Wednesday, February 22, 2012

NEW gadget in the KITCHEN


salam semua

kelmarin ahad akak ke kuantan dgn ummi .. kebetulan nak tebus point credit card maybank .. , cari2 pusat nak tebus x jumpe ... last2 ke Seng Heng .. ekkeke x lah banyak sgt point nyee .. akak nak batalkan dah penggunaan cc nie .. nyusahkan ajeee .. baki dah bayar , sib baik ada sumber lain yg tolong bayarkan ngeeeeee .. settle semua .. soo sebelum nak patahkan kad tuu kenalah tebus point nyee .. sayang kan .. janji ada ..

bila ke seng heng nie .. banyak lah barangan dapur yg menjadi idaman akak .. ekkeke , nak2 TV plasma ahahha .. tapi x leh lahh sbb point ciputt je kann .. soo akak punn dpt lah menebus Multi Function Cooker nie .. alhamdulillah , ummi pun suke .. sbb sure yg akan banyak guna ummi lah ;)




seng heng .. berbeza memang berbeza .. ahahha tage line dia ..

32 comments:

  1. best tu kak nnt boleh kukus pau ;)

    ReplyDelete
  2. periuk kukus kat umah akak ni yg lama punya..bolehlh survey jg kat Heng Seng..( dpn Mega Mall tu kan Ieda..):)

    ReplyDelete
  3. pas ni makin lajulah sis memasak..hehe

    ReplyDelete
  4. uishhhhhhh!!
    pasni lg mantop le menu2 akak nih..
    nyum3!!!

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya...pakai point je kan kak..tak yah keluar duit pun...

    bestnyaaaaaa.........

    ReplyDelete
  6. sama la jugak smlm dok belek nak tebuskan point credit card maybank tu...mcm benda yg sama jer yg kite nak tu..

    ReplyDelete
  7. Wah! Bolehlah banyak kukus mengukus, dan lain2 pun boleh kan ieda...:)

    ReplyDelete
  8. Selalunya bila ada gadget baru ni bertambah semangat nak cuba macam kan kan ieda. Selamat masak2 ye

    ReplyDelete
  9. nak order pau kukus ngan umi ye..huhu

    ReplyDelete
  10. saya ada cooker jns ni tp jarang guna..penah jugak masuk dlm entry.. ok jugak kan :)

    ReplyDelete
  11. wah bestni... mcm2 blh msk ni..

    ReplyDelete
  12. jom masak-masak kak..hehehhehe

    teringat2 tagline tu...kekekek

    ReplyDelete
  13. boleh masak makanan yg sihat2 la pasnih banyak2..heee

    ReplyDelete
  14. multifunction cooker ni pengukus yer kak??? ke boleh deep fried ke??? meh la share fungsi dia kakk ;)

    ReplyDelete
  15. memang best kalau multifunction cooker ni..

    ReplyDelete
  16. Cantik la pengukus eletrik ni...tak gas pun boleh masakkan...

    ReplyDelete
  17. bestnya kalau boleh tebus mcmni...perghh...

    ReplyDelete
  18. bestnyer kak.... blh msk ikan stim... ehehehe...

    ReplyDelete
  19. Wah dpt tebus periuk kukus elektrik.....boleh kukus pau nie...

    ReplyDelete
  20. wahhh bestnya..lepas ni bole akak msk memacam kan..:)

    ReplyDelete
  21. makin sempit la dapur akak..haha

    ReplyDelete
  22. Pilihan yang baik.. boleh guna utk macam2 masakan tuh Ieda. :)

    ReplyDelete
  23. bestnya!!! pasni wat entry hasil penggunaan new gadget ni tau kak...bestnya masak2

    ReplyDelete
  24. bestnya!!! pasni wat entry hasil penggunaan new gadget ni tau kak...bestnya masak2

    ReplyDelete
  25. pasni gigih mengukus la ye kak, bagus tu makanan sihat tanpa minyak:)

    ReplyDelete
  26. beshnya leh la wat aktiviti kukus mengukus pas ni kan kak..

    ReplyDelete
  27. bestnye kak ade yg tlg patahkan.ratu n CK ada 4.baru satu je dpt patahkan.ayoyoyo pening pale.bagus ade kukus ni leh buat apam polkadot bagai nanti :)

    ReplyDelete
  28. bagus ni kak ida..boleh dibuat mcm2 ni..

    ReplyDelete
  29. husben dah kata nak belikan sy oven kalau pindah rumah. seronok jgk main masak2 ni. faber tu mst mahal jgk kan kak?

    ReplyDelete
  30. berapa akak guna point tu?

    sya punye ciput sgt2...huhu
    lmbat tul nak kumpul...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...