Thursday, February 9, 2012

KHAMIS yang SPONTAN


salam semua



tidak pernah & tidak akan habis .... huhuhu ;))

26 comments:

  1. setuju, tak akan pernah habis! paling tak suka lipat baju. sidai & basuh baju sukalah. hehe

    ReplyDelete
  2. benar, tak akan habis, kat rumah saya penuh berbukit baju2 ni, rasa baru je lipat kain, ada lagi tu..

    ReplyDelete
  3. pakai basuh lipat, pakai basuh lipat, pakai basuh lipat..ulang lagi :P

    ReplyDelete
  4. yup betul tu, setuju sgt. kengkdg tu nak habiskan satu bukit pakaian tu sampai 2 3 kali terpejam mata ni, ngantukkkk

    ReplyDelete
  5. Nasib kakak baik sebab jarang kakak kerja melipat nie. Biasa Mak Zah yg buat....

    ReplyDelete
  6. saya ada dua bakul lagi ieda..hahah..malas sangt nak melipat nak menggosok..sekarang ni nak pakai baru gosok,..ekekeke..malas betul ekarang ni..

    ReplyDelete
  7. betul2.....aku berdua pun bertimbun timbun ...tu sbb suka lipat hari...kalu malasss bertimbun gak ikut mood hehe

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. lipat baju memang bosan

    ReplyDelete
  10. btl kak...mmg xpnh & xkan habis...huhu

    Tp skrg sy tgh train Dalia utk lipat baju, hrp2 ringan la tugas sy pasni...haha

    ReplyDelete
  11. mmg bercinta kalo cite bab lipat kain ni kak.....letih dik non!

    ReplyDelete
  12. betul tu kak..memang tak pernah abislah keja2 lipat baju ni..
    paling malas lipat baju.. :)

    ReplyDelete
  13. betul, kerja yg tak pernah abis, dah siap lipat nanti ada lagi hehe

    tapi basuh kain rajin, sebab guna mesin kan

    ReplyDelete
  14. kak, kalau saya lak, baju Mr HuB saya la paling banyak saya basuh, gaya anak 3 la kak, heeeee~

    ReplyDelete
  15. kat rumah dah macam bukit pun...

    ReplyDelete
  16. recycle.. hehe.. hari2 berulang2.. pakai, cuci, sidai, lipat... hehe

    ReplyDelete
  17. sangat letih if nak melipat semua ni...uwaaaaa

    ReplyDelete
  18. lipat baju adalah kerja yg paling malas nak buat...hehe..bercinta nak buatnya..

    ReplyDelete
  19. btol kak.sampai bila2 xabes.hehehe.akk cantek rumah baru.hehehe

    ReplyDelete
  20. munna cuci suka..time melipat malas sgt..selalunya weekend baru lipat baju tu semua

    ReplyDelete
  21. betul tu.. tp alhamdulillah keja2 mencuci, menjemur dan melipat en. suami yg buat.. kdg2 je saya buat.. bahagi2 tugasan di rumah..

    ReplyDelete
  22. sejak mak g dtg dr kpg..hr2 baju kitaorg dia lipatkan...tak bg lipat pun..blk kerja tgk dh siap tersusun...huhu

    ReplyDelete
  23. akk..sye ade 3 bakul yg belum dilipat kak..paaaaaaaaaaaaaaaaaaling HATE sgt..!!! hahahahhahah

    ReplyDelete
  24. setuju sangat kak..kat umah ni dah jadi 2 bakul baru nak lipat..haha

    ReplyDelete
  25. biaso la kan kak..xponah nyer nak settle bab2 baju nih...hehe

    ReplyDelete
  26. keje umah yg paling malaihh sekali el buat...tp mmg x suka kain dibiorkan lama2..kalo boleh angkat sidaian terus lipat..kalo dibiorkan rs selerak rumah...hehehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...