikan lepas ** pun boleh update, teruk betul.

    ReplyDelete
  9. mcm2 ragam org berfb ni kak kan..:)

    ReplyDelete
  10. Macam2 lah dorang nih.

    ReplyDelete
  11. eheh..gitu pun ada ye..idok le teman.. =P

    ReplyDelete
  12. ade baik ade buruknye...so kite pengguna bijak pandai2 leee menggunakan sesuatu aplikasi sebaik mungkin...

    ReplyDelete
  13. Kakak ketawa dan senyum ieda baca ini...

    ReplyDelete
  14. sempat lg tu yekkk.. ekekeekek..

    ReplyDelete
  15. Seb baik tak upload gambar sekali..

    ReplyDelete
  16. tak taulah apa akan jadi pd masa akan datang..iaitu pd masa anak2 kita pulak berumahtangga...mm..

    ReplyDelete
  17. mcm2 hal la..ntah papa..

    Rasanya org yg rajin update status fb ni sbb nak kaut komen plg byk kt fb dia la tuh..konon nak glamer la tuh..mengong!!

    ReplyDelete
  18. pelik peliklah dorang ni, kita ni buat BW pun tak de masa .

    ReplyDelete
  19. wah citer pasal FB nih..dah lama akk x on line..huhu

    ReplyDelete
  20. errrr..........updet status yg tak berkaitan dgn aktiviti ehem2 tu takpe le kan..

    jgn duk updet status tulis ~ "br jek lepas ehem2..." melampaulah tu...

    ReplyDelete
  21. Macam2 kaitan dgn FB niekan...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...