Monday, February 13, 2012

MATI lemas di BILIK MANDI ~ Whitney Housten


salam semua

terperanjat dengan berita ini .. akak dpt tahu dari FB , kebetulan masuk utk pos pasal sabun tu .. terbaca kawan load pasal WH nie .. sedihhh dan simpati bila dia mati akibat dos dadah dan alkohol yg berlebihan .. sayangkan .. dia nie dikira sebagai lagenda dunia hiburan dan lakonan .. 

akak minat sgt lakonan dia dengan ermmmmm aloor x hinggat tapi filem tuu memang TOP lahh .. sure uolss ingat kan filem ape ..

WHITNEY bersama bekas suaminya, Bobby Brown, dan anak perempuan mereka Bobbi, di Disneyland pada Ogos 2004.

LOS ANGELES: Penyanyi dan pelakon legenda, Whitney Houston, mati dalam bilik hotel disewanya selepas sekian lama bergelut dengan masalah ketagihan dadah dan alkohol, semalam. Berusia 48 tahun, Whitney ditemui lemas dalam tab mandi oleh pengawal peribadinya.

Menurut sumber, turut ditemui di bilik hotel itu, beberapa botol mengandungi ubat. Katanya, paramedik berusaha menyedarkan penyanyi terbabit tetapi dia akhirnya disahkan mati pada jam 3.55 petang (waktu tempatan) semalam.

Anak perempuan Whitney, Bobbi Kristina, 19, dilaporkan menjerit-jerit dan bertengkar dengan polis yang enggan membenarkannya masuk ke Hotel Beverly Hilton untuk melihat mayat ibunya.

Rakan sepupu Whitney, Dionne Warwick, yang turut bergegas ke hotel itu berkata, Bobbi “tidak dapat dipujuk” sesiapa

lagi DISINI


inilah penangan DADAH .. sayang kematiannya yg sia2 .. 

28 comments:

  1. Ajal dia dah sampai cuma cara dia pergi tu tragislah sikit...

    ReplyDelete
  2. semoga jd iktibar kepada semua bahawa dadah boleh menyebabkan kematian mengejut...
    simpati kepada keluarganya...

    ReplyDelete
  3. mati lemas sbb dadah la tu

    ReplyDelete
  4. slm kak..;)
    intan pun minat dia..sedih bile dgr dia dah tiada..;(

    ReplyDelete
  5. dah tiba masa utk dia pergi.tp cara kematiannye tu tak baik kan kak

    ReplyDelete
  6. aku rasa dia ni ada penyakit kemurungan...sedeh gak...legend ni...sore power giler

    ReplyDelete
  7. terkejut juga dengar kematian dia..
    minat dengan lagu2 dia ni..

    ReplyDelete
  8. terkejut jgk dgr berita kat radio pg td..ajal dia dah sampai...minat ngan suara dia..

    ReplyDelete
  9. buat n3 jugak psl whitney..lagu2 die mmg sedaplah kan..

    ReplyDelete
  10. sedih gak.. sedap suara dia..

    ReplyDelete
  11. HUHU..MMG terkejut gak baca ni.. sbb dia ni mmg lagenda

    ReplyDelete
  12. Ini laa punca dadah.. Sorang yg berbakat sia2 jer.. mati cara ini..

    ReplyDelete
  13. baru tau punya kematian dia... dadah & alkohol rupanyaaa

    ReplyDelete
  14. da smpai masa utk dia pergi..

    ReplyDelete
  15. ramai bakat2 besar kat sana yg libatkan diri dgn dadah kan kak.sayang.tp tu la kita taktau masalah dorang kan...kehilangan satu lg bintang...

    ReplyDelete
  16. Ina cukup suka tgk dia blakon cite Bodyguard.. Suka lagu2 dia.. Masa tu msh kat sekolah rendah lg.. RIP WH..

    ReplyDelete
  17. ish..ish..sayang kan. Macam tu pengakhiran hidup dia..

    ReplyDelete
  18. Itulah akibatnya kalau hidup hanya bergantung pada 2 benda sia2 tu kan

    ReplyDelete
  19. harap2 mana2 yg ketagih tu,, segeralah berhenti..hidup dan mati yg sia2 tu..

    ReplyDelete
  20. OOO mcm tu kematian dia..last2 x de ape jugak yg boleh dibanggakan

    ReplyDelete
  21. alahai sebab dadah pulak ye..sian betul~

    ReplyDelete
  22. walaupun satu ketika dulu dia sgt tersohor, tapi sayang pengakhiran hidupnya sebegitu rupa.

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum Ieda

    kesian yerrrr
    pasal dadah pula...

    ReplyDelete
  24. filem bodyguard. best citer tu, akak dah tgk byk kali

    ReplyDelete
  25. ketagihan dadah dan minuman keras ni bagaikan sinonim dgn artis2 barat...sudah sampai waktu dia kan...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...