Saturday, February 4, 2012

FESYEN TERBARU muslimah remaja ~ WANITA ??


salam semua

aritu akak ada jalan2 dan skodeng blog abang NARA  .. haa terlihat akan entry pasal satu blog nie .. wahhh menarik .. ada koleksi pakaian muslimah yg dijual secara online .. hurmm terus akak terjah , puas membelek
memang menepati citarasa wanita bertudung yang mahukan trend terkini. Memang sesuai untuk wanita-wanita bertudung yang mahu kelainan tetapi masih penuh adab sopan.
JOM LAH SINGGAH KE SINI DaLzButtOnCraft

pic : dalzbuttononcraft
pic : dalzbuttononcraft

yang menariknya di sini adalah DalzButtonCraft sedia menerima tempahan custommade untuk memenuhi kehendak jiwa raga anda. Anda boleh pilih nak warna apa, fesyen apa, kain jenis apa dan macam-macam lagilah. 

Semuanya boleh dicustommadekan. Sudah tentu anda tak perlu risau jikalau saiz badan anda agak besar atau terlalu kecil. DalzButtonCraft akan membantu anda.

pic : dalzbuttononcraft

menarik kan .. hurmm akak nak cuba nie .. ekekek verangan kan .. jauh lahhh .. kalau dekat tempah dan gi amik .. nak suh pos , kos pula kan .. tapi apa salahnya .. fesyen2 yg akak tgk memang bersesuaian dengan cara2 pemakaian mulsimah kita , x ketat dan seksi .. hurmmmmmmmm semua remaja dan wanita boleh mencubanya .. ;)

21 comments:

  1. menarik, nak gi terjahlah blog tu:)

    ReplyDelete
  2. cute...nak g cuci2 mata la petang2 nie..hehe

    ReplyDelete
  3. lawa design dier.
    sleek,kemas n campuran kaler pun ok,xserabut sgt.and pilihan kaler gambar ke-3 tu cun. blend dengan satu sama lain. setailo! what else can i say? :D

    ReplyDelete
  4. cantik!
    bg yg suka bergaya boleh je try ni..

    ReplyDelete
  5. el x suka pki skirt
    nti sure npk gemuk hahahaha
    npk gaya butik tu lebih pd yg remaja2 jek..surelah derang lg npk comey..cer el pki sure npk cam remaja purba yg pasan cumel muahahahaha

    ReplyDelete
  6. saya pun ada gak tgk tdi kt blog nara..

    ReplyDelete
  7. menarik la kak...thanks 4 the info kak...love u lahhh...hehehe...

    ReplyDelete
  8. @pinkyanie u are welcome dear .. lepas nie leh tiru fesyen nie kan .. cantik2 , khas buat remaja supaya lebih sopan ;)

    ReplyDelete
  9. @el ekeke ko nie el .. x der lah gemuknyee .. tempat nie dia akan sesuaikan material ngan saiz badan kita tau , sehingga x nampak kita berbadan besar .. x caya ceer belek2 blog dia ;)

    ReplyDelete
  10. @Mr.Clive aah kannn seyes memang cantik .. duk fikir2 nie , leh tak tempah jugak ;)

    ReplyDelete
  11. hihihi..jom cuba..apa salahnya sesekali kita mengubah gaya..

    ReplyDelete
  12. salam kenal sahabat musliman di malaysia. saya joko dari indonesia miliki banyak model fashion muslimah. maukah informasi lebih lanjut ?

    ReplyDelete
  13. kalau camni design, cntik sngat. ngam dgn usia muda2.. hehe.. nice share..

    ReplyDelete
  14. cantik.. nanti nk cuci mata kat sana :)

    ReplyDelete
  15. Tak salah nk berfesyen..asalkan aurat terpelihara

    ReplyDelete
  16. menarik :D

    jom terjah jap :D

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (236) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (178) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...