Monday, February 27, 2012

macam ROYAL WEEDING ~ lisa & yusry


salam semua

serius akak cakap memang terpegun dgn majlis resepsi LISA & YUSRY nie ... meriah dan ala- ala ROYAL WEEDING kan .. betul tak .. seriusss sgt2 gah gituu .. x gaya weeding artis2 biasa tau ..  dgn persalinan , wajah pengantin sehinggalah ke pelamin majlis ini sgt2 lah menampakkan keanggunan dan memang setanding royal weeding .. bila melihat lisa , akak teringatkan perkahwinan besar2an putera raja britain KATE & WILLIAM .. sgt2 cantik dan kemas .. persandingan mereka kan






 pelamin nie seakan2 singgahsana pengantin diraja kan .. ( pandangan akak lahh ) .. sgt2 kemas dan x serabut dgn bunga2 an ... dan berdirinya mereka berdua tuu seolah pasangan diraja .. see .. see ...see kan ;)

dan paling x tahan ialah pic last LISA nie .. seriusss lahhhh macam persalinan KATE je kan .. ahahhaha nampak ROYAL disitu tau .. memang pandai lahh pereka fesyen pakaian persandingan lisa nie .. saloute u !!!

v

v

v

v


 terserlah kejelitaan lisa bagai puteri diraja yg penuh bahagia bila dilamar puteranya .. ecehhhhhhh

SEMOGA BERBAHAGIALAH HENDAKNYA

27 comments:

  1. mmg cantiklah lysa ni kan kak tak jemu memandang kalau tgk muka dia tu...

    ReplyDelete
  2. kak,
    dia x pernah pakai baju jarang mcm ni la..adoii,baju memang cantik.tp,agak terdedah kan...

    ReplyDelete
  3. moga kekal dan bahagia hingga akhir nanti

    ReplyDelete
  4. masyallahhh..she's so beautiful.mudah2an berkekalan perkahwinan mereka hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  5. mmg tak jemu tgk pengantin yg ni..x tau nape..comey sgt..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Semoga mereka kekal hingga ke akhir hayat. sgt cntk plamin n baju mereka.

    ReplyDelete
  7. Pic yang last tu, nampak ibunya Pn Siti Amira yang juga anggun bergaya.

    Dlm rancangan eksklusif Astro ritu, ada tunjuk butik yang mereka tempah baju pengantin (tuannya orang Indonesia eh?).

    Dan memang ada diberitahu Lisa dan Yusry hanya mahukan sepasang baju sahaja. Tiada agenda salin salin baju pun. Mereka mahu simple. Tapi yang simple pun sangat hebat okeh!

    ReplyDelete
  8. tak sanggup tengok bekas kekasih saya kak..hahaha

    ReplyDelete
  9. org dh cantek. pakai aper cabntek kak :)

    ReplyDelete
  10. setuju kak!!

    mmg mcm perkawinan diraja...baju pelamin sume laaa perfect cantiknyeeeee!!!

    ReplyDelete
  11. Cantiknya Lisa,bertuah Yusry dan semoga mereka kekal bahagia selamanya....

    ReplyDelete
  12. sempurna! tu je yg terlintas dlm fikiran sy bila tgk lisa&yusri :)

    cantik sama padan.moga ikatan mereka kekal ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  13. lisa mmg cantek..

    tiba2 teringat masa baru2 kahwen dulu.. rasa cam nak buat majlis kawen balik..kui kui kui.. ye lah kita dulu takdak lah lagu ni..:)

    ReplyDelete
  14. Comelnyer Lisa...mmg royal wedding la...cuma abg Yusri tu nmpk serabut sikit dek jambangnyer, klu kasi clean kan nmpk muda 5 thn...hehe

    ReplyDelete
  15. yes kak..sebijik mcm royal wedding..makeup yg simple..bj yg simple..wedding yg simple..tp GAH dimate kite kan..kalah DIAORG yg dpt tajaan bjuta2 ringgit tp haprak!!

    ReplyDelete
  16. lisa memang cantik...

    kak.. ini emel ema

    ema7044@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. nampak sgt grand dan mmg betul like Royal Wedding tapi tidak pula seperti berlebih-lebih...suka sgttt tgk Lisa...

    ReplyDelete
  18. siyes kak mmg cantek sggh :)

    ReplyDelete
  19. sangat cantik..wedding yang simple tapi grand...

    ReplyDelete
  20. lisa comel sgt2..simple j nmpak..lya perasan bju lisa ala2 kate midleton(btl k eja)?? y kawin dgn putera wiliam tu

    ReplyDelete
  21. asal tngk gambo diaorg ni...mesti aku senyum...suka ala2 wedding suci gitu

    ReplyDelete
  22. wahhh..terpegun la tgk...

    betul2 macam perkhwinan di raja....cantiknya baju lisa....

    ReplyDelete
  23. mmg cantiklah kak... suka sgt tgk majlis dioaorg ....lisa pun cantik sgt

    ReplyDelete
  24. gambar yg last tuh, lisa mmg cantik sgt...
    naik seri pengantin tu....

    ReplyDelete
  25. cantik sgt....mmg sepadan...tp tu lah..pakaian mcm tak kena lak. Cantik mmg laa cantik tp bila yusry bertengkolok bersampin bagai...lisa pakai gaun?? aduii...

    ReplyDelete
  26. sangat2 Cantik Lisa ni..berseri2..memang sepadan..bagai pinang dibelah dua..

    ReplyDelete
  27. SAMA CANTI..SAMA PADAN...semoga berbahagia smpi ke hujung nywa..amin..:-)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...